שבת שלום!!!

gal692004

New member
שבת שלום!!!

לאט לאט עם כל השאלות שלי אני פולשת לפורום הזה. אבל מה אני יעשה... כ"כ נחמד פה וגם היחס ממש יפה פה... אז יש לי עוד שאלה... כמו ששאלתי לפני כמה זמן על חנויות שאני אוכל למצוא בהן שמלות ערב לנשף סיום שלי אז יש לי עכשיו כמה שאלות לגבי חנויות.. ככה: איפה נמצאת החנות של אטי יעקובסון? איפה נמצאת החנות "אופנת רמי"?, "בורדו"? ו"אריסטו שמט"? והאם אני באמת אמצא שם שמלה בסביבות ה-800-900 שקל שתהיה מרשימה ואלגנטית?

באריסטושמט לא תמצאי שמלה אלגנטית

לא יודעת לגבי המקומות האחרים. לגבי השמלה אני בטוחה שהציעו לך להציץ בדורין פרנקפורט, ב"אשה אשה" ואפילו בג'אמפ יש פריטי ערב שווים.

סקסיית

New member
מיקום החנויות:

אטי יעקובסון ברח' הרצל בראשון לציון בורדו - בכפר מלל לדעתי באריסטו או בחנויות הרגילות לא תמצאי שמלת ערב מרשימה. אולי באישה אישה. בהצלחה

אין לי מושג לגביי המחיר

אבל בראשון בקניון הזהב יש חנות שנדמה לי גם משכירה בגדים לארועים או רק מוכרת אבל בקומה השניה ליד אריסטו קשה לפספס

DREAM111

New member
שמלות לאירוע

את יכולה להיכנס למאמרים יש שם שמות של חנויות שיש בהם בגדי ערב. בכלל במאמרים את יכולה למצוא כתובות של כל החנויות ששאלת לגביהן.

יבחושית

New member
ועוד הצעות

מה הסגנון? אם זה לא משהוא נצנצי מדי נסי באלמביקה וברובנס שתיהן אחת ליד השניה (פחות או יותר) באבן גבירו, למרות שאני חוששת שמבחינת המחיר שתיהן ובמיוחד אלמביקה יכולות להיות בעייתיות. מצד שני אני בטוחה שבבגדים שתמצאי שם תשתמשי גם מעבר לערב בודד

למעלה