שבת של נוסטלגיה

Rinor

New member
שבת של נוסטלגיה

אז שמתי במערכת את Black Celebration שהוא האלבום שאיתו התחלתי את מסע דפש מוד שלי עוד בצעירותי... עכשיו אני בדיוק ב- Fly on The Windscreen והנוסטלגיה מציפה אותי, נזכר בכל אותם מקומות וזמנים שהייתי מקשיב לאלבום הזה...עוד בכיתה י"א וכל אותן מחשבות, רגשות צפים מחדש וזהו רגע קטן ומאושר של שבת בבוקר... מה אתכם? יש לכם רגעי נוסטלגיה בעת האזנה לדפש? או שאתם שוקעים רק לאותו רגע ספציפי של האזנה למוסיקה כאן ועכשיו? שבת שלום לכולם... ניר...

adiville

New member
בדיוק אמרתי למישהו השבוע

שכל פעם שאני שומעת דפש זה מזכיר לי אותו. טוב, הוא מעריץ די שרוף שלהם. כבוד !

הגר26

New member
BC מזכיר לי גם את כיתה י"א

או יותר נכון את החופש בין י"א לי"ב. כל פעם שהלכתי לעבודה שמעתי את הדיסק הזה בדיסקמן... ultra מזכיר לי את י"א, כי הוא יצא שבוע אחרי יומולדת 17 שלי, ואז הייתי עמוק בתוך דפש. הוא גם תמיד יזכיר לי 2 חברים טובים שהיו לי אז (
) שחיזקו את האהבה שלי לדפש. exciter יזכיר לי את הימים שעבדתי בטאואר רקורדס. המנהל שלי צחק עליי אז שהוא הזמין 10 דיסקים מזה, 1 אני קניתי לאת ה-9 הנותרים קנו רוסים
השיר i want you now תמיד יזכיר לי את הלהקה שהיתה פעם לאותם 2 חברים, כי הם היו שרים את זה בהופעות שלהם. והוא גם יזכיר לי מישהו אחר.

Ice machinE

New member
מלבד 2 שירים ספציפיים

אין לי שירים או דיסקים שמזכירים לי תקופות\אנשים. אבל rush ו-here is the house תמיד יזכירו לי חברה טובה מאוד.

super girl 15

New member
../images/Emo3.gifיאא...

שנת 2001... התקופה היחידה שראיתי MTV בתדירות גבוה.... והסינגלים של Exciter תמיד מזכירים לי את כיתה ו'...
I Fell Loved Dream On Freelove האמת הכרתי את דפש מוד בתקופה, אבל לא היתי הכי הדוקה.... התחלתי להיתחזק רק השנה..
עדיף מאוחר מאשר בכלל לא...

Rinor

New member
המשכתי ל...

המשכתי לאלבום האהוב ביותר עלי - Songs of Faith And Devotion Ultra גם מזכיר לי את כיתה י"א ו-י"ב, אז הוא רק יצא ומאוד אהבתי את (ועדיין אוהב מאוד את) Barrel of A Gun ו- Home אבל בכלל כל האלבום מעולה. Exciter אולי האלבום היחיד שלא מזכיר לי כלום כי ממש לא התחברתי אליו מלבד שיר אחד מדהים שם לדעתי והוא - I Am You עכשיו אמשיך לראות את ה-DVD שלהם, The Singles 86-98 ואראה את הסרט הקצר עליהם שם.... המשאלה שלי? שפלוד (Flood) אשר הפיק להם את Violator ואת Songs of Faith And Devotion אשר לטעמי הם 2 האלבומים המוצלחים ביותר שלהם יחזור להפיק להם אלבומים נוספים אם אכן יוציאו בעתיד....אין על ההפקה והטעם המוסיקלי של Flood , הבנאדם גאון מוסיקלי. :) שבת שלום. ניר...

זהר25

New member
ואוו לגביי....

אולטרה המופתי לחלוטין מזכיר לי את התיכון ,כול פעם שאני שומעת אותו במיוחד את Barrel Of A Gun (אם אני לא טועה זה היה גם הסינגל הריאשון) ואני זוכרת שראיתי את הקליפ בפעם הריאשונה ( הקליפ המדהים יש לומר וגם השיר המדהים שזוכה לקטילות שלא מגיעות לו) אני זוכרת את היום שקניתי את האלבום , אני זוכרת שישבתי בחדר ושמתי אוזניות וזה היה ליפנות בוקר ופשוט היתאהבתי באלבום ,אלבום סופר סנטימנטלי מיבחינתי . אני זוכרת את תקופת sofad בברור אחחחח כמה האלבום הזה השפיע ומשפיע.אבל אני חייבת לומר ששירים בודדים הם אלו שממש מחזירים אותי אחורה( ויש הרבה כאלו), השיר הריאשון ששמעתי של דפש מוד היה the sun and the rainfall , אז כול פעם שאני שומעת אותו זה מחזיר אותי קרוב ל-15 שנה אחורה, אבל אם יש שיר שמחזיר אותי אחורה והכי משפיע עליי ,ורגשות נוסטלגים עולים בכול פעם שאני שומעת אותו,אבל כול פעם, תמיד אני עם תחושת מחנק בגרון וזה Blasphemous Rumours הכי נוסטלגי ( יש הרבה שירים) אבל הוא הכי משפיע כי גם הוא היה בין הריאשונים ששמעתי , הפיזמון של השיר הזה הרג אותי.

Lady in red2

New member
רק 2 השירים הראשונים שהכרתי שלהם

I Feel Loved Freelove (אהבתי את השיר הזה במיוחד) אבל בעצם התחלתי לשמוע אותם רק כשיצא Enjoy The Silence 2004. (
מזהים את השיר מהחתימה שהחלפתי?
)

adiville

New member
אה נזכרתי בעוד משהו

ב-2001 במהלך קורס בצבא, נסענו לצפון כדי לעשות תרגילי תצפית. anyway, בדרך צ'יפרו אותנו בשעה חופשית בקניון "M הדרך" אז הסתובבתי שם בטאוור רקורדס וקניתי את EXCITER. זה קטע כזה בתוך כל הטירוף של הצבא פתאום לראות דיסק חדש של דפש מוד שרציתי, משהו שמזכיר את הציוויליזציה
מן הסתם את הדיסק הזה תמיד אזכור איפה קניתי ובאילו נסיבות.

הגר26

New member
../images/Emo12.gif

עבדתי בטאואר בית חרות ב-2001!!!! כל הזמן דרכינו נפגשות

וואייייי מגניב....

האוסף להיטים 81-85 מזכיר לי את כיתה י'. כשהתחלתי לשמוע את דפש ברמות... תמיד הכרתי את השירים משנות ה-80 שלהם ובכיתה ו' פתחתי ערוץ 1 והיה את Enjoy The Silence בגלגל"צ. שאלתי את אחותי איך קוראים לשיר המדהים הזה ולאט לאט התחלתי לשמוע אותם. האלבום האוסף הראשון מזכיר לי תקופה שהגעתי לתיכון והייתי דלוקה על המון בנים.... והשיר Leave In Silence מזכיר לי מאוד מישהו שממש רציתי שיהיה ביני לבינו משהו... בכל אופן זאת היתה תקופה של חורף כזאת, תמיד הייתי נפגשת עם חברה טובה שלי אחרי בצפר והיינו באות אחת אל השניה ואילו שירים שממש ליוו אותי בתקופת ההתחלה של התיכון. כמובן שהרחבתי אופקים לקראת י"ב. וגם עכשיו כמובן, לגבי דפש מוד. ומאז הם הלהקה האהובה עלי ואני מרגישה שכשאני שומעת את המוזיקה שלה אני זקוקה לאשפוז ואינפוזיה בדחיפות מרוב שהם זורמים לי בדם. עוד תקופה אני זוכרת שהתחילו לשדר אותם באם טי וי שוב עם השירים freelove ו-i feel love ו-dream on.... זה ממש מחזיר אותי לתקופה מוזרה בחיים שלי... עוד משהו, בעבר אחותי היתה מקליטה קליפים מהאם טי וי ועד היום יש לי את הקלטות עם קליפים נדירים וכאלה. והיה שם את i feel you ואני ואחותי תמיד היינו צוחקות על דייב על איך שהוא רוקד, זה ממש הפך לצחוק אצלנו... חח בכל אופן אז לא ידעתי שאלו דפש מוד. אךךךךך דפש מוד. איזו להקה!!

Rinor

New member
כיף לשמוע

חברים יקרים. תודה לכל מי שתרם לשרשור הזה, לא ציפיתי שהוא כל כך יפרח בשבת הזאת כאשר רק פתחתי אותו אבל כיף לשמוע את כל אחד ממכם וחוויותיו והנוסטלגיה שלו עם דפש מוד...המשיכו לשקוע בנוסטלגיה חיובית וטובה...המשיכו להנות מהשקט של דפש... :) אהבה ואור ניר...

guyjo

New member
אז עוד סיפור ודי...

אני די חדשה פה, אבל בימים הקשים שאחרי ביטול ההופעה יוצא לי להיכנס לפורום ולמצוא בו נחמה :) את הרומן שלי עם דפש התחלתי לפני 14 שנה, כבר מחצית מחיי והם מלווים אותי בכל חיי הבוגרים. ההתחלה הייתה עם music for the masses אי שם בכיתה ח', כשהייתי מאוהבת נואשות בבחור (ילד?) שהקשיב להם וגם לא ממש שם עלי בדרך... אני זוכרת שהיינו יושבים אצלו בחדר ושומעים את הקסטה במערכת שלו וכשהיה מגיע i want you now זה היה הופך להיות קשה מנשוא... :)

הגר26

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מכירה את העניין. למרטין יש נטייה לרשום בדיוק את מה שחושבים עליו. ולטבע יש נטייה שהשיר הנכון לסיטואציה יושמע בדיוק כשהיא תתרחש

steelwater

New member
הו...

רעיון טוב לשרשור. אני מקווה שפדש מוד לא יזכירו לי את המלחמה. אני רק עכשיו מתחילה לאהוב אותם אבל אני זוכרת שכשיצא I feel loved נראה יל אז היה אמור לצאת שיר של U2 או שחשבנו שיצא וידיד שלי אמר לי שהוא ראה אותו בגיא פינס נראה לי אז חיכתי וראיתי כדי לראות אם זה שם ולא הייתי בטוחה מי זה כי פחות הכרתי את U2 אז שהיום היא הלהקה האוהבה עלי. אז לא הייתי בטוחה עם זה דפש מוד או U2 . נראה לי שזה קליפ עם מכונית, לא? בסוף הבנתי שזה לא U2 אבל זה מזכיר לי את זה.

למעלה