"שב אליכם מדרכי עפר?"

fayd הפשוש

New member
"שב אליכם מדרכי עפר?"

אני פה, אחרי הרבה זמן שלא בקרתי בפורום, אני לא יכול להגיד שהיתה לי תקופה קלה, עברתע בתקף דיכאון חמור שנימשך ונישמך עד שלא ידעתי אם הוא בכלל יסתיים, לצערי יש לי כמה בעיות בבית הספר, ביגלל שאני הומו תפרו אלי תיק, שאני מדבר על יחסים הומוסקסואלים אם ילדים בכיתה ז´ דבר שהוא בהחלט לא נכון, אז מזמינים את ההורים שלי לשיחה, הם תפרו אלי המון תיקים שביכלל לא עשיתי רק בגלל שאני הומו, כמו שאני מוחצן ומראה לכולם שאני הומו אז זה מפריע "לכל" בית הספר, רק בגלל שאני הומו אז בית הספר לאיכול להמשיך להתקיים, אני הבורג החלוד או יותר נכון הוורוד בערכת שמפריע לה להמשיך בדרכה, רק בגלל שאני הומו אז זה מפריע לכלכ תמליד ותלמיד, אני לא יודע מאיפה הם הגיעו לרעיון הטיפשי הזה בכלל אבל ככה הם טוענים, ויחד אם התיק של הזהות המינית, הם גם תפרו לי תיק של דיכאון, ביגלל שאני בדיכאון "גל" בית הספר בדיכאון, אני שונא את החיים שלי!, שונא הומופובים! לא ממש יודע מה לעשות.... אולי תעזרו לי? סקס ריטלין ואנרכיה!

resputin

New member
באמת תהיתי איפה אתה.

מה אומר אני? ין הרבה מה לומר, למען האמת. זה מקרה עצוב ונוראי- אבל, מה רקה שפתאום ב´גל´ זה הגיע? לא היית אמור להיות ההומו שכל השכבה מקבלת.? בכל מקרה, אני חושב שזה המשך ישיר לשרשור על יציאה שעשינו בשבוע שעבר, אני מבקש ממך, אהובי- ללכת לקרוא אותו. נכון, זה טיפה מאוחר כי אתה כבר יצאת ובחוץ במלוא הדרך- אבל אולי כדי להוריד קצת פרופיל.? אני מכיר אותך על בסיס אדם מוחצן, אבל שלא מתחצן על יתר מידה, דהיינו אתה לא תלך ותצעק במסדרונות ´שיווווו.... אתה שוווווה זיווווון´ או דברים בסגנון, אל מצד שני- אין לך בעייה לשיר שירי מחזמר בקולי קולות (
) ברחבי הבית ספר. אניחושב שפשוט... תתקרר קצת, תחייהאת החיים שלך, עם החברים שלך ותוריד פרופיל.. עצם העובדה שמעלילים עלייך עלילות, זה כבר דבר נוראי. המנהל\ת לא עוזר\ת -או שמא הוא\היא חלק מהקנונייה? ומה עם היועצת (זאת עם הפה הגדול, או אחת אחרת)? אולי תתיעץ גם טיפה מה לעשות עם הפסיכולוג (אתה בכלל עדיין הולך? אמאבא מוכנים?). ועוד משהו.. אלון, מתוק שלי- עם כל הכבוד "תפרו לי תיק של דכאון"? אתה זוכר על מה שדיברנו באייסיקיו? (סליחה שאני לא משתף את כולם בפרטים, זה יחסית דברים אישיים אז אני נוטה לא לפרסם, אלא אם אלון נותן רשות- סך הכל, החיים שלו, איתכם ה-
) -אתה באמת חושב שזה נופל תחת הגדרה של "הדביקו לי תווית"? כי אני לא בטוח עד כמה, אבל לטעמי זה לא ממש. אני אחסוך ממך את החיבוק הווירטואלי, מכיוון שאני לא חושב שזה יעזור לך ממש. אבל אתה יודע, שאתה תמיד מוזמן להרים לי הודעה או צלצול, אפילו שניפגש ואני אנסה לעודד אותך.

חצופים שכמותם!!../images/Emo46.gif

זה שאתה בדיכאון לא עסקם, זה שאתה הומו לא עסקם, זה שאתה מי שאתה לא אמור לגרום לקריסת בי"ס שלם (וגם בלתי אפשרי) מה שאתה מדבר עם ילדים בכתה ז´ לא עסקם אלא אם כן הורה התלונן (ומדבריך לא הבנתי רמז לכך שדבר כזה קרה) עכשיו.. זה ברור שלאנשים האלה יש איזו בעיה עם הקטע שיש להם תלמיד הומו... ולכן הם נטפלים אליך. הייתי רוצה לשמוע מה בדיוק הטענות שלהם אל ההורים שלך, ואפילו יותר מכך הייתי רוצה להיות שם ולשמוע את כל זה, עם האפשרות להתווכח איתם ולהביע את דעתי (ואם הם באמת סתם נטפלים אליך, תאמין לי שאני הייתי מצליחה לנצח אותם בוויכוח... עליי אנשים לא מצליחים לעבוד, לא משנה עד כמה טובים הם בתור מתווכחים. אם אני צודקת אז אני דואגת לנצח בכל מחיר!!) אני בעד שתנצחו אותם שלושתכם, אתה וההורים שלך, ותתקפו אותם בקטע של "אתם לא הומופובים, *נכון*?" *טם טם טםםםם..* ותורידו אותם למטה למטה למטה... עד לרצפה.. עד מתחת לרצפה... שיבינו סוף סוף שהבעיה היחידה שם היא איתם, ולא איתך לעזאזל.

sarah

New member
../images/Emo24.gif

&gt
מטומטמים... אני מאכלת לך שתרגיש יותר טוב, ושתזכור שיש לך תמיד משהו טוב יותר לצפות אליו
באעבה, שרה

למעלה