שבת שלום

אני חייב לומר את זה

הפורום הזה הוא אחד מהפורומים הכי חברותיים ונחמדים שהייתי בהם, ועם האנשים הכי נפלאים!ושוב-תודה על קבלת הפנים.

gingerlab

New member
ירון../images/Emo70.gifדברים שיוצאים מהלב-

נכנסים אל הלב.שיהיה לכולם סופשבוע נפלא.אירית.

אתה חמוד ואני אוהב אותך מאוד.

בניגוד אליך אין לי מושג מתי כתבתי את ההודעה הראשונה שלי בפורום, אבל אני מכיר מישהו שכן יודע: רן. אני גם לא יודע איך למצוא, חוץ מלעבור על כל ההודעות אחורה, עמוד עמוד. אבל מה זה משנה, הדיוק אף פעם לא היה חשוב לי. ביליתי אתמול בביתו של אחד החברים כאן, והעברנו כמה שעות יחד בצחוקים ובשיחות על האוספים. וזו לא פעם ראשונה כי מספר החברים שמצאתי כאן לא קטן. וכבר כתבתי על כך פעם, מזמן, והמחשבה שוב עולה אצלי בראש: דווקא האינטרנט, אותו כלי שהופך אותנו למנותקים מחברה אנושית, לזאבים בודדים בחשכת הלילה, שמעביר את השימוש בשפה מהלשון לקצה האצבעות, דווקא הוא מוצא לנו כל כך הרבה חברים חדשים. ומעבר לכל ההודעות - אין תחליף למפגש אמיתי, חיוך, לחיצת יד, כוס קפה ביחד, ואת כל זה יש לנו כאן בפורום. אני גולש לעיתים רחוקות בפורומים אחרים, ולעיתים בפורום המיוחד של מנהלי הפורומים בתפוז. משום מה, ואני באמת לא יודע להסביר למה, נראה שהקהילה שלנו שונה מאוד ממרבית הקהילות האחרות בחום, בקירבה, בפתיחות וביחסים האישיים. אולי הנושא, אולי האנשים, לא ברור לי מה הסיבה, ואני מתקשה להסביר לעצמי את ההבדל הזה. לא ברור לי למה אצל אחרים זה לא קיים. מכל מקום - כאן זה ישנו, והלוואי שישאר לשנים רבות. ואתה ירון אולי הדוגמא הכי טובה לחוסר ההגיון שבתופעה הזו: אתה בכלל לא אוסף, ובכל זאת עושה חיים משוגעים כאן בפורום. בסוד אגלה לכם חלום שלי: אני חולם שבעוד זמן, בתערוכת בולים בעתיד, יהיה אגף מיוחד - "האגף המיוחד לתצוגות של חברי פורום האספנות בתפוז (כולל אגף משנה לנוער)". כדי שהחלום יקרום עור וגידים אני עוד צריך לתת מכות לניסים שיתחיל כבר להכין את האוסף שלו ברצינות, ולשגע עוד כמה חברים, אבל אני משוכנע שקום יקום, וכולם תבואו לעודד. שתהיה לכולם שבת נעימה, חמה וטובה. גם מחר, בפיקניק בפארק, אחשוב עליכם קצת. ליל מנוחה. (וכמעט שכחתי: הגיגים מרגשים אינם תחליף לסיכום שבועי).

..

"אני גולש לעיתים רחוקות בפורומים אחרים, ולעיתים בפורום המיוחד של מנהלי הפורומים בתפוז. משום מה, ואני באמת לא יודע להסביר למה, נראה שהקהילה שלנו שונה מאוד ממרבית הקהילות האחרות בחום, בקירבה, בפתיחות וביחסים האישיים. אולי הנושא, אולי האנשים, לא ברור לי מה הסיבה, ואני מתקשה להסביר לעצמי את ההבדל הזה. לא ברור לי למה אצל אחרים זה לא קיים. מכל מקום - כאן זה ישנו, והלוואי שישאר לשנים רבות."כךבדיוק הרגשתי כשבאתי לכאן

python 4

New member
../images/Emo24.gif

אתה כל פעם מרגש אותי מחדש. אני חושב שהאווירה של המיוחדת של הפורום נובעת מכך שמדובר בפורום שעוסק בנושא רציני לכאורה - אך נהפך להיות פורום חברתי. לא כל פורום חברתי עוסק בנושא רציני, ולא כל פורום רציני הוא חברתי. והבדל נוסף הוא שנפגשנו במציאות, ואנחנו מכירים את האנשים שמעבר לכינויים, מה שלא קיים בכל פורום.

