שבת שלום

yaely2

New member
מנהל
שלום סבאאורי שמחה לראותך ב../images/Emo82.gif

ספר מה שלומך? ומה אתה עושה בימים אלה.

emmy5

New member
באאורי ,שבת שלום ,../images/Emo24.gif|תודה |

יפה , תודה רבה חודש טוב שיהיה לכולנו

emmy5

New member
יעלי , שבת שלום ..,מה שלומך?

יודעים משהו ממנורה?

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif מה שלום אורי, שתפי

אותנו.
מחזיקים אצבעות
ומאחלים לאורי החלמה מהירה

מנורה

New member
שלום יעלי ולכל חברי היקרים../images/Emo24.gif

תודה על ההתענינות ה
ים שלכם עזרו . הנתוח עבר בשלום ושמחה להיות שוב איתכם . הציפיה ליד חדר הניתוח עד שהכל יגמר והמתח עד שהוא התעורר אח"כ הלילה בכורסה כשעין אחת כל הזמן מסתכלת שהאינפוזיה תעבוד וקופצת מכל תזוזה שלו ומכל מילמול נתן את אותותיו וכשנכנסתי הביתה למחרת ישר למיטה מבלי יכולת להתעורר עד היום ב - 10 בבוקר. אגרתי כוחות להמשך. דבר אחד למדתי שהרפואה למרות שהיא מאד מתקדמת עד שלא פותחים לא רואים מה באמת קורה. למזלינו הכל מאחורינו אבל השיקום עדין לפנינו. מתחברת למילים הנפלאות של אופי שהכוח שלנו בילדים המקסימים שנמצאים איתנו ברגעים כאלה. אשרי שזכיתי להיות כאן עבורם והם עבורי ובחברים הנפלאים שמלווים אותנו בטוב וברע. המשך יום טוב לכולם ושוב

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo51.gifמנורה הרגעת אותנו../images/Emo24.gif

שלום לך מנורה
מסרי לאורי דש בשמנו, שיעבור את החלק השיקומי מהר ובהצלחה. האמינו לי, בכנות
אני ממש דאגתי. ברוך השם שהכל מאחוריו/ מאחורינו.

pazi66

New member
חברים יקרים שבת שלום../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

תחילה מנורה, החלמה מהירה ושלמה לאורי,שמחתי לקרוא שהכל מאחוריכם. לננה וקופל הרבה ברכות ליום הנשואין שחל ב-28 לחודש. לחונה החוגגת ב-31 לחודש יום הולדת כל טוב ואושר. לליידי סנו ברכות ליציאה מבית החולים והרבה בריאות. רק היום אני מרגיש יותר טוב והחלטתי שאני מסוגל וחייב לפורום אהוב זה להסביר ולהבהיר את העלמותי מהפורום ואת כוונותי בהמשך. לפני מספר ימים התקשר אלי אלעד מהנהלת הפורומים ב"תפוז" והיתה לנו שיחה ארוכה מאד ומענינת. הושגה הבנה בינינו והבנו וקיבלנו את טענות שני הצדדים. כך שפרשה זו חתומה וסגורה וכל האופציות בפני פתוחות. החלטתי בינתיים לא לחזור לפורום ולנסות להקים לעצמי פורום משלי בפורטל אחר. את הקומונה בינתיים הקפאתי. עז רצוני להשאר חברכם ולהשתתף בכל האירועים של הפורום ומאד אשמח אם הוזמן.גם אהיה מאד שמח אם תבואו לבקר אותי בביתי החדש לשמוח איתי. אני אוהב את כולכם ותמיד אהיה חברכם

../images/Emo140.gif../images/Emo39.gifכמה מרענן לראות בפורום הזה

את השם pazi66!!! מקווה שלמרות הכל תגיע לבקר כאן. ותרשו לי להמליץ על ביתו החדש של פזי. מקום צבעוני, מקסים ומאתגר.

פזי ידידי

שמחתי לשמוע שהנך מרגיש יותר טוב, הרי החזקנו לך אצבעות. מברכת אותך על הפורום החדש שלך, ב ה צ ל ח ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל זאת לא סיבה שתנטוש אותנו, אתה יודע שהרבה מהחברים מתגעגעים אליך ואוהבים אותך ואת מה שהבאת לפורום שלנו כמו: המוזיקה המצגות ועוד....... נשמח אם מדי פעם תבוא לבקרינו. תהיה בריא וכל טוב בידידות רבה!!!!

