שבת שלום

Ronitka777

New member
שבת שלום

הי.......... יוצאת עוד מעט מהבית, אז רק - ברכות קצרות ליום חדש ולסוף שבוע נהדר (טיפ-טפה יותר קריר אם אפשר כי כבר הלחות יושבת על העולם בכל כובד עולה). שיצליח לכם הכללללללללללללללל , היום ותמיד........ רוניתקה

erika6

New member
יצחק לשוטרים לא נשאר כח../images/Emo108.gif

הם שחוקים ועייפים, שמו אותם בחזית המלחמה קשה להם "לסחוב" עול ההתנתקות אז החליטו להוריד את המשרוקית שיהיה להם יותר קל. עכשיו המנהיגות אימצה את המשרוקית כדי שיוכלו לצפצף......

yaely2

New member
מנהל
שלום שוש, באמת תהיתי היכן את.

ספרי לנו מעט על עצמך. לא חובה אבל ככה שנוכל להכירך יותר מקרוב. גם אם רשום בכרטיס לא כולם מסתכלים, אז אנא. כתבי לנו משהו.

../images/Emo140.gifאהלן יעלי... ולכולם.."לא רק על

עצמי לספר ידעתי"... יחסית לחדשה פה בפורום דיי כתבתי.ראי(ו) שוש פרסלי..אני אוהבת להיות חברה פה..ולהשתתף בשיחות..להגיב.. ולענות על כל שאלה..המשך יום נעים ושב"ש
...

אדזה

New member
שוש

גם אנחנו אוהבים לקרוא מה שאת כותבת.מאחלים לך להרבות בכתיבה ולהנות מן השקט והשלוה שפורום זה משרה על קוראיו.

erika6

New member
רוניקה בוקר אור לך ולכל בני ה../images/Emo82.gif

מצטרפת לברכות שלך שיהיה לנו קצת קריר
ונעים

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב רוניתקה בוקר טוב אריקה../images/Emo23.gif

שלום כולם, אני מצדיעה לאריקה. אם תסתכלו בהודעה השניה שבדף כתוב "נסיון" אריקה לומדת ע"י ניסוי ותהיה איך לעשות זאת. אני מורה לא רק במקצוע גם בנשמה, אומנם אינני המורה של אריקה, להיפך, יש לי הרבה הרבה מה ללמוד ממנה ובכל זאת אני מרגישה כמו שכתוב במקורותינו ב תלמוד בבלי מסכת סנהדרין דף קה עמוד ב "דאמר רב יוסי בר חוני: בכל אדם מתקנא , חוץ מבנו ותלמידו......" המשפט הזה מבין שבני אדם מקנאים הם רק מוציאים מהכלל את הבן והתלמיד. ישר כוח אריקה. שמעתי אתמול את השיר "מלגניה סע לרוסיה" ממש נהניתי. ידעת, זה לא ככה, ידעת. אבל ככה קל לי לזכור את השם. המון בריאות וכוח לכולם. המון סיפוק עצמי, המון כיף

erika6

New member
יעלי חשבתי להעיר אותך../images/Emo133.gif../images/Emo108.gif

והנה את כאן. בכל מקרה ארשום לך איחור, חחחחחחחחחחח. האם להמשיך להתאמץ למצוא חומרים להעברה? מה את אומרת? עדיין אני בשלבי למידה

בוקר טוב../images/Emo39.gifגם ממני לפני

שאני יוצאת לעיסוקי החוץ שלי.
שיהיה לכם יום נפלא למרות החום והלחות

yaely2

New member
מנהל
לרוקסן../images/Emo23.gif , ולשאלתך אריקה../images/Emo4.gif

בודאי שתמשיכי ללמוד ולהתפתח אני זקוקה למורה טובה. אני גם מכירה את יושרך ויודעת שתלמדי לעומק ולא תסחבי מאחרים כפי שאותו סנאי מדובלל שיער עשה בסיפור. להיות מורה בשבילי זה לא רק מקצוע זה גם תחביב. כבר שנים אינני עומדת מול תלמידים צעירים ובכל זאת נהנית מכל ידע שנרכש אצל השני, כמו במקרה שלך. שלשום הייתי במפגש סבים וסבתות, היה ממש מושלם, ביציאה הדיילת - יפהפיה מהממת קפצה עליי ונישקה אותי. לרגע לא הבנתי, חשבתי אולי אני דומה לאמא שלה, וכשהרימה את הראש וקראה לי בשמי.......... תלמידה לשעבר. הציגה אותי בפני כולם כ"המורה שלי,שלימדה אותי" בשבילי זה היה לגעת בכוכבים
המשיכי אריקה

cara13

New member
../images/Emo142.gif הרגע חזרתי הביתה מעיסוקי

יום ששי שלי,כלומר שחיה,קניות במגה,קניות בשוק והביקור אצל אחת הקשישות שלי.ועכשיו;ארוחת צהריים,מקלחת ושלאף שטונדה.אם רק היה יותר קריר.... שבת שלום לכולנו.

sitvaniyot

New member
זהו הסקס נגמר..

ועכשיו התפניתי לקרוא את מכתבכם הנחמדים בפורום ואת פרשת השבוע באדיבות יצחק. עוד מעט יתפנו מקומות חניה בעיר ואצא להביא עיתון ודואר, ולתדלק את המכונית לקראת טיול השבת. אז שיהיה סוף שבוע כיפי לכולם.

yaely2

New member
מנהל
אחרי הס.ק.ס יש לך כוח לטיול?../images/Emo73.gif

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif שוש, לא הסקס שהיא התכוונה

סידורים קניות ספונג'ה.

../images/Emo6.gifאהההההה הבנתי............

נו.... מילא גם זה צריך.. לגבי אחת כמוני שגם משתמשת בראשי תיבות...וממציאה.. איך לא קישרתי ? עוד דבר למדתי פה..אני עדיין בתהליך למידה...שב"ש..

אדזה

New member
קרה

היי קרה,האם תהיי מוכנה לספר לנו משהו מן הביקור אצל הקשישה שלך,הרי יום יבוא וגם אנחנו (הלוואי שלא)נצטרך אולי לביקורה של מתנדבת.כמו כן אשמח לשמוע קצת מן הפעולות של הסניף שלך בייעוץ לקשיש במקום מגורייך וזאת כדי ללמוד האחד מן השני.האם קיימת איזושהיא פעילות מיוחדת רק לסניף שלכם?

למעלה