שבת שלום

מישהו מריח פה לא טוב וזה אתה כפיר

אני אומרת לך את האמת כי אני יודעת דיי הרבה עלייך ועוד מעט אני אפתח את הקלפים ואני אמוטט אותך..אתה ממשפחת אלפרון? תמחק מהר את זה מהכרטיס שלך... אתה פשוט הולך על גחלים....ועוד משהו אני רוצה לומר לך מי שמריח לא טוב זה אתה לך תתקלח תוריד את הזוהמה ממך ותתבשם כי הריח שלך שורץ עד לפה ואני והאחרים החנקים מהטינופת ששורצת בך. תגיד לי חמוד אתה בטוח שאתה שפוי? למה בכלל אתה מגיב פה אתה רואה שלא אוהבים אותכם ולא מסמפטים אותכם ואתם מיותרים פה ולא שווים כלום אתם אפסים נאדההה כלוםםם אוויר ריקים מהיקום. וכמו שקקטוס אמר פה למה החברה שלך שמה פה תעודת גט? מה אתם רוצים להראות בזה שאתם שני מפגרים שלא שווים כלום... ראית איך אתה נראה בכלל ? ואת חלום אל תחפשי להצית את האש פה כי אני יודעת הכל הכל ואני אמוטט אותכם פה עם כל המידע שיש לי... אז תעזבו את הפורום הזה וסופית אתם לא שייכים לפה יש פורום הרבה יותר טוב לכם של שלוותא שם אולי יקבלו אותכם יחד עם כל הפנטזיות והפיגור שלכם.... וכפיר אתה נראה אבל ממש ממש זוועה ואני אמות ולא היתי יוצאת עם מכוער כמוך. נו טוב אתה הברירת מחדל של חלום בינינו מי תקח יצור דוחה כמוך? מי בכלל מביטה על הצורה הזוועתית שלך? אף אחד ואף אחת וגם לא אני... כולנו פה צוחקים עלייכם בבלוגים עושים ממכם צחוק כי אתם שני מפגרים שכולנו עושים ממכם צחוק בפני כולם. תקפלו את עצמכם מפה הכי טוב... קחו עצה תשמרו על מרחקקקקק.ותוריד את השם המשפחה הדמיוני שלך.. אפילו המשפחה שלך בעטה בך מהבית אספה אותך אליי איזו אחת נואשת ל"אהבה" וביחד אתם שני מצורעים... ותתבשמו אתם מריחים רעעע רעעע מאוד אני נחנקת מכם... אני מקווה שהבנתם את המסר שלי תתבשמו טוב טוב תתקלחו הריח שורץ בכל מקום בעעעעעעעעעעעעע

למי שזה לא יהיה יש מה לדבר בכייף,,,

בואיי אני יסביר לך ,, או לך לי זה לא משנה מי את או אתה פשוט אני נמצא בחיים האמיתיים שפשוט מסתכל על הצד השני מהמסך עלכם וכמה שאתם כל כך לא שפויים וכל כך ילדותיים הריי אין לי מה לשקר ואני לא שם עלכם בכלל בעולם שלי המציאותי ,,,, לעומת העולם שלכם הדימיוני אני רק יודע שיש כאן רק אחד שמסוגל לזה ואם זה הוא ,,,,, אז שהייה גבר ויכנס בניק שלו האמיתי ואם זאת בחורה מי שלו תהייה פשוט תתקרבי ותקשיבי טוב טובבבבבבב אף אחד ברוך השם עד עכשיו לא דיבר איתי כך במציאות אנשים עושים לי כבוד איפה שאני נמצא ובטח לא על החברה שלי אישתי לעתיד עכשיו למי שכתב את זה יש אומץ לרשום ,,,, בטח למה שלו יהיה לא? הריי זה מאחוריי מסך ,, אז אפשר לרשום בכייף וגם המון שקרים אבל מי שבאמת מכיר אותי יודע מי זה כפיר ןבטח שאני לא מכוער כמו מי שכתב את זה דווקה נהפוכו אני מאוד יפה
בלי להשויץ כמובן
שנית כל למי שחושב שיש לו בעיה איתנו יכול רק ל********* כי בטח שאני לא שם עלכם אבל הקטע שאתם ממש גרמתם לי לצחוקק כל כך חזק שהנסיכה שלי היפה התעוררה משנת היופי שלה אוייש נו באמת אתם ממש לא בסדר אני יכול רק להגיד לכם משהו חשוב תתקרבו שמעתם חבל כי למי שלו שמע זה היה כך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוכחה נכונה עלייק

