שבת שלום

emmy5

New member
MAOR תחכה עד שעה 12 בלילה ,

יהיו נשיקות וחיבוקים ...
עד אז שבת שלום לך ושנה אזרחית טובה ..
לחיים

maxima

New member
בוקר טוב כולם..וברוכה הבאה אמינה

הנכד שלי היה כל השבוע חולה מקווה שהוא בשלבי החלמה יום נהדר לכולם

../images/Emo42.gif בוקר טוב חברים - בוקר אחרון

של שנת 2004.... מחר נקיץ אל בוקר חדש בשנה קלנדרית חדשה... תמהני מה מחכה לנו בשנה החדשה ותקוותי שהשנה החדשה תהא רחומה וטובה מזו שמסתיימת - שלא יהיו בה אסונות טבע, שהשלום יגיע לאזורנו, ושנתחיל לחיות חיים נורמליים בארץ האהובה שלנו! אמן כן יהי רצון!

דרדרית

New member
שבת שלום וסופ"ש נפלא לכולנו../images/Emo39.gif

לא חוגגת היום שום התחלה. לא מסיימת שום שנה. לי- כבר הייתה תחילת שנה בחודש תשרי בראש השנה. אבל- למחפשים סיבה למסיבה ולכל אלה שחפצים בחגיגה מאחלת לכם שמחה והנאה והמון
לאוירה שמחה
חגית

eruka6

New member
שבת שלום ושנה טובה לכל../images/Emo108.gif

באי הפורום החדשים והותיקים. אני מאחלת לשנה החדשה, למרות שזה לא החג שלנו,שנה טובה לנו, למדינת ישראל,מי יתן ויגיע השלום במדינתנו ובעולם כולו. הבנה,הקשבה ,וסובלנות . פזי ראיתי את הגלריה יופי של תמונות. היום אני מארחת כ20 איש, דבר שלא בשגרה.

dani 123

New member
צהרים טובים לכולם

זהו סימתי להיום את חובותי קניות, הסעות, הדפסות נותר רק לנוח, לצעור ולבלות

offe

New member
נשיקה אקרובטית ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo25.gif../images/Emo8.gif

פאזי - הבאת גלריה מאוד יפה ואני מצרפת תמונה (נא הגדילו אותה) שמה זה בא לי לצחוק - ומעוררת המון כווני מחשבה מה קורה בתמונה זו - זה פשוט מתחבר לי לשעה 24:00 הלילה. ודעתי היא: לעת ערב לאחר אימון כושר שב לביתו אדם מוצף אושר, זר פרחים צבעוני בכף ידו להגישם לרעייתו - אהובתו. פותח הדלת מולו היא ניצבה שמלה קטנה שחורה עוטפת גזרתה, לעבר מיטתם המוצעת - מבט חטוף תאוותו מציפתהו - עורג לשיתוף. רק מעשה יוצא דופן - יודע יחברה לחשקו העולה ומבעבע, כהרף עין ללא מחשבה תחילה שמיניה באוויר שפתיו על שלה. והיא כמובן ........... את זה נשאיר לדמיונו של כל אחד ואחד. צהריים טובים והכנות לקראת החגיגות הערב. offe

emmy5

New member
אופינקה , דמיון פרוע,אז גם לי יש .

לפני הנשיקה Let's dance

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפותחת הודעה חדשה שבה

נספור יחד לאחור עד השעה 00.00 הלילה. ובאותו רגע נשלב ידיים וניצור מעגל, כל חברי הפורום (אחרי הנשיקה כמובן...) ונברך שתהיה שנת 2005 הרבה יותר טובה מזו שעברה (אף שזו שעברה הייתה לא נוראה בכלל). שכל הברכות שקראתי היום ואתמול בפורום שלנו אכן יתממשו, שכולנו נישאר שמחים והעיקר: בריאים. נא הוסיפו את הספירה שלכם להודעה הזו, אם בא לכם
עוד 5 שעות וחמישים דקות.....

boaz31

New member
אני זה מקרוב באתי ומרגיש כאחד

מבני הבית היפה הזה,
מצטרף לברכה היפה של "יוד היחידה" וצריך להמשיך את המסורת של
בחצות ואז נאמר שנה טובה לכולם!! !

אמי'לה ../images/Emo24.gifמיוחד בשבילך לשנה

החדשה. תשובה לשאלתך בפעם אחרת. כעת אנחנו עסוקים בלשמוח לקראת השנה החדשה.

emmy5

New member
אוהבת ,גם את החיבוק וגם הנשיקה

אני מחכה ל חלק מהילדים ,אבל זה ארוחת ערב שבת , אני בטח אבוא להתנשק איתכם ..

offe

New member
הייתי מאוד רוצה להתחבק ולהתנשק|נשיק

עם כולם - אולם לצערי לא אהיה בבית - לא לא במסיבת סילבסטר - דווקא הוזמנתי - אולם בלי נסיך על הסוס לבן לא אלך - והוא עדיין לא הגיע
לכן מאפשרת לבני לצאת עם כלתי וליהנות ממסיבה עם חברים - ואני אתענג על שני סרטים בזמן השמירה. בכל מקרה כבר מעכשיו אני מחבקת ומנשקת ומאחלת לכולם שתהיה השנה האזרחית הבאה עלינו לטובה - שנת בריאות, אושר, הצלחה, שלווה ושלום. לכל היוצאים לבילוי - תתענגו עד שכרון החושים. בידידות offe

../images/Emo142.gif../images/Emo41.gifשנה טובה ובריאה

לכל היוצאים לבילוי - תתענגו עד שכרון החושים.

למעלה