שבת שלום:)

שבת שלום:)

שנים לא כתבתי בפורום פה... בטח גם אפחד לא זוכר אותי (כתבתי גם בכינויים שונים: BMS) בקיצור, אחרי המון זמן שלא הייתי הפורום ובכלל יצאתי קצת מהמאגיה (עד כמה שאפשר לצאת) החלטתי שאולי פה אני יוכל להעזר באנשים(ובפורוומים אחרים). רציתי לדעת מה דעתכם על נפש מושאלת? ולחיקת אנרגיה מנפשות אחרות+העברת אנרגיה. יש לי מקרה שלם שהייתי חסרת כוחות אפילו לעמוד על הרגליים (לפני שנה+) ולא הייתי אני... התחלתי להעזר בכחות שלי ולהעזר מאנרגייה מבחוץ עד כדי כך שלא הצלחתי להחזיק את עצמי לבד. בכל מקרה.. משהו השתלט על הגוף שלי וכשהפסקתי התמוטטתי לגמרי (כמעט אשפזו אותי פיזית+נפשית) ופתאום אחרי המון זמן המחשבה שלי כמה חלשה אני צריכה להיות כדי שזה יחזור וישתלט עלי (ואני יודעת שזה יכול) האם למישהו היה מקרה דומה? ותאמינו לי עשיתי דברים שלא רציתי בגלל זה...

Jerald_Admonds

New member
גם לי היה מקרה דומה

מה שמעניין אותי יותר, זה איך את התגברת עליו? מה אילו דברים עשית שממש לא רצית לעשות?

אממ אני אכתוב מה שאני מסוגלת...

את רוב הדברים קשה לי מאוד להגיד (אני עדיין חלשה בנקודה הזאת) בכל מקרה...איך התגברתי? יצאתי באותה תקופה מקשר שהיה 3 חודשים(יותר מידי) והבנתי שאני חייבת להחזיק את עצמי, להיות שם בשבילי ולא בשביל אפחד אחר... אחרי שהקשר נגמר הבנתי כמה היא לא חשובה לי...ככה שאני אזרוק את הנפש שלי כי את כל הכוחות שלי הוצאתי עליה ובגלל זה הייתי צריכה כוחות ממקורות חיצוניים.. היה לי יותר קל להיכנס לזה כי יש לי את הכוחות שלי...משהו טבעי.. בכל מקרה...את הסיפור המלא אני מוכנה לדבר בפרטי...כי זה לא כ"כ קשור.. ולשאלתך איך יצאתי מזה... זה היה קשה, גרר הרבה בכי, חןולשהף התמוטטות... הייתי מהמון זמן עם המשפחה והתנתקתי ממי שעשה לי רעף התחלתי לפתח קשרים עם אנשים שעושים לי טוב.. הטיפול אצל הפסיכולוג התחיל לעזור וכמובן החלטתי שלא משנה כמה חלשה וכמה קשה יהיה לי אני לא תומכת בעצמי.. אני משתמשת רק בכוחות של עצמי, באנרגיות שאני מייצרתת... וכמו שאמרתי תפסתי את עצמי בזמן...כי הפסיכולוג שלי כמעט שלח אותי לאשפוז (והחברים וההורים)

ToryMaster

New member
ובכן

לי אישית אין דעה בנושא השאלה שלך. אבל לעומת זאת יש לי המון המון מה להגיד בנוגע לזה שהוצאת את עצמך מזה בזמן. מניסיון אישי (של אישפוז נפשי, ושל תקופה ארוכה מאוד של דיכאון), אני חייבת לציין כמה אני מעריכה ומעבר לזה - מעריצה את הכוח שלך. כל הכבוד

תודה רבה...

אני מזכירה לעצמי כל הזמן שטוב שיצאתי מזה בזמן.. אני לא רוצה לדעת לאן הייתי נכנסת (ויש לי את הכוח לזה...)

למעלה