שבת
בוקר טוב

SuzieRS

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב נועם,ושבת שלום

שתית כבר
? הינה אני באתי לשתות איתך. כמה טוב שחזרת אלינו. תישארי איתנו כי את רוצה,ולא בי את חולה. רפואה שלמה

Sarika

New member
בואן שבת קרידאס ../images/Emo141.gif

אי יו סטו אקי קון אל קאב'יג'יקו...
, אל דיאה סטה נוב'לוסו, לוס חזאים? יה מוס קיטארון לוקוס, אונוס דיזאן קי די לה דמניאנה ב'ה בשאר לוב'יה, אי לוס אוטרוס, די לה טאדרי, אה קין קי סיינטיריאמוס??? אני כאן עם הקפה, היום מעונן,החזאים שגעו אותנו, חלק אומרים שירד גשם מהבוקר, חלקם שמהערב, למי נשמע????

SuzieRS

New member
../images/Emo186.gif איסטה מוי פ'רייו אחוירה

עכשיו סגרתי את החלון בפינת העונש.קר מאוד בחוץ. פינת העונש= פינת המעשנים.

רותי ב.

New member
נועמיקה קומו סטאס????

אי יו סטו אקי קון
אטרונה אורה פין קי סה ב'אן אספירטאר טודוס. אי ב'אמוס קאמינאר אל נורטה. איל אמפיסיז'ו דיל דייה סטה מאראב'יוזו, א-און קי פרומיטיירון לוביאס אי איירס, דה מדיו דייה. שבת שלום אה טודוס לוס אמיגוס אקי, אי אה לאס קריאטוראס טאמביין
חחחחחח סטו מוי אלגרי פור קאדה מאנסב'ו קי איי אקי. אסטו אז דור ההמשך די לה לינגוואה.

נעומי איך הבריאות קרידה אי יו

מאפרונטי את קביקו דה שבת טודוס אסטאן דורמינדו אנדמי. (גם אני הכנתי את הקפה של שבת אצלי כולם עדין ישנים) שבת אלגרה אמיגוס אי קיינטה קאסטה פריו החווארה. מצפה מיכם שתתקנו אותי כך אשפר את השפה תודה מקרב לב האיקיונים לא פועלים אצלי הבוקר. לבניקה

קב'ה אי שבת דה אלגרייה-נום, סוזי,

שריקה אי אטודוס. יו יה אסטו דספואס דל קב'יקו . אי מאנטרי אל מופאק פרה אזר קוזה קון איודו דה מי מרידו . נו טנגו לה רזון דנה דאר קשאס אמה לוז מרידוס נו סאב'ן ני פואד'ן אזר לו קה לאז מוז'רס אז'ן יה מסליו לה אלמה דה א ב 'ל א ר. פ א ס נ ס י י ה . יה ביז'ראי אזר קואנאטוס קוזאס. היידה אגורה אספרו מוספירס. שבת שלום קרידוס . נו אסטו אסקיביינדו מונצ'ו פורמןד'ו קה מאסטה טומנדו מונצ'ו טיימפו דה אסקריביר. אי נו טנגו פאסנסייה- יה דמנדי אמה ........................

רותי ב.

New member
אב'אגאר אב'אגאר, קומו דישיטס?

פאסנסיה, נו סולו פור מארידוס
, מה טאמביין קון לה אסקריטורה אי קון קאדה קוזה. אגורו קי סייה מאס קולאי. תהני עם האורחים וכיף שאת פה,
אנסינה מי סה בוזייארון לוס פלנוס אה סאליר אה קאמינאר. יה סטה 'פוריינדו' אקי די לוב'יה.

Sarika

New member
קרידה סניוריקה ../images/Emo24.gif

מי טוקאטיס אל קראסון, טומה און ריפ'יראן ספיסיאל פראטי - קון לה איספיראנסה טודו סי אלקאנסה התקוה כוחה גדול, בעזרתה יושג הכל

מטיקה

New member
אגורה אלבנטי דיל רעמים ../images/Emo188.gif

קומו סי דיגאס ברקים ורעמים. וסניוריקה.... מזה "מואפק" ממש לא מוכרת לי המילה. פסנסיה קרידה

Sarika

New member
מטיקההה טי סטאס גוזאנדו?אוח......

ברקים=רילאמפארוס רעמים=טרואילוס מואפק=קוזינה=מטבח

Sarika

New member
גוזאנדו=נהנית, ממזג האוויר כמובן

בקשר לרעמים אנו כמעט בטוחה RELAMPAROS לבעלי המילונים מתבקשים לבדוק.

גוזאנדו?

אדיו סריקה רגאלאדה, גוזאנדו ב'יאנה דה לה פאלאב'רה גוזנו (תולעת)!!! קריאס דזיר גוסתאנדו פור סיגורו.

טריאנדפילו זוכרת אני שסבתי הייתה

משתמשת במילה הזו גוזאנדו(דוגמא:מאסטו גוזאנדו דב'אר טה ריאנדו קון טודו לאלמה) נהנת לראות אותך צוחקת מכל הלב. גוזנו שלא נדע זה תולעת אכן כן. גוסטאנדו זה לטעום.אסטו גוסטאנדו דל טריגו כאפרונטאטס.

נכון אבל

להנות אומרים עד כמה שאני יודע: KONSOLAR . Por excempio: konsolate del viage, me konsolo de mi nietos est.

למעלה