מנורה

New member
פזי אורה ולאה../images/Emo51.gifמכל ה../images/Emo23.gif

פזי אין לך מושג עד כמה שמחתי לראות אותך שוב איתנו. כשפתחת את הפורום שלך נכנסתי ואיחלתי לך את כל ההצחה שבעולם אבל מאד התלבטתי איך אני ממשיכה איך אני קפצת מפורום לפורום הרי אין ביכולתי הפיזית לעשות זאת , אתה פזי ידיד , אבל כאן ה
וכל החברים הטובים שלי ולכן החלטתי שאחרי הבעיות שלי אני חוזרת לפורום הזה כאן
י נכון הפורום של פזי מקסים מלא עליצות ושמחת חיים מידי פעם אבקר אבל כאן יש לי הכל מה שאני צריכה קודם כל את כל החברים שאני
פזי נעים להתחיל עם ידיעה כזאת שבוע חדש.

emmy5

New member
פזי ,מאוד שמחה לראותך איתנו כאן ../images/Emo41.gif

אפשר להתחיל בפסטיבל בפורום 60+ שבת אחים גם יחד
לך ולכולם

אנימו

New member
פזי, מצטרפת לקודמי ומקוה לחזרתך

לפורום שלנו. המקום החדש יפה אבל אני לא משתלטת על ביקורים לאורכה ולרוחבה של היריעה. נקבל אותך כאן בששון ובשמחה בכל עת שתגיע.

נֵנָה

New member
ערב טוב חמודים ו../images/Emo24.gif לפזי ../images/Emo6.gif

חזרנו עכשיו מביתו של הבן הגדול שם הוזמנו לארוחת צהריים נהדרת שהכינה כלתי המוכשרת
לכבוד יום הולדתה של אופיר, נכדתי המקסימה והאהובה
והנה מקבלת את פני ההודעה המשמחת של פזי
אתה חסר מאד כאן בפורום פזי, מאז שנעלמת לנו, הפורום כבר לא היה כמו מקודם, ואני מאד מקווה שתמשיך לבוא אלינו ולהביא לנו גם לכאן משיריך היפים ומצגותיך הנפלאות
גם אני מבקרת יום יום בפורום השמח והמהנה שלך, נהנית מהשירים והמצגות, אבל זה בהחלט נעשה על חשבון הביקור בביתנו העיקרי כאן בפורום, כי זמני בזמן האחרון קצר מכדי לבקר הרבה בשני הפורומים ... שמחתי לשמוע שליידי סנו שלנו כבר נמצאת בבית. ברוך בואך ליידי יקרה, אני מקווה לראותך אתנו לעתים קרובות. מזל טוב לכל החוגגים והחלמה שלמה לכל המבריאים
לכל החברים הנפלאים שלי, על הברכות הלבביות שלכם ליום נשואי, שריגשו אותי מאד
פתחתי את כל השרשור והברכות בעמוד נפרד והדפסתי אותן למזכרת
אני מברכת את מזלי הטוב, על שזיכני בחברים כמותכם
הערב אנחנו הולכים לסרט "קרוב יותר" עם ג'וליה רוברטס ונטלי פורטמן שלנו שזכתה בפרס האמי לשחקנית המשנה הטובה ביותר בסרט זה ... אשמח לשמוע ביקורות והמלצות ממי שכבר ראה אותו. וכן אשמח לקבל המלצות על סרטים טובים נוספים ... כמו "הטייס" עם ליאונרדו דה קפריו המקסים, ו"הנרקוד" עם ריצ'רד גיר ... יש לי מכלתי את ה-DVD של הסרט "למצוא את ארץ לעולם לא" עם ג'וני דפ הנערץ עלי
ובודאי אצפה בו מחר בבית ...

אנימו

New member
היי ננה ושבוע טוב

שמחתי לראות אותך בפורום כי לאחרונה קצת נעדרת. אשר לסרטים: על הסרטים שציינת שמעתי טובות אבל עדיין לא הזדמן לי לראותם. לעומת זאת צפיתי בשני סרטים ישראליים שנהנתי מהם למרות שהלכתי בסקפטיות די גדולה לצפייה. האחד: מדורת השבט והאחר - הכלה הסורית שמאוד ריגש אותי. שני הסרטים קרובים אלינו ומוקדשים לנושאים המעסיקים אותנו כישראליים ועשויים בהחלט באופן מקצועי. אישית אהבתי מאוד את הכלה הסורית על שחקניו ובימויו. צפייה מהנה.

אנימו "הכלה הסורית" אצלנו בתכנון

לשבוע הבא - אשרנו שסופסוף מפיקים בארץ סרטים ראויים לשמם (

אנימו

New member
הכלה הסורית - עשוי באופן מקצועי

וזכה לפרסים. כן ירבו וכל הכבוד לשחקנים הנפלאים ובניהם מכרם חורי ובתו החמודה קלרה . נקוה שנמשיך בהפקת סרטים איכותיים שכאלה.

למעלה