שבת שלום

ננוש - ראיתי את "קרוב יותר ביום ד'

ואת "הנרקוד" עם אהובי ריצ'רד גיר ראיתי מזמן, אהבתי את שניהם - הנרקוד סרט אמריקאי רומנטי טיפוסי מקסים ובמשקל נוצה - קרוב יותר שונה (דומה בסיגנונו לסרטים הצרפתיים) ומנסה לטפל על קצה המזלג ברגשות אנושיים של אהבה\קינאה\נקמה...אני נהניתי משניהם אם כי מכל אחד בצורה שונה.

נֵנָה

New member
ערב טוב ../images/Emo6.gif הנה חזרנו מהסרט ../images/Emo8.gif

חונושקה, אני חייבת לציין בצער שאנחנו התאכזבנו מהסרט. הוא הרבה פחות ממה שציפינו, אם כי מראש לא ציפינו לסרט מופת. הקוראים באינטרנט נתנו לו 2 כוכבים, אני גם את זה לא הייתי נותנת. בשבילנו זה היה שיעמום מתמשך אחד גדול. שימוש מוגזם במילים "מלוכלכות" והרבה "בירבורי ביצים" כמו שאומרים ... המשחק של ג'וליה המהוללת (שאני כל כך אוהבת בדרך כלל
), ג'וד לאו היפה והשחקן השלישי, היה מאד אנמי, חסר הבעה ובלתי משכנע. היחידה ששיחקה שם טוב ובצורה משכנעת היתה נטלי פורטמן הנפלאה שלנו
ובצדק הגיע לה הפרס שקיבלה. היא פשוט מקסימה
אני מאד מקווה שהסרטים האחרים לא יכזיבו. גם מהסרט "הנרקוד" אני לא מצפה ליותר מאשר סרט אמריקני טיפוסי קליל, אבל שווה לי ללכת ולו רק בגלל השחקנים ריצ'רד גיר וסוזן סרנדון ... אני בהחלט מתכוונת ללכת לסרט "הכלה הסורית", לגבי "מדורת השבט" אני עדיין מתלבטת אם אוהב אותו ...

HAVA159

New member
לכל הפורום לילה טוב ושבוע נפלא../images/Emo41.gif

לילה טוב לכם יקירי, שיהיה לכולנו שבוע שכולו טוב אם אנרגיות חיוביות בריאות שמחה ושנתחיל את השבוע ברגל ימין וחלומות פז , אמן אוהבת
אותכם חוה.

ora11

New member
מנורה שמחה שהכל עבר בשלום../images/Emo25.gif

ועכשיו רק סבלנות והכל יבוא על מקומו בשלום. החלמה מהירה לאורי שלך.

מנורה ערב טוב

טוב שהחלק הקשה עבר בהצלחה, עכשיו נאחל לאורי החלמה מהירה. אמן בידידות

emmy5

New member
מנורה , עד עכשיו הילדים היו אצלי

שמחתי לראות אותך בפורום ...אני כל כך שמחה שאת ואורי אחרי כל זה , עכשיו מאחלת לאורי החלמה מהירה ,החלמה מוצלחת , ולך הרבה כח וסבלנות ..אנחנו הינו כל המן איתך ,אוהבים אותכם

אנימו

New member
למנורה - העיקר שהניתוח עבר בשלום

חזקו ואימצו וגם השיקום יעבור בשלום. איחולי החלמה מהירה ואנרגיות חיוביות ואופטימיות.

offe

New member
שמרטף יצירתית ../images/Emo95.gif

הגיגים בחצי הלילה: תינוקת חלומית בחדר הילדים מוצץ בפה ושניים לצידיה מונחים ואני מול מרקע בסרט צופה מכונסת בעולמן של נשים אמריקאיות המצפות לאמץ תינוקות בארץ זרה ומרוחקת (ברזיל) כי האל לא ברך אותן בפרי בטן וחושבת כמה מאושרת אני כי הוא אותי ברך בשני בנים בחבלי לידה שלי כרוכים וכן נשותיהן שעוברו ומהן תינוקות חמודים יצאו והם ה"ריבית על השקעתי". כל אדם וגורלו כל אדם ומזלו אם גח לעולם מאם ביולוגית או נבחר ע"י אם מאמצת העיקר שנעטף באהבה ושמחה וגודל למעשים טובים וחונך לתרבות מועשרת זוכה האם - זוכה הילד. קצת נסחפתי - מפאת השעה המאוחרת בה עיני חצי עצומות ונפשי מלאת תעצומות חלומות פז offe אין תמונה מצורפת, כי אני מהמחשב של בני כותבת.

למעלה