שבת שלום

דרדרית

New member
אופיל'ה זה נפלא../images/Emo24.gif

אכן ילדינו הם הפרי האמיתי של חיינו. גם אני בורכתי אבל בשלושה שכל אחד גורם לי נחת (וגם עצב לעיתים...) בדרך שונה המיוחדת לו. וכפי שאופי כתבה:"כל אדם וגורלו כל אדם ומזלו"

boaz31

New member
|חיבוקלאופי-יש צורך דחוף לסדר לחברי

הפורום מחשבי כף יד כדי שיוכלו מכל מקום בו הם נמצאים לשדר לפורום ולא נפספס את מילות פזמוניהם או כל מילה אחרת-כל הכבוד לך אופי--

emmy5

New member
בועז בוקר טוב , פחדתי שרואים אותי

לא ישנה , אז מהר סגרתי ורצתי למיטה .. האמת שאני לא הולכת מוקדם לישון ..בזמן שאני רואה טלביזיה , המחשב פתוח ..ואני המכורה למחשב ,מסתכלת ומחפשת את כולכם ... בוקר טוב ..ושוב אני כאן ..עוד מעט אני יוצאת למטבח ..טיול היומי שלי ..חה חה חה

boaz31

New member
emmy5 לא ישנה זו לא בושה גם-../images/Emo141.gif

אני הולך לישון בחצות ורק לפעמים אני מבקר בפורום בשעת חצות אני פוחד להעיר את הישנים--

emmy5

New member
אופינקה ,תודה שחילקת איתנו את..

חילקת איתנו את החלומות ..ילד זה באמת חלום מקסים ,להיות אמא ,סבתא או במקרה שלי סבתא גדולה ,זה זכות להיות איתם אבל גם באותו זמן ,הם איתי ..בטוב וברעה..כמה שאני מאושרת שיש לי אותם ..אבל ראיתי אאמאות לא ביולוגיות ,וגם משפחה שלמה שאוהבים את הילד ועוברים כל היסוריםשבעולם עבור הילד הזה . עכשיו בוקר ,קומי אופינקה ..בוקר טוב ..אוהבת אותך ,אממי

maxima

New member
אופי אהבתי את תעצומות נפשף...

הן כל אישה רוצה ילד ואם אין באפשרותה ללדת היא מאמצת ילד שזוכה לבית חם

ora11

New member
אממילה חמודה ../images/Emo25.gifשלחתי לך

עמיץ עם רקפות ההודעה למטה לילה טוב חביבה

offe

New member
חווה'לה - זר ברכות ליום הולדתו של

זאב. האייקונים במחשב זה לא רוצים לעלות. בלונים, כוס לחיים, עוגה טובה.

HAVA159

New member
offe בוקר טוב ושבת נפלאה../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

תודה על האיחולים אופי'לה ושתיהיה לך שבת נפלאה אוהבת
חוה

אנימו

New member
בוקר טוב ולאופי ../images/Emo39.gif../images/Emo45.gif

שוב נגעה כתיבתך בלבי. אגב, צפיתי בחלק מן הסרט לפני שאחזתני התנומה . האימוץ הוא נושא כ""כ מורכב וטעון שדורש כוחות נפש רבים עוד יותר מאלה להם אנו זקוקים בלאו- הכי במהלך חיינו. ואין כמו שירה של רחל להבעת הכמיהה לילד: בן לו היה לי ! ילד קטן, שחר תלתלים ונבון. לאחוז בידו ולפסוע לאט בשבילי הגן. ילד קטן. ... .... עוד אתמרמר כרחל האם עוד אתפלל כחנה בשילה. עוד אחכה לו.

ora11

New member
בוקר טוב ושבת שלום לכולנו../images/Emo42.gif

ליעלי
בחזרה

offe

New member
פינת הצחקוק ../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

עיתונאי מראיין עולים חדשים שהגיעו זה עתה לארץ. העיתונאי: "מדוע עליתם לארץ?" העולים: "עשינו את הצעד הזה לטובת ילדינו ונכדינו". העיתונאי: "ומה הילדים חושבים?" העולים: "תתקשר לרוסיה ותשאל אותם". שאלה: מה ההבדל בין "הו, הו, הו" לבין "אה, אה, אה?" תשובה: עשרה ס"מ. אישה מספרת לחברתה: האישה: "אתמול בעלי צעק עלי, והזהיר אותי לא להעיר את החיה שבו", "אבל בנינו", המשיכה, "מי מפחד משפנים". אשה נכנסת לחדר מיון וצועקת: "אני צריכה עזרה דחוף, הפה של הבת שלי מתוח לאחור והעיניים יוצאות מחוריהן". ניגשת אליה אחת האחיות ומרגיעה אותה: "זה בסדר, גברת, בסך הכל צריך לשחרר לה את הקוקו".

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gifנפלא, רק את 10 סמ לא הבנתי../images/Emo4.gif

למעלה