שבת שלום

שבת שלום

אוהבת אותך עד עולם.. שמחה על שקנינו מחשב נייד {והמתנות שקיבלנו אה....והכי קטע איך הם טעו והביאו לנו כרטיס מסך במקום 128 קיבלנו 256 }לא הייתי מאמינה איזה טעות ובגדול זה כייף .....שחבל על הזמן. . ג'ון לנון......... ג'ון עמאתי יודעת את מי זה מעניין חחחחחחחחחח שבת שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

הינה המפרט של המחשב

מחשב נייד מהיר הכלל מעבד כפול ליבה 1.83 גיגה הרץ של אינטל – היונה! כרטיס מסך למולטימדיה טוטאלית X1400 ATI 128 מגה! מסך רחב בטכנולוגית ה Fine bright של LG לתמונה מושלמת. זיכרון 512 גיגה DDR2 667MHz , דיסק קשיח 80 גיגה SATA , וכמובן 3 שנות אחריות! ניתן לאסוף את ההזמנה מחנויות באג ללא דמי משלוח! אפשרות לאספקה מיידית בתאום עם מרכז ההזמנות- 09-9578823 מפרט טכני: מעבד: Intel duo T2400 1.83GHz 667MHz ( Core Dou ) מעבד כפול הליבה החדש של אינטל – היונה! *מעבד בעל ליבה כפולה שיושב על לוח האם ומעבד נתונים מהר יותר (30% שיפור ביצועים לעומת מערכת רגילה ) בזמן אמת. זכרון: 512MB DDR2 Up to 4GB 667MHz (512MBx1 ) דיסק קשיח: 80GB SATA תצוגה : ( (Glare WXGA "15.4 מסך רחב טכנולוגית Fine bright לתמונה הרבה יותר חדה וברורה. כרטיס גרפי: ATI New Mobilty Radeon X1400 128MB כרטיס גרפי מתקדם של ATI בטכנולוגית PCI-e החדשה הכרטיס מותאם לכל המשחקים והמולטימדיה שקיימת כיום מסוגל להריץ גם את המשחקים הכבדים של היום. הכרטיס לא לוקח משאבים מהזיכרון של המערכת. (לפי נתוני החברה הכרטיס מוציא בסביבות ה 2300 נקודות! בתוכנת הבדיקה 3dmark2005 ) כרטיס קול: bit High definition24 , 5.1 ערוצי דולבי. חריצים לכרטיסי זיכרון 5 ב 1 : XD+SD,MMC,MS,MS PPO כוננים: DVD-R/RW Super Multi Dual Layer תקשורת: כרטיס רשת 10/100/1000, Bluetooth Dual Hexa-band Antenna (b\g802.11) עזרים נוספים: Fingerprint reader- – מזהה טביעות אצבע ביומטרי להצפנת המחשב לפי בחירתך. משקל: 2.78 קילו מערכת הפעלה: Win XP Home אחריות: שלוש שנים- שנה ראשונה בין לאומית שנתיים נוספות בארץ לדף המוצר באתר היצרן

קקטוס יש לי מסר חשוב בשבילך

שאלה לי אלייך תגיד אתה מנסה לשחק אותה ... כומר שמנסה להטיף לכל אחד ... מה אסור לבחורה לרשום מה שהיא מרגישה ? ותבין משהו היא לא מנסה לעשות רע לאף אחד . ובטח שלא למי שאתה חושב כי יש לה אהבה אז למי שיש בעיה פשוט יצטרך לבלוע את זה

פשששש מאוד חשוב

החיים שלי התחלקו לשתיים לפני שקראתי אותו
זה לא ''קצת'' פסיכי שבחורה מעלה לפורום תעודת גירושים שלה? כניראה שרינת הסכימה עם מה שאמרתי, בגלל זה היא לא הגיבה אחרי מה שרשמתי... אבל אתה באת והגנת עלייה והוצאת אותי הלא בסדר... בקיצור, אם הכל מושלם...ויש אחלה זוגיות ומחשב חדש במצב בנזונה... תתעסקו בלהנות מזה 1 עם השני...ולא עם חצי תפוז

קקטוס יש לי מסר שני אלייך

ממש זה לא פסיכי להראות תעודת גירושין דווקא נהפוכו היא מאוד שמחה לדעת שהיא גרושה ושהיא יכולה פשוט לחיות את חייה איתי ועוד דבר חשוב בטח שהיא תרשום מה שבא לה תאמין לי אף אחד לא יעצור בעדה ובטח לא אתה ולא אף אחד אחר עכשיו תקשיב קקטוס ממש יש לך תפיסת עולם משונה מה זאת אומרת רינת הסכימה והיא לא הגיבה ? שרשמתי את ההודעה שאתה היית חייב להעיר היא פשוט הייתה לידי אז תנסה קצת להתעורר מהוירטואליות שלך וקצת לא הרבה תנסה למצוא את ההיגיון ודבר שלישי דווקה אחלה לרשום לחצי תפוז
ותעשה טובה קצת לתפוז תפסיק להיות כומר מטיף

שאני יתעורר מהוריטואליות שלי ??

