~ שבת שלום~

ד י ק ו ש

New member
~ שבת שלום~

אהלןןן לכולם ושבת שלום!!! כמה דברים חשובים!! 1. ביום שישי הקרוב מאיה שלנו תופיעה בשעה 19:00 ב "שישי אצל מיכל " לא לשכוח לראות!! 2. בחופש חנוכה לכבוד הסרט החדש של מאיה.. אנחנו עורכים מפגשון בבית קולנוע בחיפה חחחחחח כל הבננות מוזמנות להגיע חנוש תבוא מעפולה ליאתי ממגדל העמק ואולי הודיוש תצטרף מהקריות וסיווני ורותם ואני מחיפה ובטח גם הדרי תבוא.. !!! מקווה בשבילה!! ;) וכל מי שבאיזור מוזמן אנחנו ניפגש באיזה יום שנודיע כדי ללכת להנות לי בכיף מהסרט החדש.. !! אני אלך לראות את הסרט בסוף השבוע הזה אבל נלך שוב ביחד!! 3. אני יודעת שהבטחתי מזמן שיהיו לנו מומחים ובגלל שחנוש הפכה להיות מנהלת אין לנו מומחי פורום!!! אז ככה.. בקרוב מאוד תיערך הצבעה שלכם!! אתם תחליטו מי יהיה המומחה החדש.. אני כמובן אתן לכם את רשימת המועמדים ש"שיחקו" אותה בזמן האחרון בפורום והכי מגיע להם להיות המומחים!! ואתם תבחרו אותם .. יש למה לצפות !! ;) שתהיה לכולכם שבת מקסימהההה למרות שחורף וקר חחח ;) אוהבת, דיקלה

מי שלא בוחר בי מת !! ../images/Emo58.gif

חחחחחחחחחחח סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני צוחקת

שבת שלום דיקושית ../images/Emo24.gif

אני מקווה לבוא אבל זה קצת רחוק בשבילי..נסדר משהו ;) בקשר למומחה הפורום-הטוב ביום יזכה!

חח בהצלחה לכולם!!:)

וכן אולי בעזרת השם נעשה מפגשון לסרט של מאיה..:) כולם מוזמנים(אבל רק אם אני אהיה נוכחת חחחחח סתםםםםםםםם).. ואל תשכחו להצביע לי במומחית הפורום חחחחחחח סתם סתם בהצלחה לכולם !!.. לאב יו אולל!!

חח לא הבנתי פתאום למה הגבת אליי

לרגע חשתי שקוראים לי אמורה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםם...

המפגשון הקטן אין מצב

שאני באה כי זה רחוק אבל למה שלא נעשה את זה בתל אביב בהקרנת בכורה של הסרט כאילו נפגוש אפילו את איה כי היא תיהיה בהקרנת בכורה...! ובהצלחה לכלל המתחקים של המומחים.. מקווה שאני יהיה!! לאב יו דיקו'ש

sivan1207

New member
חחח דיקלה דיקלה מה יהיה איתך?? חחחח

איףףףףףףףףףף חחחחחחחחח זה רק כי אני מוותרת לך מהיום אני מחמירה איתך! סיון מאמי סיון ולא סיוון...רק סיון :) חחחחחח ואגב גם אני הולכת לבחרוה אבל את בטח תכלי בגרנד יותר קרוב לך לא?! אני בקניון חיפה =]

הדרוס

New member
דיקוש, קבענו בגרנד? ../images/Emo3.gif

יש מצב אני אפילו אבוא עם האוטו...חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה