שבת שלום

cara13

New member
../images/Emo24.gif אדזה,לאיזה סניף את משתייכת?

בפעם הראשונה שניפגש אני בטוחה שיהיה לנו "מלא" על מה לדבר בקשר ל התנדבות. היום ביקרתי אצל אחת הקשישות הראשונות שלי,אני באה אליה כבר יותר מחמש שנים ואני יודעת הרבה עליה ועל משפחתה והיא גם יודעת עלי,אנחנו חברות טובות. כשהתחלתי אצלה היא הייתה עצמאית וצלולה אך עם הזמן היא התחילה לאבד את הזיכרון וגם יש לה פיליפינית רוסיה,בחורה מקסימה. הקשישה הזו ניצולת שואה ואלמנה,אך למזלה יש לה בן ובת אוהבים וקשובים לצרכיה. באשר לפעילות מיוחדת לסניף שלי-אינני יודעת לענות כי אני לא יודעת מה הולך בסניפים האחרים. זהו להפעם,שבת שלום..

אדזה

New member
קרה

כרגע אני מבקרת אצל קשישה ערירית לגמרי שמתקרבת לגיל 90 .גם היא צלולה לחלוטין ,מטופלת ע"י עובדת זרה.מזלה שהיא יכולה לאפשר לעצמה את הלוקסוס הזה.אחראים לה בן בעלה מנישואים שניים.פשוט חווייה לראות את האישה הזו ואת אסירות התודה שלה לכולם,לא דורשת מאף אחד שום דבר,ורק אומרת תודה על כל יום נוסף שהיא פוקחת את עיניה.שום טענות ושום דרישות בגיל הזה,אף פעם לא שמעתי ממנה איזושהיא תלונה על משהוא.הכל טוב,הכל יפה,רק מבקשת שלא אשכח לבוא לבקר אותה,מצלצלת כל פעם להזכיר לי שמא שכחתי.אני פשוט המומה ממנה.אני מאחלת לי ולכל אהובי שנגיע לגיל הזה בצלילות כזו ובטוב לב כזה לכולם.

yaely2

New member
מנהל
שלום שוש, אני שמחה שאת פה ../images/Emo140.gif

ומצטערת שלא הפנמתי את נוכחותך.

למעלה