שגיב פרידמן

Testicles

New member
שגיב פרידמן

קטע עליו מכתבה על התוכנית של ערוץ 10 - "אחורי החדשות": סטנדאפיסט במסווה אל תראו אותו כך, עוד חנון עם משקפיים: שגיב פרידמן הוא עורך דין במקצועו, חנון עם קבלות. "עורך דין משקר ברצינות וסטנדאפיסט אומר את האמת בצחוק". אומר פרידמן, שמופיע בימים אלה בתוכנית סטנד-אפ בבית ציוני אמריקה. "אף פעם לא סיפרתי לעורך הדין שעבדתי איתו שאני סטנדאפיסט. הסתרתי את זה כל כך טוב, עד שפעם הוא אמר לי שאני צריך להכניס הומור לחיים. גם כשניצלתי את שעות העבודה לכתוב מערכונים ל'לילה גוב', הוא לא עלה עלי, וחשב שאני עושה סיכומים בתיקים של הלקוחות. בגלל ששנאתי כל כך את המקצוע, הייתי יושב ובוהה שעות בתיקים ומחכה שהזמן יעבור, והוא חשב שאני קורע את עצמי בהגיגים מקצועיים. עד היום אני אגדה במשרד - שגיב שעבד קשה במיוחד". ואיך היו ההופעות הראשונות שלך כסטנדאפיסט? "פאניקה. עליתי עם פתק לבמה. התחלתי עם דמות של חנון מוגבל והחלפתי אותה בדמות של האדיש. אלה שתי הדמויות היחידות שאני עושה, ואנשים חושבים שיש לי רפרטואר. היום אני גאון ערסים, ויודע מראש מה הם עומדים להגיד לי". לכתבה המלאה

lishhhh

New member
נו ברור

אם הוא כתב לחלומות בהקיציס הוא מוכשר!

Israeli Hero

New member
דוקא לא. הסבר בפנים:

הכתיבה בחלומות בהקיציס 2003 היתה נוראית. מדובר על עונת נבחרת החלומות. מי שזוכר את ההודעות המוקדמות שלי בפורום הזה, הן התבססו על "קיציס ופרידמן הידרדרו" ו"פעם הם היו ענקיים והיום אני לא יכול לראות אותם יותר". כמובן שדעתי השתנתה מאז שהם הספיקו לעשות את "החטא ועונשו 2" עם חומרים מצוינים בניגוד לעונה הראשונה וגם את ארץ נהדרת הנפלאה.

mati88

New member
ועוד משהו:

בערוץ הצחוק מציג, הוא היה, וקיציס ראיין אותו קצת כמו שעושים לכל הסטנדאפיסטים שם, והוא שאל אותו משו על זה שהוא כתב לתוכניות כל מיני, אז שגיב פרידמן אמר שהוא כתב ללילה גוב (אגב, באותה תקופה זו הייתה העונה האחרונה של התוכנית, הורידו אותה באמצע העונה) ולעוד כמה תוכניות הוא אמר, ואז הוא אמר חצי בצחוק כזה "וגם ניסתי לכתוב לכם אבל לא קיבלתם אותי..." אבל אני לא זוכרת לאיזה עונה של חלומות זה היה...

divecon

New member
שגיב פרידמן

לדעתי שגיב פרידמן מאוד מצחיק מצורף לינק שם תוכלו להוריד הקלטה מהקאמל קומדי קלאב למקרה שמישהו רוצה לשמוע אותו.... סוף שבוע אני יעלה במקום הקובץ הנ"ל גם הקלטה מיום טוב 2004 תהנו

למעלה