שבת שלום!

• פותח הנושא Guy K
  • פורסם בתאריך

Guy K

New member
שבת שלום!

עוד שבוע רצוף פעילות עבר על כוחותינו, אז אני אקצר במילים ואגש ישר לעניינים: ברוכים הבאים השבוע הגיעו אלינו Tsherez1 ומרו המדליקה (בהודעה תמוהה במיוחד), ברוכים הבאים! נרחיב את הברוכים הבאים גם לכל מי שהצביע בפורסטר הזהב ולא כתב מעולם בפורום, אז ברוכים הבאים גם לקוראים האנונימיים שלנו, וכולנו נשמח לראות אתכם משחיזים מקלדות ומתחילים לפטפט איתנו!
ולמי שעדיין לא הכיר את יסמין, מגיבת האתר הרשמית שלנו.. עכשיו תהיה לכם הזדמנות אחרי שהיא סופסוף הגיעה אלינו בשבוע שעבר. |ברוכה הבאה מיוחד וחיבוק| חוזרים לבית ספר? ברוך השם, נגמר החופש הגדול המעצבן. שלל התלמידים המשועממים חזרו ללימודים, התור בבתי הקולנוע נעלם, ואפילו אפשר למצוא מקומות פנויים בבתי קפה. אבל הרבה יותר חשוב מזה, היפים והאמיצים סיימו את חופשת הקיץ שלהם. וולקאם באק, התגעגענו. חדשות, חדשות, חדשות אל תצפו לעוד קאמבק של שילה בקרוב - קימברלין בראון מצטרפת לסדרה "לחיות את החיים". אולי הגיע הזמן להחיות את המאבק להחזרת "לחיות את החיים" כדי שיום יבוא ונוכל לראות את שילה (או איך שלא יקראו לה) גם ב OLTL. ספוילרים בשפע מההתרחשויות בחו"ל תוכלו למצוא בהודעה של יניב, ובפרומו שהביא מיקי. אחלא יוזמה ואני מחכה לראות את הפרומואים הבאים! מהנעשה בפורום לינה שאלה מה דעתנו על מורגן (באופן עקרוני - חיובי), סיגל שאלה את מי היינו מחזירים (באופן עקרוני - אין לנו החלטה חד משמעית), וtsherez1 שאל אותנו על הדמות האהובה עלינו (ובאופן עקרוני - התכוון לברוק). חוץ מזה היו גם כמה פטפוטי צ'ט, פרידה מטלי, רענון הפרקים האחרונים שהיו לפני שיצאנו לחופשה והרבה הכנות לפורסטר הזהב שלנו. פורסטר הזהב חיכיתם, חיכיתם, וחיכיתם, אז התוצאות כבר עולות לאוויר, בהודעה נפרדת. בינתים, אתם מוזמנים לחטט באתר הזה - שלל רקעים למחשב בכיכוב ברוק, רידג', ושאר אנשי היפים. למעריצים כבדים בלבד. שבת שלום! זכרו להסתכל ימינה, שמאלה, ושוב ימינה לפני שתחצו את הכביש.