זה לא אתם שמשאירים מכתבי אהבה אחד לשני בפורום ? זאת לא אהובתך ששמה פירוט מחשב חדש ואתה מגיב לה ''תתחדשי'' שאתה יושב ליידה?
מצחיק אתה... יאאלה שבוע טוב.. עם האמת לא הייתה מפריעה הייתה מתעלם.. אבל זו האמת

זה ממכר

New member
עזוב קקטוס אל תכנס לזה

חחח לא שווה להתחיל לריב עבור שירשור וזהו תן לו לאכול את הלב

בחייאת קקטוס

אפשר לדעת מה כל הקטע הזה שלך??? כי אני לא באמת הבנתי......... ואם בא לי שכל העולם יידע איזה מחשב קניתי? אז מה? זה אמור להפריע למישהו? ניראה לי שאתה מחפש ניצוצות כאן ......... א'- כי יש לך טעות ענקית שאני מנסה לעשות כאן רע למישהו כפי שציינת {אתה לא יודע כלום כי זו טעות ענקית} ב'-לא הבנתי מה הסיפור ? תעודת גירושין ..איזה חארטה.......... אסור לי שאני יבין רק? או שפשוט אתה מחפש להדליק כאן את "המישהו" הזה שהיתכוונת אליו בעצמך. כי ככה זה ניראה.ואתה עושה טעות תדע לך..זה מה זה מגעיל מצידך......... כל אחד כבודו במקומו מונח...ואתה ידוע בדיוק על מה אני מדברת ולמה אני מתכוונת. מה שאני מבקשת ממך ומאחרים כאן שיש להם יציאות לא פחות נחמדות ממך. זה להפסיק כבר להיות קטנוניים ולחפש לעשות סיכסוכים אוקי?? ביי ואחלה יום לכולם

אולי תעזבו אותה כבר בשקט?

אם היא נהנת להביע פה רגשות אז מי אתם שתמנעו את זה ממנה? היא לא עושה משהו רע.. מה עדיף שהיא תקלל פה כמו שאר המפגרים..? חלאס רדו ממנה..

חחחחחחחחח עוד אחת שעבדו עליה!!!

חמודה!! לא בשביל לבאס אותך או משהו אבל עבדו עלייך! ובגדול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "מעבד כפול ליבה של אינטל" בואי אני יסביר לך למה עבדו עלייך....... הכפול ליבה DUAL CORE שקנית הוא בעצם מעבד אינטל רגיל....... אינטל המציאה את הפנטיום 4 ... שהוא כביכול המעבד הכי מהיר עכשיו.... לפני כחצי שנה פתחה חברת בת של אינטל את שיטת הDUAL CORE שזה ליבה כפולה....ולפי מבחנים המעבד הזה שהוא בעצם פנטיום שלוש (ליבה כפולה) הוא הרבה הרבה הרבה יותר מהיר מהפנטיום 4 ... מסיבה פשוטה שיש לו יותר קירור (שזה פעולת הDUAL CORE) וכשהמעבד יותר קר...הוא עובד יותר מהר... בקיצור...... בשביל שאינטל לא תפסיד ...ובשביל להפטר מעודפים........היא משווקת עכשיו את הפנטיום 4 כDUAL CORE כאשר הוא בעצם מעבד רגיל ולא ליבה כפולה. בגלל זה כתוב INTL DUAL CORE רק בעוד חצי שנה המעבדים האמיתיים יגיעו (גם עכשיו אפשר להשיג אבל המחירים בשמייים) הוכחה לזה תמצאו באתרי מחשבים....של אינטל וכו......וגם אם תשאלו אנשים שמבינים ולא מוכרי מחשבים שרק רוצים להפטר ממלאי. זה גם הסבר לצניחה של מיחרי המחשב היום... פנטיום 4 חדש דנדש עם כל הרכיבים הכי חדשים... עולה 1400 1500....

