שבת שלום !

גאיה ק

New member
שבת שלום !

יֵשׁ סוּג מְסֻיָּם שֶׁל צְלִילוּת לַאֲוִירוֹ שֶׁל עֶרֶב שַׁבָּת. מִין גַּל שֶׁל רֶגֶשׁ, מִין מוּסִיקָה שֶׁל תּוֹדָה. אוֹר יוֹרֵד עַל הָעוֹלָם רַךְ כְּמוֹ הִינוּמָה. בְּיָמִים אֲחֵרִים לא הָיִיתִי יוֹדֵעַ אֲפִלּוּ אֵיךְ לִקְרא לָהּ. סִגַּלְתִּי לִי גַּם אֶת הַזְּכוּת הַזּאת. נִדְמֶה, אֲנִי עוֹמֵד בְּתוֹךְ אשֶׁר. אילן שיינפלד. שבת קסומה ושלווה לכולם !

שבת שלום לכולם ../images/Emo48.gif

כל כך יפה ונכון תיאור אוירת ערב השבת. סוף שבוע נעים לכולנו.

ציפי....איזו התקדמות ../images/Emo9.gif

הצלחת לשלוח תמונה....ציון לשבח על ההתקדמות בנושא המחשב

ben 911

New member
שבת שלום פורום 50 + ../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

סופ"ש נעים לכולם.
כל העבודות מאחורי...כמעט. קניות ובישולים בעיקר. נותר לי רק לתלות כביסה.. גם הרצפה לא משהו... אבל אשטוף מחר, לאור היום..יותר קל ונוח להבחין בכתמים, אם יש.(סתם תירוץ) לא הצלחתי לישון צהריים אף לא דקה. מי אמר שהעבדות בוטלה?

ואני אומרת....הגבר האידיאלי...

גנטלמן...בחברה...
אשף במטבח....
גם יפה...גם אופה
...גם מכבס...גם תולה... גם לקניות הולך.....וספונגה עושה... [את הדיבר העשירי.....לא בדקתי]
שבת שלום.....הבן יקיר לי ......
[את הפרמטר השלישי לא בדקתי]

ben 911

New member
חחחחח.. הפרמטר השלישי...../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי את הסרט מפגשים מהסוג השלישי..
אחרי כל המטלות, ריצות וכל השאר... למי יש כוח לפרמטרים?
בקושי פרמטר אחד...ואני כבר נוחר כמו מכונת תפירה.

ben 911

New member
המשך נעים לכולם..../images/Emo24.gif

נשאר לי עוד אי אילו דברים לארגן...לפני ארוחת הערב.. ואז יבואו לאסופותי החבר'ה מהעבודה למשמרת לילה. אז תחזיקו מעמד..... בינתיים. אחזור אליכם בבוקר..

ben 911

New member
תודה ציפ...מה זה תאט?

אצלי הברקסים נגמרו מן זמאן...
כמו קטר קיטור ישן... כדי לעצור בת"א...אני מתחיל לבלום בהרצליה.

משמרת נעימה."יחסרה" [בערבית] מזכיר לי כשאני

עבדתי במשמרות......ממש ממש לא מתגעגעת....אני בלילה צריכה להיות במיטתי ..כריתי... ושמיכתי ....ואם תופיע תוספת חתיכית..מסוקסת.. אינטליגנטית...ולא נוחרת....יש גם לה מקום.....

מי שרגיעל לא מחליף

אז בלילה את במפגש לוהט עם כרית וכסת זזה מזכיר לי את אחי שהיה קטן רק היה נהיה חושך היה צועק הביתה בלית ברירה הינו מתקפלים הביתה רף פעם לא עזר שלקחנו איתו את הכרית המצעים והשמיכה ובגללו יותר לא התארחנו אצל סבי (שהיה דתי) בערב שבת אחרי שבת שכזו עשו הבדלה וסבא שלח אותנו הבית ואז שבתות נסעתי אני לבד לסבא וסבתא שלי כיום אני ככה לא ישנה באף מיטה אחרת רק בשלי אפילו שנשרף הבית חתי והחדר שלי נפגע לא ישנתי עד שחזרתי למיטה שלי וישנתי בחדר המעושן

ben 911

New member
עלאש יחסרה? שימדורה עליק. ../images/Emo6.gif

מסוקסת...
אינטליגנטית...
נוחרת.....פה יש בעיה.
מכירה את המסור מהנגריה? אני האח הגדול שלו.
פעם הנשים היו מתות על נוחרים.
כי
היו
מבריחים
את
הדובים
מפתח
המערה.

אמרתי "יחסרה" כי למרות הקושי

לעבוד בלילה [פגייה] היה כייף ....אתה וודאי מכיר את הווי הלילה...צחוקים....תעלולים...בין לבין האדרנלין זורם....אבל בין ארבע לחמש לפנות בוקר הייתי פשוט נשפכת [פעם ה"כללית" אחות אחראית שעוברת בלילה בין המחלקות לוודא שהכל בסדר] תפסה אותי כמעט רדומה כשהאכלתי תינוק] לא קרה כלום אבל אז החלטתי NO MOR אני יותר לילות לא עובדת.... דרך אגב: שימדורה זה לא בטוניסאית?

ben 911

New member
כן, אני יודע שאת עם לב של אחות רחמניה.../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

צ'אצאווה...זה בטוניסאית. נמשי מדורה עליק...זה מרוקאית.. בתירגום חופשי: שאלך כפרה עליך בסיבובים. (כמו תרנגול כפרות)

שבת שלום

השבת התכוננתי למלכה שבאה לבקר אתמול ניקיתי , הכנתי רק סלט ירקות , אבל לא בשלתי כלום המקרר היה ריק מירקות , היום הלכתי לקניות קניתי דגים ועוף וירקות אחי המקסים בא לקח אותי לקניות, והרים את הקניות הביתה שהגעתי הביתה שמתי סיר על הגזעם עוף וירקות חמוץ מתוק, תבנית בתנורעם דגי הגניס בלימון ואורגנוט עם שמן זית והופ יש אוכל טעים לשבת שסיימתי להדיח כילים הלכתי לישון קצת עם מזגן דולק מעלי והתעוררתי להדליק נרות שבת ולקבל את השבת האהובה עלי לבן
החוכמה לפצל משימות ואז אין עבדים תשמור על הכוחות בן הנחמדדדדדדדדדד

ben 911

New member
נסיכה, אפשר ממש לחוש את אווירת השבת אצלך.../images/Emo45.gif

נשבע לך שאני מפצל..
אבל גם כשהם מפוצלים הם דיי מעיקים, מציקים, משתקים, מנתקים..ועוד המון.." קים".

למעלה