Guy K

New member
../images/Emo47.gifפורסטר הזהב - התוצאות

אז אחרי שסיימנו את ההצבעה, החזרה של הסדרה וסיכום השבוע - אפשר להתפנות לתוצאות ההצבעה שלנו. מי השחקנים האהובים, מי השחקנים שצריכים לעוף, מה היתה השמועה הכי חמה ואיזו עלילות היו הכי מוצלחות. אז נתחיל לפי הסדר. אבל בצורה רנדומלית לחלוטין.
השמועות הכי מוצלחות של השנה: בראד בל לוקח, ובגדול. הכתבה שבה הוא הודה שהיפים והאמיצים זה כבר לא מה שהיה פעם, בתוספת השמועות על כך שההורים שלו החליטו לחזור לפקח מקרוב על היפים והאמיצים כדי לנסות להציל את הסדרה זכתה בתואר שמועת השנה. מייד אחריו הסכסוך המתוקשר בין מפיקי הסדרה להאנטר טיילו שפרסמה באתר שלה פריטים למכירה מימיה בתוכנית, במקום השלישי מתחלקים בובי איקס ושערוריית צילום הצוות ורון מוס שמתחרפן מרגע לרגע. השמועה שהכי פחות עניינה אתכם השנה - בריאן גאסקיל מתחתן עם חשפנית. שיהיה לו לבריאות. החדשות הכי חשובות של השנה: היה לכם קשה להחליט מה יותר חשוב - העזיבה של ג'ניפר פיניגן - או מוסיקת הפתיחה החדשה והמעודכנת? שתיהן מתחלקות במקום הראשון בתור חדשת השנה. שני קולות ניתנו גם לאמי שזכתה בו ג'ניפר, ולגבי האתר החדש של היפים והאמיצים והשתתפות שחקני הסדרה ב"הופ ופיית'" - אף אחד לא טרח להצביע להם. העלילה הכי מוצלחת השנה: אנחנו לא אוהבים עלילות ממוחזרות! אולי בגלל זה אף אחד לא הצביע לסיפור "מי האבא (2)", התחייה והמוות של מייסי, או השיעמומון ברידג'ט/אוסקר/דיקן. שאר האופציות קיבלו בין קול אחד לשלושה, אבל אופציה אחת כיכבה בפער עצום - 8 קולות לעלילת שילה! (אני חושב שכבר אי אפשר לכתוב שילה בלי סימן קריאה בסוף
) הפרק הכי מוצלח השנה: תאונת המטוס של ג'קי ומאסימו, והלידה של אלכסנדריה גרמו לכם לפהק. שאר הפרקים עניינו חלקית, אבל היה רק פרק אחד שזכה: טיילור הרוח המתעמתת עם ג'קי. למקום השני הגיעה התרסקות הנברשת על ראשה של מייסי ההמומה. אז אמנם העלילה של מייסי לא מאוד עניינה, אבל פרק המנורה היה מוצלח במיוחד. שיר השנה: היה למישהו ספק ש Going Back Again הולך לנצח? כנראה לכל מי שהצביע ל Greatest Love of All. שני השירים הגיעו אל המקום הראשון, משאירים אבק מאחוריהם. מאוכזבת השנה - סאלי ספקטרה, שהשיר שלה זכה רק בקול אחד.

Guy K

New member
../images/Emo47.gifזוג השנה, האורחים, והגרועים

זוג השנה: אני חושב שהיה ברור מאליו שברוק תהיה בזוג המנצח. בסך הכל, היא היתה בשניים מהזוגות המועמדים בקטגוריה. אז נכון, ברוק קיבלה 11 הצבעות. אבל מתוכן שישה הלכו לה ולרידג', חמישה הלכו לה ולניק. אולי ברוק היתה צריכה להתמקד רק בגבר אחד השנה כדי לנצח - כמו דרלה, שיחד עם ת'ורן קיבלה 7 קולות והם זוג השנה שלנו. אז חכו, הזוג הזה רק הופך ליותר ויותר מוצלח - בארה"ב הם כבר משתתפים בעלילות די גדולות ונראה שנשמע מהם עוד הרבה. בפינת הפאדיחה - מייסי ודיקן שלא קיבלו אפילו קול אחד. השחקנית האורחת: עם טיילור ושילה, לשאר המועמדות לא היה סיכוי. אז אמנם פריסיליה, קייטי וגלדיס היו שינוי מרענן, אבל שילה וטיילור כיכבו הקטגוריה הזו. שילה עם 7 קולות והמקום השני המכובד, טיילור מעליה עם 8 קולות והמקום הראשון. טוב, אז אמנם שילה הפסידה, אבל עדיין היא זכתה לנקמה שלה בטיילור
השחקן האורח: מארק? ג'ונתן? מי אלה בכלל? כל אחד מהם קיבל רק קול אחד. סיג'יי, ג'יימס והאדסון התחרו בקרב צמוד במיוחד, שהוכרע לבסוף בהפרש של קול אחד. האדסון, זכית! השחקנית הגרועה של השנה: שמישהו יטלפן לאמבר, סטפני וסאלי, וירגיע אותן. אף אחד לא חשב שהן מעצבנות. שאר השחקניות קיבלו קול אחד או שניים, אבל הנה מעצבנות השנה: במקום השלישי - מייסי, עם שלושה קולות. במקום השני - ג'קי, עם ארבעה. ובמקום הראשון והמכובד - קייטלין, עם שמונה קולות ותואר "מעצבנת השנה". שמישהו יגיש לה זר. השחקן הגרוע של השנה: היה לי כל כך ברור שרידג' יזכה בתואר הזה. וטעיתי. בקטגורית הבנים הקולות התפזרו בצורה די שווה, כולם היו מרגיזים באותה המידה. לא היה לנו מנצח בולט במיוחד, אבל ריק זכה בחמישה קולות. אז כנראה שהוא לא מעצבן כמו קייטלין, אבל הוא עדיין מעצבן.

