שגיאת HackShield במייפל

sevenofnine

New member
שגיאת HackShield במייפל

הודעת שגיאה במייפל-ראו תמונה מצורפת חלונות 7, נורטון אנטי וירוס 2010 מכירים את ההודעה הזו? יש קשר לאנטי וירוס? תודה

miss_t

New member
היי

האם היה בעבר מותקן מייפל על המחשב? במידה וכן- למחוק, להוריד ולהתקין שוב.

sevenofnine

New member
אז ככה...

מדובר במחשב חדש, המשחק הותקן לפני שבוע ועבד בסדר (למעט תקלה שלא קשורה שהעלתי בפורום זה ונפתרה). חשבתי להסיר ולהתקין שוב, אבל השאלה האם זו תקלה מוכרת. בדקתי ומצאתי שהתקלה קשורה למערכת הגנה של משחקי און-ליין (שמותקנת גם על מייפל) וחשבתי שאולי יש התנגשות עם נורטון אנטי וירוס. אם לא יהיו תגובות אחרות-אסיר ואתקין שוב.

miss_t

New member
תשובה נוספת

היי, תשובתי מבוססת על חיפוש בGOOGLE הקלדתי את הERORR של התגובה והתקבלו מספר הודעות. קראתי וראיתי מספר תגובות ברשת וראיתי שאנשים הצליחו לפתור ע"י התקנה מחדש. אני בהחלט ממליצה להמתין לעוד תגובות מאנשים אחרים כדי לאמת את הנושא- אני אישית לא נתקלתי בהודעת שגיאה זו.

הטיZרית

New member
להכנס לתיקיה של ניקסון

למצוא שם את התיקיה של ההאק שילד ולמחוק אותה לגמרי.. אם זה לא עוזר... את להכניס את הקובץ EXP של המייפל ל EXCLUSIONS באנטיוירוס

הפיתרון הכי טוב לדעתי, אם יש לך אפשרות

זה להתקין על מחשב חסר שאתה יודע שלא יקרה איתו כלום ולא יהיו בעיות [או לפחות תנסה], ואז להעביר עם דיסק און-קי רק את המשחק [התיקייה שלו, וכל מה שנלווה] למחשב, ואין בעיות ולא תפיסה של מקום נוסף בכונן C ולא כלום. אבל זה כמובן רק אם יש אפשרות. אם לא, אין לי מושג, מצטערת.

למעלה