ביחשון וואי איזה תמונות מעלפות ממש דוגמאן כמה היתגעגעתי אליך יפה שלי אני מטורפת עליך נסייך שכמוך
K karin001 New member 26/11/06 #39 ביחשון וואי איזה תמונות מעלפות ממש דוגמאן כמה היתגעגעתי אליך יפה שלי אני מטורפת עליך נסייך שכמוך
ש שירה הנסיכה New member 26/11/06 #40 אביחחיי חיימשלליי:]] שבוועע טוובב מאמיי.. ותמונות חדשות אני רואה שדילב העלתה כבר
ד דילבושloveביחוש New member 26/11/06 #41 ברור שאני לא יעללה?@ חחחוחוחו אני ניכנסת לפורום פתאום אני רואה את ההודעה שלווו בלי שום תגובה והייתי עם טלפון ביד העפתי אותו על הריצפה ומהר העלתי הכל
ברור שאני לא יעללה?@ חחחוחוחו אני ניכנסת לפורום פתאום אני רואה את ההודעה שלווו בלי שום תגובה והייתי עם טלפון ביד העפתי אותו על הריצפה ומהר העלתי הכל
ח חני love דמדם New member 26/11/06 #42 ביחוששששששששששש כפרעליייךך..!! איזה כייף שכתבת אני הכי מאושרת בעולם עכשיו חעחעחעחחע.!!! ועכשיו תיראו כמה שלמות יש בבנאדם--> כפרה מאמי שלי תמשיל ליכתוב פה יאפה שליי!!!!!!!!! אלה בייוש !!!
ביחוששששששששששש כפרעליייךך..!! איזה כייף שכתבת אני הכי מאושרת בעולם עכשיו חעחעחעחחע.!!! ועכשיו תיראו כמה שלמות יש בבנאדם--> כפרה מאמי שלי תמשיל ליכתוב פה יאפה שליי!!!!!!!!! אלה בייוש !!!
ט טלוש לאהוב ערנוש New member 26/11/06 #44 ביחוששששששששששששש איזהה תמונותת יאפותת כמוךך אוהבתת אותךך המוןןןןןןןןןןן3>
ב ביחוש החיים שלי New member 26/11/06 #45 א ב י ח י../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אני אוהבת אוותך כל כך תודה שאתה נכנסס . וואי התמונות מדהיממוות . ביחו'ש שלי ?! אוהבת אותך ה כ י בעוולם ! ( נעמה
א ב י ח י../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אני אוהבת אוותך כל כך תודה שאתה נכנסס . וואי התמונות מדהיממוות . ביחו'ש שלי ?! אוהבת אותך ה כ י בעוולם ! ( נעמה
N Ninia Rebelde New member 27/11/06 #46 יא אביחיו'ש... שמחות שכתבת ואנחנו מחכות כבר לחנוכה.. אוהכת...
ס ספירLOVEגיימבויז3 New member 27/11/06 #47 אביחי?! יההההההה איזה חמוד כיף שנכנסת אוהבתותך מלאאא =דמושית יוסף=