Guy K

New member
שחקנית המשנה

קייטלין, סמי, תשכחו מזה. אפילו לא קול אחד. ברידג'ט קיבלה שני קולות, ככל הנראה מי שהצביע לא היה בכלל בטוח אם מדובר בברידג'ט החדשה או הישנה. אבל מה זה חשוב בכלל, גם ככה שתיהן עזבו. ג'קי במקום השני עם חמישה קולות, אבל אף אחד לא יכול על המנצחת שלנו. ארבעה עשר קולות, שני שליש מהמצביעים הכתירו אותה לשחקנית המשנה של השנה. מזל טוב, אמבר. את רואה, כמה שיהיה לך יותר רע בחיים - ככה יהיה לך יותר סיכוי לזכות בפרסים.

Guy K

New member
שחקן המשנה

גם כאן יש לנו שולט אחד ויחיד במצעד. לא, זה לא אוסקר שלא קיבל אפילו קול אחד. זה גם לא תומאס שלמרות שיש לו הרבה פוטנציאל, עוד לא עשה שום דבר בינתים. בשנה הבאה בטח יילך לו יותר טוב. זה גם לא הקטור (2 קולות) או ריק (3 קולות). ההצבעה שלכם הולכת לאחד בלבד - דיקן הידוע לשמצה. 15 קולות, ורק שתדעו לכם ש15 קולות זה השיא בכל הקטגוריות - בשום קטגוריה לא הצביעו כל כך הרבה אנשים לאותו המועמד. סחת'ן!

Guy K

New member
השחקנית הראשית

ברוק? מייסי לא רואה אותך ממטר! השתיים, מסתבר, היו תחרות די שקולה - בסדרה ובהצבעה. כל אחת מהן קיבלה שמונה קולות ואת המקום הראשון והיוקרתי. ובגלל שאת ברוק בטח עוד ייצא לנו לראות בעתיד, הנה התמונה של מייסי. אחח, למה נפלה עליה מנורה, למה?

Guy K

New member
השחקן הראשי

אל תגידו שלא מגיע לו. הגיע הזמן שת'ורן יקבל משהו, אז את הקולות שלנו הוא קיבל. מזל טוב! אחריו: ניק במקום השני, רידג' במקום השלישי, אריק במקום הרביעי ומאסימו מתנשף מאחוריהם עם קול אחד בלבד. להתראות בפורסטר הזהב 2004-2005!

Guy K

New member
והזוכה בתחרות שלנו... ../images/Emo43.gif

הסייד הנודד, ברכותינו. זכית בחולצת תפוז
. תתחדש! לכל שאר המצביעים והמעוניינים - אמנם אין לי יותר מדי פרסים לחלק אבל יש לי חשבונות אימייל ב Gmail של גוגל, אותו האימייל עצום המימדים (ג'יגה בייט שלם) שאפשר להתחבר אליו רק דרך הזמנה. אז כל מי שמעוניין לקבל חשבון אימייל שכזה (והוא אימייל חינמי כמובן) - שלחו לי מסר או מייל ואשלח לכם הזמנה
ושוב תודה רבה ליניב, היוזם והאמרגן של האירוע
אוהבים אותך הרבה יניבי! שבת שלום!

