שגעון הקרוקס

שגעון הקרוקס ../images/Emo192.gif

הקרוקס בכל מקום! המון דגמים חדשים בכל קשת הצבעים האמת היא שיש כמה דגמים ממש חמודים אבל עדיין לא נראה לי שאני אוציא 200-300 ש"ח על נעלי פלסטיק האם אני היחידה שעוד אין לה קרוקס?

חפיפון

New member
אני חושב שהכפכפים הרגילים של קרוקס

פשוט מגעילים. זאת נעל של ליצן בקרקס, כשזה יצא בהתחלה, אמרתי למוכר בחנות ריקושט שזאת נעל מגעילה. ובסוף כולם קנו ואני לא קונה כי זה גועל(ומסוכן בדרגנועים...(סתם, בשביל להצדיק את עצמי) /tapuzforum/images/emo132.gif

לי יש אבל........

ב30 ש"ח מהשוק
את ממש לא היחידה חוץ מלבריכה אין לי אומץ לצאת איתן אז בטח שלא אשקיע 250 שקל..

foggy night

New member
יש לי, מקוריות

התגלגלו אלי במקרה (סיפור ארוך) אני מתה עליהן, אבל לא מעיזה לצאת איתן מהבית. אלו נעלי הבית הכי טובות שהיו לי

demultiplexer

New member
אני עבדתי בסביבות 18 שעות ביום

באיזה בית מלון, במשך חודשיים. לולא הקרוקס האלו לא הייתי מצליח. בהתחלה עבדתי עם נעלי ספורט ואחרי 14 שעות כבר ממש כאבו לי הרגליים. עם הקרוקס גם אחרי 18 שעות לא כאבו וגם הרגשתי פחות עייף באופן כללי. אבל את העבודה ההיא כבר עזבתי אז הן די מיותרות עכשיו. אין לי נעלי בית, אני הולך עם גרביים... אבל את ההשקעה בהן הן החזירו בצורה של שעות עבודה, למרות שבכלל קיבלתי אותם.

Mrs Vertigo

New member
../images/Emo112.gifנעליים גאוניות!

התנגדתי בכל תוקף בהתחלה, ואז נשברתי ואחותי הביאה לי מחו"ל, כתומות.
מרוצה מכל רגע!

יש לי מזויפות

אני לא ממש אוהבת את הקרוקס גם את המזויפות שלי אני לא שמה אפילו לא בבית..

טחג

New member
אין לי וגם לא יהיה לי

הנעליים האלה מכוערות ! ולא אכפת לי כמה הן אופנתיות. אבל, חייבת להודות שלילדה יש זוג חיקוי שסבתא שלה קנתה לה. לא מוציאה 200-300 ש"ח על נעלים בכל מקרה, אז בטח שלא על הדבר המכוער הזה.

טלי12546

New member
אוי לי יש 2 זוגות../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

ואם לספור את הקרוקס של כולם..אז יש 6 זוגות קרוקס בבית
וכולם בצבעים שונים

יש לי מזוייפות. ומזיעים בהם.

ממעטת ללכת בהם. הם טובות ללכת על הקרמיקה הרטובה. לא מחליקים. משתדלת לא ללכת בהם בחוץ. רק בבית.

למעלה