~ שבת שלום~
אהלןןן לכולם ושבת שלום!!! כמה דברים חשובים!! 1. ביום שישי הקרוב מאיה שלנו תופיעה בשעה 19:00 ב "שישי אצל מיכל " לא לשכוח לראות!! 2. בחופש חנוכה לכבוד הסרט החדש של מאיה.. אנחנו עורכים מפגשון בבית קולנוע בחיפה חחחחחח כל הבננות מוזמנות להגיע חנוש תבוא מעפולה ליאתי ממגדל העמק ואולי הודיוש תצטרף מהקריות וסיווני ורותם ואני מחיפה ובטח גם הדרי תבוא.. !!! מקווה בשבילה!!
וכל מי שבאיזור מוזמן אנחנו ניפגש באיזה יום שנודיע כדי ללכת להנות לי בכיף מהסרט החדש.. !! אני אלך לראות את הסרט בסוף השבוע הזה אבל נלך שוב ביחד!! 3. אני יודעת שהבטחתי מזמן שיהיו לנו מומחים ובגלל שחנוש הפכה להיות מנהלת אין לנו מומחי פורום!!! אז ככה.. בקרוב מאוד תיערך הצבעה שלכם!! אתם תחליטו מי יהיה המומחה החדש.. אני כמובן אתן לכם את רשימת המועמדים ש"שיחקו" אותה בזמן האחרון בפורום והכי מגיע להם להיות המומחים!! ואתם תבחרו אותם .. יש למה לצפות !!
שתהיה לכולכם שבת מקסימהההה למרות שחורף וקר חחח
אוהבת, דיקלה
אהלןןן לכולם ושבת שלום!!! כמה דברים חשובים!! 1. ביום שישי הקרוב מאיה שלנו תופיעה בשעה 19:00 ב "שישי אצל מיכל " לא לשכוח לראות!! 2. בחופש חנוכה לכבוד הסרט החדש של מאיה.. אנחנו עורכים מפגשון בבית קולנוע בחיפה חחחחחח כל הבננות מוזמנות להגיע חנוש תבוא מעפולה ליאתי ממגדל העמק ואולי הודיוש תצטרף מהקריות וסיווני ורותם ואני מחיפה ובטח גם הדרי תבוא.. !!! מקווה בשבילה!!