יניב1

New member
../images/Emo124.gif דבר היוצר ../images/Emo6.gif

מקווה שלא לקחתי יותר מדי קרדיט, סליחה מראש על ההיסחפויות
ובכן חברים יקרים, פורסטרים מוזהבים ומארונה אומללים, יפים ואמיצים, מכוערים ופחדנים, הגיע רגע האמת. ימים ארוכים עברו על כוחותינו הפזורים בחלקי שתי המעצמות הגדולות. עם טקסס של גיא, וניו יורק של טלי, עם אילת של רונית ותל אביב-חיפה-ירושלים רבתי (של בערך כל האחרים), עם עשרות מסרים, ניחושים, הימורים, איומים ושלל פרסים (טוב נו, חולצת תפוז וכמה ג'ימיילים) יצא לדרך טקס "פורסטר הזהב" 2004 של אלו שכבר מזמן אינם יפים ואמיצים. המלאכה והעשייה לא היתה קלה, כמו גם הבחירה. המאבקים הצמודים הרקיעו שחקים אפילו לשער "תפוז
אנשים" ואיימו להעפיל מעל כל הפורומים האחרים, אנשים ברחוב התלחששו, מנסים לנחש מי יהיו הזוכים המאושרים, כשהם דוחקים הציה את שערוריות "כוכב נולד" ומשכיחים את סוגיית ההראלים הנולדים. לקראת התוצאות, עלה המתח כפליים וכמעט שבר שיאים עם שובם של היפים מחופשת החודשיים הארוכים, הליחשושים וההודעות המשיכו לצוץ מכל גינה, מעפילים על הרצח של מיכאלה וההפסד של נינט, אפילו על החתונה של עדן וגולן מ"אהבה לעבר לפינה", וכמו באוסקר האמיתי והגדול של שכנינו מעבר לאוקיינוס הכחול, באה יריית הפתיחה בליל כוכבים והחלה את הטקס הגדול בעוד רובנו בארץ הקודש - בעצם, ישנים. בברכת "היי גיא" (שלא ביישה אפילו את גיא פינס) החלו המועמדים לפסוע חיש קל על השטיח האדום, כל אחד מהם מקווה להגשים חלום. סערה מיוחדת נרשמה עת הגיחה טיילור המהממת עם שמלה לבנה שהוכתמה בדם מאקדחה של שילה הסוררת, והבזקי המצלמות החלו מככבים, פונים הישר לברוק ורידג' עם השאלה המנצחת "מתי מתחתנים?", מדחיקים הצידה את ת'ורן ודרלה הנשואים הטריים. ועת שככה מעט הסערה נפתח הטקס בצהלה, החלו אט אט לזרום להם הפרסים: חלק א': ראיון אחד, רוח רפאים, ושיר אחד מנצחים בראטלי בל נשא נאום מרגש אודות הראיון הזוכה והבטיח עוד שערוריות בחודשים הבאים, ובאותה הזדמנות הודה לכל המשבחים את הפתיח החדש של התכנית (אחרי יותר מעשר שנים). שילה הודתה לקהל הרחב על בחירתה לעלילת השנה, כשהיא מנפנפת בסכין ונמלטת מהבמה; וטיילור הגוססת
התחננה מג'קי להגיד את האמת לרידג' אהוב ליבה, מקווה שסוף סוף יתאחד עם שנוא נפשה. לסיום החלק הראשון עלה ג'ק וואגנר לבמה, שר כי "הוא חוזר שוב" בקרוב למרכז העלילה, מנחם את סאלי המאוכזבת שהחליטה לוותר על קריירת שירה, ואת אמבר שחשבה כי היא לוקחת את מקומה של מייסי הזמירה.
חלק ב': לוגן האם ובנה - האכזבה הגדולה! החלק השני נפתח עם קתרין ברוקי לנג כבר לוטשת את עיניה לפסלון הזהב, תוהה מי מ-2 גברבריה יותר נאהב. אלא שאז כמו סיוט שחוזר אל חייה, באה מי שנחשבה לשולית ולקחה מידיה את הפסלון עם בעלה הראשון: כמובן שאלו הם דרלה ות'ורן! עת הוזלו הדמעות התעצמה ההתמרמרות עת יריבתה מזה כבר טיילור פסעה לבמה עדיין חיה, עם פסלון מוזהב, גוברת על רוצחתה הנפשעת. ליחשושי פליאה נוספים הגיחו מכל הצדדים עת האדסון רב המלצרים הוכרז כמנצח באורחים ובכי חרישי ומאולץ בקע מיד עת התבשרה קייטלין כי היא היא השחקנית הגרועה לעד! אהוב ליבה החדש ריק ניסה לנחמה עת קיבל את אותו תואר בדיוק, מנסה להבין מהיכן הגיעה האדישות.
חלק ג': זוג חדש עולה לשלטון! החלק השלישי נפתח דווקא בזוגתו השווה, אמבר, שעלתה נרגשת, מקבלת את פסלון הזהב עבור שחקנית המשנה הטובה. הג'וניור ששמח עד מאוד בשבילה קיווה שאולי ימצא נחמה ויקבל (הייתכן?) גם את המשנה האהוב ביותר השנה, אך שוב נפלה אכזבה על פניו התינוקיות עת לקח את הפרס הגברבר הנחשק דיקן - עם 15 קולות!!! ובזינוק מהיר אל הפרסים הגדולים שוב החלה ברוקי לקבל את אור הזרקורים, בטוחה הפעם כי תקבל את הפסלון המוזהב לנצח נצחים, אלא שראו כמו הסיוט שב להטרידה, ראו איזה פלא, הפסלון אינו שלה לבדה! יריבתה משכבר הימים מייסי שבה מן המתים, חוטפת ממנה את המוזהב ומצחקקת, עת אקסה המיתלוגי ת'ורן מצטרף אל שורת הזוכים,
מצליח הפעם לתת נוק אאוט רציני לניק ורידג' - האחים החורגים. ותודות כמובן, בל נשכח, לרונית, טלי, מייקי וכמובן לגיא שטרח כל כך. יסלחו כל האחרים, הרשימה עוד ארוכה, לכולכם חלק חשוב בטקס ועל כך קבלו
לאות הוקרה. ברגשי כבוד וציפייה לטקס הבא, עבדכם הנאמן (עם ידיים כאובות), וסליחה מראש על ההודעה הארוכה.

