שבת שלום

אמינה

New member
שבת שלום

לכל המברכים אני רוצה להודות על קבלת הפנים החמה אני רציתי להודות לכל אחד מכם אישית אך התבלבלתי עם הסמנים ונכנסתי ללחץ שבת שלום אמינה

emmy5

New member
מינה וכולם , בוקר טוב ,בוקר של 2004

נקום מחר בבוקר ,עם שיר חדש בלב ,של תקווה לשלום ,לשקט ,לזמנים יותר טובים ..מאחלת הרבה בריאות לכולם .בוקר טוב חברים יקרים .שבת שלום !!!!

emmy5

New member
אמינה,את נמצאת בבית ,בין החברים

תרגישי בנח ,אנחנו מקבלים את כל אחד שרוצה להיות אתנו ..ברוכה הבאה.!!! כל דבר שאת לא יודעת , את יכולה לפנות במסר ,אני מוכנה בשמחה ,לעזור ..על זה יש חברים ..עוד אף אחד לא נולד חכם ,מאתחלה ..

emmy5

New member
סיכום של שנת 2004 ,ורא איפה את?

היום את חייבת להגיע און ליין , מאחלים לך הרבה בריאות
.. מתגעגים. דרדרית , אני לא מבינה בתכום שלך
...בחשבון ..אני היתי חייבת לעבוד קשה בימים האלה ..מאזן של סוף השנה ,מאחלת לכל המחשבים כולל הפורומים של תפוז ,האיקונים .. שלא יעשו לנו בעיות
, שנצחק כל הזמן , שיהיו לכולם כפילים בפורום כמו" אמי וג'ודי ". שיהיו לנו הרבה פגישות ונשמח ביחד ..
בוקר טוב

HAVA159

New member
אמינה אמי'לה וכולם בואו נפרד כמו

ידידים מ-2004 ונקבל את-2005 בזרועות פתוחות
נקווה ונתפלל ששנת -2005 יביא עמו, בראות, שלווה, שלום בעולם כולו, בלי אסונות, רק שמחות. בלי יריבות, רק ידידות, בלי מלחמה, רק אהבה
. אנא, לו יהי, לו יהי אנא לו יהי כל שנבקש לו יהי
אוהבת
אותכם חוה

בוקר טוב אממי ומינה סוף 2004../images/Emo140.gif

בםןף שנת 2004 ובכניסת 2005 כן סילוסטר לא סילוסטר ,דבר אחד ברור שכל האולם סופר את השנה החל מראשון לינואר מאחר ויש כאלו שחוגגים בלילה הזה אני אחד מהם. הסיבה פשוטה ,שכל יום כל דקה שעוברת לא ניפגש עוד םעם איתה. לכן צריכים את הזמן שנישאר. ראינו מה קורה בעולם אם אין פיגועים בארץ יש בטבה יש בטיילנד ,מסכנה אין מקום בטוח בעולם לאף אחד לא רק ליהודים . חבל שזה יצא ביום שישי כי כל האולמות הטובים סגורים הערב אז מה נשאר לחגוג בבית עם חברים בהתאם למנהג הרומנים, עם סטקים יין מוזיקה טובה ציסבטים ובחצות נשיקות . שתיהיה שנה (אזרחית) הרבה יותר טובה עם בריאות ושקט בארץ שניפגש בשנה הבאה במצב רוח טובה ( יעלי הינה סגרתי את החור )

emmy5

New member
מישו , לחיים לשנה החדשה../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

כמה שאתה צודק ...לחיים !!!!

izuizu

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo66.gif../images/Emo24.gif|ליצן

אמינה או מינה . אממי מישו חווה אמי היחיד . אני מתחיל את היום קצת מאוחר בדרך לבריכה לשחות להתפנק ולקראת הצהריים חזרה הביתה איזה יום שמש היום כף להתחיל את הצעידה .

offe

New member
בוקר טוב וסוף שבוע נעים ../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo6.gif

האם אנחנו נמצאים בעיצומו של חורף? אכן כן, כמה טוב שיש לנו חורף שמוריד מטרי זלעפות אולם גם עושה לנו פסקי זמן כדי שנוכל לטייל וליהנות מאוויר בשום. אל תשכחו היום להתנשק בחצות - אמנם אין זה מנהג יהודי - אולם לנשיקות אין דת, גזע, מין - נשיקה טובה בכל שעה ובכל יום. סוף שבוע נעים
offe

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום ובוקר טוב לכל באי ה../images/Emo82.gif

משעה שש בבוקר אני נאבקת עם תפוז שיתן לי להיכנס. הבאתי את כל האישורים, מסרתי את העכבר לבדיקה ו..נאדא. מה רציתי סך הכל לכתוב מרחשי ליבי ולאחל לנו את הטוב בעולם. לא נותנים לי, צעקתי מרחוק
בכוונה סגרו את החלונות שלא תשמעו. שבת שלום לנו והמון בריאות ואושר
לכל החדשים: בכל יום ושעה אם יש שאלה או צורך בהבהרה, ילחו לי מסר ואשמח להשיב כמיטב יכולתי

נֵנָה

New member
בקר זוהר של יום נפלא ../images/Emo24.gif

עוד מעט יוצאת לקנייות. הרשימה ארוכהההה ארוכהההה
מאחלת לכולנו שנה נפלאה שתהיה טובה יותר מקודמתה, ותמשיך כקודמתה ביחסי חברות וקרבה. שנזכה כולנו לבריאות טובה, שיתאפשר לנו לבלות בנעימים וגם לעזור לילדים, כפי שהורינו עזרו לנו כאשר אנחנו היינו זקוקים ... שנה של סיפוק ועשייה, שנה של חברות ואהבה, שנה של שלום ושלווה, לכל העולם ולארצנו הקטנה
ואני נרגשת ומצפה להגעתן של בתי הנפלאה והגיבורה עם הנכדה החדשה המתוקה. עוד מעט יוצאת לקנייות. הרשימה ארוכהההה ארוכהההה
מאחלת לכולנו שנה נפלאה שתהיה טובה יותר מקודמתה, ותמשיך כקודמתה ביחסי חברות וקרבה. שנזכה כולנו לבריאות טובה, שיתאפשר לנו לבלות בנעימים וגם לעזור לילדים, כפי שהורינו עזרו לנו כאשר אנחנו היינו זקוקים ... שנה של סיפוק ועשייה, שנה של חברות ואהבה, שנה של שלום ושלווה, לכל העולם ולארצנו הקטנה
ואני נרגשת ומצפה להגעתן של בתי הנפלאה והגיבורה עם הנכדה החדשה המתוקה.
שבת שלום

נֵנָה

New member
נו טוף שתהיה ברכה כפולה ../images/Emo8.gif

מרוב השקעה בקישוט ושמירה
שבת שלום

MAOR1924

New member
מיבצעת החודש

ערב שבת שמח לכל החברים הוותיקים והחדשים שם המיבצע זה תן ישן וקח חדש נאחל לכולנו שהשנה האזרחית שבאה אלנו לטובה יבאי לנו שנת שלום אחדות בעם סיבה לחיבוקים ונשיקות אושר ויושר אמן ואמן אני שמח מאוד על זה שבתוך הפורום אני יכאול להרגיש בבית יש לי סיבה לפרגן לכם כמו שאתם מפרגנים לכל החברים שלנו סליחה על התמימות שלי אבל אין לי מילים יותר יפות להקדיש לכם....שהיה באמת שנה טובה ומבורכת

למעלה