יודעת מיהו? למה את מכירה אותי בכלל או את כפיר? וואי הרסת אתי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שניה שניה תני לי לקחת אוויר רגע... טוב אז מה אמרת בקשר אלינו? אה כן......ניזכרתי............... אז ככה......... מאחלת לך שתילכ\י כפרה על שנינו ועל הרייח שלנו יא חתיכת XXXXבתXXXX יאללה חפשי מי שיעשה לך טובה בפורום הזה.. יא ריקנית יא סובלת.... אין לך אהבה?גם כן מיסכנה...........עוד אחת בטח שערותייך בראשך כבר הקריחו פישששששששששש ניראית זוועה לאללה ועוד מסריחה.פיש בכללללללללללללללל אין מה לדבר וואי כל הזבובים נידבקו בך ....איך לא? מסריחה הריי............שנייה אני חוזרת רק מביאה k 600 וכבר חוזרת............. הינה זה .קחי כמה שפריצים לפרצוף........... נו עזר לך??? יאללה תני גזיא צנון רקוב ומיובש........ סאעמק

יש לי מסר חשוב גם בשבילך

אני יגיד לך את האמת? לא חשבתי באמת להיתייחס אלייך רק בגלל דבר אחד.. שאת פשוט לא שווה יריקה האמת שאני לא יודעת אם זה את או אתה מה זה בעצם משנה הגבת כי כואב לך הלב כניראה אה? חחחחחחחחחחחחחחחחח כניראה שהחיים שלך ארורים ומדוכאים לא פלא שהגבת כך כואב לך הלב ליראות שיש אנשים שאוהבים באמת ואת חסרת הישע מסתובבת עם עצמךך גלומדה שברירית וכואבת כאן בפורום רק בשביל לקבל קצת צומי מאנשים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ת'אמת......... את סתם פלצנית מסריחה שהסירחון שלך בוקע עד כאן היית מאמינה??? עוד פעם אחת תדברי עליי או על כפיר אני אתקע לך גרפס ישר לפנים יאלה זרקי מכאן פוסטמה חחחחחחחחחחחחחח מהבולה עוד אחת קטנה שפתחה תפ'ה שלה תני גס את וכל הזיבלונים האחרים שמתים מקינאה ושהלב שלהם נאכל כמו שהלב שלך נאכל תתנדפי במהירות הבאזקקקקקקקקקקקקקקקקק את הרייח שלך אי אפשר ליסבול מדברת על כפיר תמותי ולא תגיעי לשערה מראשו ולייח של הגוף שלו יא פוסטמה כרונית..............

כנסוווווווו דחוףףףףףףףףף

אתם לא מבינים מה היה, אתמול ב5 אחרי הצהריים הלכתי אם אמא למכולת ובדרך ראינו ש...הההההההשפן הקטן שכח ליסגור הדלת...היצטנן המיסכן וקיבל שפעת..לה לה לה אפצ"יי לה לה לה אפצ"י לה לה לה אפצ"י.. לה לה לה לההההההההההההההההה חפשו את המיקס המלא של טייסטו עופר ניסים דקאזי וחני נחמיאס באימיול... :) יום טוב לכולםםםם :)

אני מתה פה באמא איזה חולים הם חחחחח

חלום כפיר מי שלא תיהיו תצאו מהפנטזיה שלכם אני מבקש בכל לשון של בקשה ואני ואחותי צוחקות פה עלייכם ומכירות את כפיר כמה שהוא טיפש ויודעות עליו דברים שאת חלום לא תדעי ולא יודעת לעולם...מה בכלל אתם עושים פה בפורום? כולם לא סובלים אותכם כולנו לא אוהבים אותם אתם מנודים מהכל מהחברה מהאנשים.תעשי טובה לכולנו קחי את הצעצוע שלך לפינת המשחקים הוא חתיך ?חחחחחחחח כמה שאני יודעת חתיל חתיך כמו מראה שעל הקיר.בחייכם אני לא מאמינה איך מין מצא את מינו. מי היה רוצה אותך למשל. או את המכוער הזה למשל.? מצאת אותו מחוסר ברירה כעצם מי בכלל ירצה אחת כמוך .בחיייכם תעשו מצווה לכולנו תחפשו פורום אחר. כפיר "אלפרון" נו בחייך אל תחייה בסרטים אל תבייש את הפירמה.איזה אלפרון איזה נעלים. אתה הוזה חולם בוהה באוויר. אתה נמצא עם הברירת מחדל שלך וככה תשאר תמיד.ותשארו תמיד כך. אויששש אני מתה פה חחחחחחחחחח איזה זוג מצחיק אתם אתם יכולים לעשות סטירה בחבובות או בקומדי סטור.מי בכלל רוצה את החבר שלך מי בכלל מביטה לעברו. תלכו תתקלחו שימו K700 תתבשמו טוב כי יש פה ריח צנחהההה הסרחתם את הפורום בעעעעעעע איזה ריח. טוב אני זזתי לעשות צבע פן ולהיות דוגמנית לא כמוכם אחת פרד השניה פרדה חחחחחחחחחחחחחחחח סי יו פטישושו בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה