שבת שלום!
עוד שבוע רצוף פעילות עבר על כוחותינו, אז אני אקצר במילים ואגש ישר לעניינים: ברוכים הבאים השבוע הגיעו אלינו Tsherez1 ומרו המדליקה (בהודעה תמוהה במיוחד), ברוכים הבאים! נרחיב את הברוכים הבאים גם לכל מי שהצביע בפורסטר הזהב ולא כתב מעולם בפורום, אז ברוכים הבאים גם לקוראים האנונימיים שלנו, וכולנו נשמח לראות אתכם משחיזים מקלדות ומתחילים לפטפט איתנו!
ולמי שעדיין לא הכיר את יסמין, מגיבת האתר הרשמית שלנו.. עכשיו תהיה לכם הזדמנות אחרי שהיא סופסוף הגיעה אלינו בשבוע שעבר. |ברוכה הבאה מיוחד וחיבוק| חוזרים לבית ספר? ברוך השם, נגמר החופש הגדול המעצבן. שלל התלמידים המשועממים חזרו ללימודים, התור בבתי הקולנוע נעלם, ואפילו אפשר למצוא מקומות פנויים בבתי קפה. אבל הרבה יותר חשוב מזה, היפים והאמיצים סיימו את חופשת הקיץ שלהם. וולקאם באק, התגעגענו. חדשות, חדשות, חדשות אל תצפו לעוד קאמבק של שילה בקרוב - קימברלין בראון מצטרפת לסדרה "לחיות את החיים". אולי הגיע הזמן להחיות את המאבק להחזרת "לחיות את החיים" כדי שיום יבוא ונוכל לראות את שילה (או איך שלא יקראו לה) גם ב OLTL. ספוילרים בשפע מההתרחשויות בחו"ל תוכלו למצוא בהודעה של יניב, ובפרומו שהביא מיקי. אחלא יוזמה ואני מחכה לראות את הפרומואים הבאים! מהנעשה בפורום לינה שאלה מה דעתנו על מורגן (באופן עקרוני - חיובי), סיגל שאלה את מי היינו מחזירים (באופן עקרוני - אין לנו החלטה חד משמעית), וtsherez1 שאל אותנו על הדמות האהובה עלינו (ובאופן עקרוני - התכוון לברוק). חוץ מזה היו גם כמה פטפוטי צ'ט, פרידה מטלי, רענון הפרקים האחרונים שהיו לפני שיצאנו לחופשה והרבה הכנות לפורסטר הזהב שלנו. פורסטר הזהב חיכיתם, חיכיתם, וחיכיתם, אז התוצאות כבר עולות לאוויר, בהודעה נפרדת. בינתים, אתם מוזמנים לחטט באתר הזה - שלל רקעים למחשב בכיכוב ברוק, רידג', ושאר אנשי היפים. למעריצים כבדים בלבד. שבת שלום! זכרו להסתכל ימינה, שמאלה, ושוב ימינה לפני שתחצו את הכביש.
עוד שבוע רצוף פעילות עבר על כוחותינו, אז אני אקצר במילים ואגש ישר לעניינים: ברוכים הבאים השבוע הגיעו אלינו Tsherez1 ומרו המדליקה (בהודעה תמוהה במיוחד), ברוכים הבאים! נרחיב את הברוכים הבאים גם לכל מי שהצביע בפורסטר הזהב ולא כתב מעולם בפורום, אז ברוכים הבאים גם לקוראים האנונימיים שלנו, וכולנו נשמח לראות אתכם משחיזים מקלדות ומתחילים לפטפט איתנו!