אביר כנס המידע הזה מיועד לך בדחיפות

אביר להגיד לך משהו אבל אל תתבאס כל מה שהוצאת כאן את כל השטיות שיכלת על המעבד ואינטל ובלה בלה בלה אז רק קצת לידע אותך חכם גדול תלמד קצת ידע ומזה DUAL CORE מעבד עם ליבה כפולה (2 מעבדים אמיתיים ולא HT) בעל ניהול צריכת חשמל מהפכני – חסכוני הרבה יותר מהמעבדים הקודמים של אינטל. מקנה זמן עבודה ממושך יותר על סוללה ומשפר משמעותית את יכולות המולטימדיה ועוד כמה דברים לידע אותך Bluetooth – הדור הבא של עולם התקשורת - יותר ויותר מכשירים תומכים כיום ב Bluetooth המאפשר תקשורת אלחוטית אשר הופכת לחלק בלתי נפרד מחיינו. טכנולוגיית BlueCore 4 של LG מאפשרת העברת נתונים במהירות הגבוהה פי 2-3 מה BlueTooth הרגיל. ואביר...חכם גדול הנייד שאתה מדבר עליו שעבדו עלינו הינה קצת מידע רק קצת שיכנס לך למח נייד LG מפלטפורמת ה-Duo Core המהפכנית של Intel מהפכה בתחום המחשבים הניידים! סוג: ™Intel ® Duo Core מהירות המעבד: 1.83 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T2400 BUS SPEED: 667 MHz מסך גודל המסך: 15.4 אינץ רזולוציה: 1440x900 כרטיס מסך: ATI® New Mobility™ Radeon® X1400 מסך: Fine Bright Technology זכרון נפח: 512 MB מהירות: 667 NHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 4000 MB כוננים כונן: צורב DVD ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: 5.1CH Dolby Digital רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי XD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MS PRO: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100/1000: כלול כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g: כלול מודם 56K פנימי: כלול אנטנה פנימית Dual Hexa: כלול Bluetooth-BlueCore™4: כלול מערכת הפעלה דגם: WIN XP HOME מידות משקל כולל סוללה: 2.78 ק"ג חיבורים PCMCIA: כלול USB 2.0: 3 כניסות Firewire IEEE-1394: כלול VGA 15-pin: כלול RJ-11 (מודם): כלול RJ-45 Ethernet: כלול S-Video: כלול Fingerprint: כלול HDD Security: כלול S/PDIF: כלול ואני בטוח ושם כסף שהוא לוקח את המחשב השולחני המגמגם שלך כמה שהוא יהיה חזק

קיצור יש לי מסר לכולכםםםםםםם

יש משפט מאוד חשוב שאומר ככה: "לעולם אבל לעולם- אל תתווכח עם אידיוט- הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבר עליך בעזרת הניסיון!" ובגלל זה אני אומרת- אל תגיבו יותר להודעות של אפקט הפרפר ושל חלום מתוק והכל יעבור ככה רגוע ושקט והם יבינו את עצמם שאפחד לא מתעניין בהם יותר וזהו... הרי הם מחפשים כאן לריב.... רינת חלאס- בני כבר לא שם עלייך! את לא מעניינת כאן אפחד אין לך כאן חברים בפורום הזה אז מה לעזאזל את מחפשת כאן עדיין?!? לריב? יאללה עכשיו זדיינו כולכם!

ילדת הים ?יש משפט שאומר...

ההבדל בין גאונות לבין טיפשות הוא.. שלגאונות יש גבולות.. ובטח שתביני למי מיועד הפתגם

כפיר כנס יא טמבל!

אז זהו שאני לא ממש מבינה מה קשור מחט לתחת!?!?!?!? אתה זורק משפטים בלי קשר... קודם תקשר ביניהם ולאו דווקא באמצעות מילות קישור.. אלא באמצעות הטקסט... טמבל! תפסיק לחפש לחרחר ריבים!!!! יאללה ביי

אז זהו שתביני שאת היחידה שמתיחסת ,,

לכל התגובות שלנו אז מי שטמבל וממש אדיוט כמו שרשמת בהודעה שלך שממש אף אחד לא צריך להתיחס זאת רק את ןתעשי טובה תתפסי מרחק מימני ומרינת כי הרייח שלך לא מריח טוב לידנו את אפילו לו ברמה האיכותית שלנו יאללה טוסי לי מהזוית ולהבא אין שום יחס לשארית זבל

למעלה