lomas

New member
שבת שלום

האמת שקופת החסכון עם הצילום המוגדל נראת הרבה פחות טוב. עם זאת, אבא של... ואמא של... - כמוני - אוהבים להשתעשע מדי פעם עם המחשבות על מה צפוי בעתיד לילדינו. היום ראיתי לעצמי חובה להקדיש עוד כמה דקות למחשבה על עתידם. וגם החסכון - שזה סוג של אוסף - כמו האוסף מוקדש להם. שבת שלום לכל חברי הפורום ואורחיו. מאוריסיו

KaNiJa

New member
שבת של כדורגל ../images/Emo86.gif

הסוף שבוע התחיל לי טוב... משחק כדורגל עם החברים מהתיכון, לשם שינוי לא התעלפתי אחרי המשחק הראשון, למרות שחטפתי פיצוץ לפנים. אפילו הכנסתי שער! כבר שנים שזה לא קרה לי. איזה עילוי. הנה תמונה מהמשחק לפני כמה שעות. שבת שלום לכולם.

gingerlab

New member
כיפאק על הגול../images/Emo86.gif../images/Emo47.gif

בדיוק באותה שעה,(לפי השמש)הייתי עם ילדיי באימון כדורגל במגרש שמעבר לכביש.רונן,אכן גול טוב מרפא פיצוץ בפנים, או לפחות ממתיק את הכאב.מה שבטוח-לאמא זה כואב יותר.
שבת שלום.

teapoter

New member
העגורים באים

כחצי שעה לפני החשכה, מתרוממים משדות השלף של הגליל , אלפי עגורים ושמים פניהם לאגמון לשנת לילה.

nuny10

New member
../images/Emo127.gif תמונות מדהימות, ושתהיה שבת

טובה, רגועה ונינוחה, עם הרבה החלפות מוצלחות (יש מפגש קינדרים), ואולי גם קצת גשם? מתגעגעת לריח של האדמה אחרי הגשם הראשון.

YOSEW

New member
צילומים משגעים../images/Emo45.gif

הצילומים נהדרים כתושב הגליל העליון לשעבר (קיבוץ שמיר) ושנים עבדנו בגידולי שדה באגם החולה המיובש זוכר את התמונות האלה של סוף הסתיו ובאביב בבקרים וערבים זה תמונה משגעת עוד כשהינו מגרשים את עופות עם תותחי קרביט כדי שלא יוכלו את הזרעים ושדות, והדגים בברכות.

YOSEW

New member
נוסטלגיה בעמק החולה

גיוס עישוב בשדות הכותנה בעמק החולה בשנת 1967

YOSEW

New member
נוסטלגיה בעמק החולה

גיוס עישוב בשדות הכותנה בעמק החולה בשנת 1967

YOSEW

New member
נוסטלגיה ב

תמונות משנת 1967 כמדריך בשומר הצעיר טיול ראשון במדרונות רמת הגולן, מעל עמק החולה

11moti

New member
יודעים למה העגורים עפים במבנה V?

תיחכום גינטי של להקות שעפות במעוף שאינו כולל דאיה(הדואים הם החסידות ,שקנאים וכו' שדואים ותופסים זרמי אויר עולים (תרמיקות) תוך כדי הסתובות ואח"כ גלישה לכיוון התרמיקה הבאה לעיתים כמעט ללא ניפנוף כנף!)ואילו העגורים מנפנפים בכנפים כל הזמן (ביזבוז אנרגיה..על חשבון מהירות גבוהה יותר במסע דרומה או צפונה-תלוי בעונה). הציפור המובילה מתאמצת הכי הרבה. ובשני הצדדים של הכנף שלה נוצרת זרימת אויר קלה קלפי מעלה (סוג של מערבולת "קצה כנף")שאותה מנצלים 2הציפורים שעפות מעט אחורה וליד קצה הכנף, וגם להם נוצרת מערבולת שאותה מנצלים 2 וכו וכו ו-וכך נוצר המבנה היפה של ראש חץ V-. בד"כ כל כמה זמן מתחלף המוביל,(כמו במסע אלונקות..)' וכך :גם חוסכים באנרגיה,גם תורמים ללהקה ,וגם מרשימים אותנו במבנה יפה של טיסה... אז בפעם הבאה -תנו להם כבוד! בעיקר למוביל.

תמיר1991

New member
מדהיםםםם!!!

כחובב ציפורים לא קטן, אני חייב לאמר לך שהתמונות שלך הקסימו אותי
יישר כוח! תמיר.

gingerlab

New member
../images/Emo127.gifתמונות מקסימות.ותודה למוטי

על ההסבר המעניין.זוהי דוגמה למה שקורה כאן בפורום:מישהו מעלה מילה,תמונה,הגיג,ואחריו מגיעות שורה של תגובות שמרחיבות את הלב ואת הדעת.ותמיד הכוונות טובות.כיפאק לעגור המוביל

למעלה