שבת שלום.. :)

תמונה שלוש עשרה../images/Emo23.gif

חעחעחעחעחעחע אהבתי ת'תמוננההה

אביחי....כנס חמודדד...

חח גם לך שבת שלום! אני גם כבר מחכה לחנוכה כדי לראות אותכם בפעם הראשונה בהופעה!! אני סופרת כמה ימים נישארו עד חנוכה...אני ממש ממש רוצה שיגיע חנוכה! תימסור ד"ש ממני(מריה) לכל הבויז......וגם שיהיה להם שבת שלום! אוהבת אותך מאד מאד.....מושלם אחד!!!....איזה יפה יצאת בתמונות!!(דילב אל תיכעסי עלי חחחחח אני יודעת שאת מאוהבת בו והוא רק שלךךך) אז שבת שלום לך לכל הבויז ולכל הפורום המושלם הזה!! אוהבת את כולכם.... מריה סנדלר.

lililillulululu

New member
ביחוש'

יא חתיך תמונות יפות! שבת שלום גם לך! מחכה כבר לחנוכהההה!!! ולקליפ כמובן:]]

hen love noli

New member
ביחושון שלי

איזה כייף שכתבת ותמונות סופניותת מחכה לחנוכה חח הולך להיות פצץ חח ולקליפ כמובןן יאללה ביחו'ש תמשיך לכתוב פה אוהבת אותך המוןן
נולית

ביחושששש ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

אייזה תמונות מולמותתתת ! ראייתם אותם כבר ברשמיי .. וגם שדילב העלתההה תודהה שכתבתת ואני אוהבת אותךךךךךך .. קורלושלךךךך : ]

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifביחוש..!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יפיוף שליי!! איזה מושלם אתה בתמונות
(כמו תמיד)..!!! אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן...
בת-אל יוסף

../images/Emo41.gifביחוששששששששש../images/Emo9.gif

שמחה שאתה כותב פה הרבה
והתמונות? מ ד ה י מ ו ת!!!
אוהבתותך

../images/Emo20.gifבייייחחחחח כנסס../images/Emo70.gif

ביחושש.. כמה כייף שאתה כותב.. תידע אתה תמייד מוזמן לקומונה ,,, אנחנו פשוטטט אוהבותת אותךך ודיללבבחושייתשלנווווו עוד יותררר מואאהה ענקיית ואחללה שבוע שיהיה לך :) הנה הכתובת של הקומונהה ותיכתוב לנו גם שםם כפרעליךך http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=23444&smsMsg=

טוולי

New member
גרר .. איזה סקסי חח ../images/Emo3.gif

איזה כיף שאתה נכנס לכאן וכותב לנו
וואי וואי אייזהה תמונות חחח :] אווהבבתת3>

יאייי שבוע טובבב אביחייי!!

כןןן אני לא יכולה להתאפקקק לחנוכה כברר אני מתפקעתתת!! חחח מממ... ואני יבוא לחנוכהההה את ההופעה הזאת בטוח שאני לא יפספס!!

../images/Emo118.gifיא איזה חמוד אתה !

תודה שנכנסת ביחושי של לב לביחושיתי חיחי והכל טוובב..ואתה מקסים בתמונות תתחדש ! ומקווה לטוב בהופעות בע"ה..

../images/Emo192.gifאיי איייי איזהה דוגמן../images/Emo99.gif

אחח אחחחחחח אביחייי אתהה? הכיי חמודד בעולםםם עםם הייתיי יכולהה עכשיו הייתי רצהה אליךך :] רקק שאני לא יודעת איפה אתה ? :\ לא חשובב.. אנחנו עוד ניפגשש ואני מבטיחה :p אמאאאאא תודהה אתהה תמידד עושה לי ת'שבוע .. מחר? אני ילךך עם החיוךך הכי ענקק שיש לי לביצפרר ושאמן שהשבועע יהיה השבועע הכי אחיי :]

למעלה