שבת שלום

teapoter

New member
שבת שלום

מה קרה לפורום השבת ? נגמרו ההגיגים ? אני יוצא היום לצפות בשובם של העגורים עם השקיעה לאגמון החולה , אם תהיה תמונה טובה , אעלה אותה מחר. בינתיים האם למי שהוא יש פריטים של עגורים? גד

powo

New member
שבת שלום גד

גם אנחנו מצפים לשובם של הפלמינגו.בבריכות המלח באילת.תהנה שבת שלום

teapoter

New member
זה צריך להיות מחזה מאד מרהיב

דרך אגב, עדיין לא נסעת?

YOSEW

New member
שבת שלום נעימה ושקטה לכולנו../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

עגורים, פלמינגו איזה כיף לכם../images/Emo99.gif

אני רואה כאן רק עורבים ויונים
.

שבת שלום,

לא שמתי לב שכבר עבר שבוע! עגורים זה דבר מקסים. הנה כמה עגורים. ואני שומר את יתר ההגיגים לאחרי הסיכום השבועי.

ובמקום מפה ומצפן -

הבול שיצא ב- 2002, עם העגור ואגמון החולה. כשתגיעו תגלו שמשפצים את השמורה, ואם אין לכם משקפת - בתמורה לעשרה ש"ח אפשר לשכור במקום. וגם מבחר הגלויות שיש ברכז המבקרים די מרשים - שם החלטתי להתחיל את אוסף הגלובולים שלי.

בוסטר1

New member
סדרת ציפורי בקעת הירדן (עגור אפור)

עגור אפור עיט זהוב חסידה שחורה

| המלצתי לארוחת "בוצוריים" שבתית

ממליצה לכולכם בעוד שבת של חול, ככה סתם לכבוד עצמנו ללא חג ומחול, להתענג על ארוחה לא בדיוק כשרה, אבל מה זה טעימה וממריצה. מנה ראשונה - סלט ירקות טריים, ישר מן הגינה ו"בייקן" ("קודל חזיר" רחמנה ליצלן)מקשט ביציה.

המשך המלצת "בוצוריים" שבתית ../images/Emo185.gif

לשתייה - כוס מיץ טבעי ממבחר פירות ולקינוח - סופגניית "דונאט" בציפוי קרמאל וסוכריות. לחיי החיים הטעימים

python 4

New member
הגיגים לשבת..../images/Emo9.gif

בדיוק לפני שנה כתבתי את ההודעה הראשונה שלי פה בפורום. מן שאלה כזו של חדשים, לגבי זיהוי בולים עם כיתוב בערבית (ושוב תודה, דורון..). מאז ועד היום האוסף שלי גדל בערך פי 3 (למה להיות לא מדוייקים: הוא גדל ב- 285%), הצלחתם בסופו של דבר לשכנע אותי להצטמצם לאוסף נושאי פחות או יותר (אחרי שהצהרתי בשבוע הראשון שלי שאני לא רואה סיבה לא לאסוף כל בול משונן באשר הוא) ולמדתי המון דברים חדשים ומעניינים (למשל, מה זה גלופה, ולמה בולי קופ"ח הם באמת מקופ"חים). אבל אם בהתחלה הייתי חבר בפורום בגלל שהיה לי איזה אוסף בולים מטופש, אז במהרה זה השתנה, ואמרתי את זה כבר כמה פעמים: אני אוסף בולים בגלל שאני חבר בפורום של אספנים. ולהיות חבר בפורום של אספנים בלי לאסוף שום דבר - זה יהיה מוזר, לא? הפורום הזה בשבילי הוא לא אמצעי עזר להגדלת האוסף שלי, אלא להפך. אז אם מישהו ישאל למה אני פה - בגלל החברים הנפלאים, בגלל הצחוקים והרחבת הדעת והשטויות שאפשר לכתוב לפעמים בלי להיות מאוימים בחסימה, ובעיקר בגלל הדברים שלומדים פה כל פעם מחדש. אז תודה לכל הפורום וחבריו הנהדרים על שנה נפלאה.
עד כאן הגיגים לשבת..

תמיר1991

New member
ואני דווקא רוצה להגיד תודה לך,

ירון: - על החברה הנהדרת בכל המפגשים - על השיחות הפוריות והמהנות במסנג'ר - על ערימת ה"ג'אנק" שהתבררה כאוסף עיתונים מרשים שמלמד אותי רבות על התקופה שהייתי בעריסה, ואני נהנה להסתכל בו בכל פעם מחדש. - על מאות, אם לא אלפי הבולים, שמצאו דרכם ממך אלי - על הסיכומים השבועיים והכי חשוב - על זה שאתה איתנו
יום שנה בפורום שמח
, ואני חוגג בדיוק היום שנה וארבעה חודשים כאן, ובקצבה הזה, יש לי תחושה שאחגוג גם עשור, ואפילו יותר
כיפאק היי לכולנו
תמיר.

cohen chaim1

New member
תמיר אמר משפט

יפה ונכון - "והכי חשוב -על זה שאתה איתנו!" ואני מסכים איתו בהחלט.

תמיר1991

New member
למה תודה../images/Emo35.gif אני צריך להודות לך../images/Emo13.gif

הכל אמיתות
תמיר.

למעלה