יניב1

New member
../images/Emo35.gifולקינוח, השאלות הקשות ../images/Emo35.gif

איך יכול להיות שטיילור ומייסי המתות גברו על שילה וברוק החיות?
איך יכול להיות שאף אחד לא שם
ל"ALL THAT JAZZ" המהמם של אמבר - נדרשת ועדת חקירה!
איך זה קרה שהמשולש הגדול של השנה נכשל כישלון חרוץ, מבהיר לבראטלי שכנראה הכישרון שלו מצוץ
איך זה יכול להיות שמלצר שחור לקח פסלון זהב?
ואיך, תסבירו לי, איך הדמעות המזויפות של קייטלין גברו על המשחק הגרוע, והדמות המעצבנת של ג'קי מארונה הבוגדת?
והשמועות הלא חדשות אומרות, שלסוניה ושמעון (הלוזר) פרס יש בעיות בנישואים. אולי ברוק לוגן-פורסטר-צ'יימברס-פורסטר-פורסטר רוצה להתערב להם ביחסים, לפתות את פרס הזקן ולזכות איתו בתואר "זוג הלוזרים?"

ani88

New member
../images/Emo70.gifוהתשובות../images/Emo70.gif

המתים ניצחו את החיים כי: "אנחנו לא מעריכים את מה שיש לנו עד שמעבדים אותו" (
ברוק לא הפסידה למייסי- הם תיקו) המשולש נכשל כי: "הוא משולש ובתור משולש קיבל הכי הרבה קולות אבל אי אפשר לחלק אותו כי הוא מעבד את הקסם" ברור שקייטלין יותר גרועה מג'קי: "ג'קי היא אחת הדמויות החמודות ביותר בסדרה- היא מצחיקה אותי רצח"
למי שמעניין: ניחשתי 4 תשובות נכונות (ברוק, רעיון של בל, השיר והאדסון-הוא היה נורא חמוד)

S c a r l e t t

New member
תוצאות מפתיעות

האמת היא שממש התפלאתי שברוק לא זכתה (לא שיש לי תלונות) ושאר התוצאות בדיוק כמו שאני הייתי מסדרת אותן, טיילור, מייסי, שילה תוצאות מעולות! ! יניב, שיחקת אותה. וגיא, כל הכבוד על ההשקעה. שבת שלום לכולכם

rachelMcfadden

New member
דווקא אני הצבעתי ל ALL THE JAZZ

אבל זה לא הספיק
בכל מקרה, אמבר רולזזזז!!

SupeRonit

New member
../images/Emo9.gif אני לא הבנתי (אם אי פעם ידעתי

) על מה קיבלתי "תודה" ..

SupeRonit

New member
כפרה עלייך .. .. .. ../images/Emo9.gif

טוב אני הולכת למות מהסמקת יתר
שירן
איפה את

../images/Emo12.gif רגע זה אומר שצלפתי בהכי הרבה?

או שזו הייתה הגרלה. בכל מקרה אני השתתפתי רק בשביל הספורט, לא חשבתי בכלל על החולצה... אגב בקשר לתוצאות-אני לא חושב שקייטלין מעצבנת, היא פשוט שחקנית גרועה, היא מדקלמת טקסט ומשחקת הכי גרוע בכל הסדרה, לכן הצבעתי לה, אני חושב שעם שחקנית יותר טובה הייתה יצאת דמות מצוינת לקייטלין אני מופתע מזה שאריק לא נבחר במקום הראשון בקטגורית שחקן השנה, נכון, אני לא מסמפט את הדמות שלו אבל אין מה לעשות הוא משחק מדהים. חבל...

ani88

New member
כנס

נראה לי עשו הגרלה בלי קשר לכמה פעמים צדקת

למעלה