לא, הקליפ עם המכונית זה dream on
ה הגר26 New member 14/8/06 #23 יש להם איזה 10 קליפים עם מכונית! גם freelove, only when i lose myself, useless...
C Chen Arami The Only1 New member 14/8/06 #25 חחחח כן, אבל הכוונה לתקופה ההיא של freelove אם נספור על כמה כלי תחבורה הם נסעו בקליפים....
ה הגר26 New member 14/8/06 #27 יש לאנטון קורבין משהו עם רכבים אין ספק. וגם עם להעמיד את הלהקה בפוזות לכיוונים מנוגדים... כמו פה למשל אבל הוא צלם כ"כ טוב, במאי מעולה ובקליפ של it's no good הוא כ"כ חמוד, שאני אסלח לו
יש לאנטון קורבין משהו עם רכבים אין ספק. וגם עם להעמיד את הלהקה בפוזות לכיוונים מנוגדים... כמו פה למשל אבל הוא צלם כ"כ טוב, במאי מעולה ובקליפ של it's no good הוא כ"כ חמוד, שאני אסלח לו
ו ו א נ ס ה New member 15/8/06 #36 ../images/Emo207.gif איזה עוד קליפים קורבין ביים? מעבר לאלה של דפש?
ה הגר26 New member 15/8/06 #37 די הרבה heart shaped box של נירוונה, talk של קולדפליי, one של U2. פה הרשימה המלאה
S steelwater New member 17/8/06 #42 תודה רבה הוא בים את Talk של Coldplay? וואלה, לא ידעתי! One הוא אחד הקליפים הכי יפים שראיתי בחיים שלי! הוא מקום שני נראה יל אחרי I'll be there for you של The Rembrents עם השחקנים של חברים. הוא גם צלם מעולה ובאתר שלו יש תמונות ממש יפות שהוא צילם.
תודה רבה הוא בים את Talk של Coldplay? וואלה, לא ידעתי! One הוא אחד הקליפים הכי יפים שראיתי בחיים שלי! הוא מקום שני נראה יל אחרי I'll be there for you של The Rembrents עם השחקנים של חברים. הוא גם צלם מעולה ובאתר שלו יש תמונות ממש יפות שהוא צילם.
S steelwater New member 15/8/06 #33 אה נכון! אופס, איזו טיפשה אני! נראה יל שזה זה באמת. התכוונתי ל-Dream on. אוף! יצאתי רקצת טיפשה...
S super girl 15 New member 15/8/06 #34 ../images/Emo201.gifממש לא טיפשה!! סתם פאשלה... לכולנו קורה...