שבת שלום

גלפין

New member
שבת שלום

אין ברשותי קלפי טארוט וניסיתי לפתוח באתר מסויים, אך התשובות מבלבלות מאוד. הייתי מעוניינת לדעת לגבי מקום העבודה בו אני עובדת. אני מורה וכידוע, עומדים לפטר רבים, קודם את אלה שאינם קבועים. שאלתי היא מה צפוי לי בביה"ס הנוכחי בו אני עובדת? (האם אמשיך ללמד בו, או שאאלץ שוב לרדוף אחרי משה"ח?) תודה,

פתיחה לגלית - בואו לעזור

שאלתי על גלית (גלפין) קודם כל שאלתי על המצב שלה עכשיו ויצא לי: קלף מוות (שמדבר על מזל עקרב ועל שינוי גדול) העבר שלה בבית הספר - קלף יום הדין 20 ההווה של בבית הספר - 4 גביעים. העתיד: אס מוטות. היות ולא הייתי בטוחה גלבי המשמעות הוצאתי קלף הבהרה ויצא: 10 גביעים. פיענוח: גלית את נמצאת בתקופה של שינויים ועליך לראותה ככזאת. כל שינוי שיבוא אליך מותאם לטובתך העליונה. רואים קודם כל שבהווה אין את שבעת רצון מהמצב. קלף 4 גביעים מראה איש יושב בחיבוק ידיים, שקוע בתוך עצמו, באי עשיה ואינו מבחין, או אינו רוצה להבחין כי גביע של רגש מוצע לו. נראה שאת שקועה בחששות ופחדים שלך מפני הפיטורין. בעבר - מאוד התלהבת מתפקידך ועבודתך וראית בהם ממש יעוד. כנראה יש לך רצון ללמד, ואולי אפילו לעזור לבני אדם. העתיד - אס מטות מראה על התחלה חדשה ומלהיבה. היותוחשבתי שאולי ההתחלה אינה קשורה לביתה ספר הנוכחי, למרות שבפריסה התכוונתי אליו, הוצאתי קלף להבהרה. 10 גביעיםהוא קלף נוח לפירוש כי הוא מאוד חיובי ונותן תחושה מאוד טובה. והוא מראה שאת לא רק נשארת בעבודה אלא גם מאוד מאוד מרוצה ומאושרת במקום, שמהווה לךכמו משפחה אחת גדולה. ועכשיו, משהו שקשור לחשיבה חיובית והשפעתה על החיים: מה שיור לך גלית את המציאות, הינה החשיבה, האמונה, הרגשות הנלווים. המצב האנרגטי בכללותו. חשיבה חיובית של אמונה,אופטימיות, החזיה חיובית - תגרום לכך שאת נשארת בעבודה ומרוצה, כאמור. ומה החסרון בחשיבה שלילית ובפחדים? גם כאן יש מחשבות ורגושת ואנרגיה וכבר נאמר לא אחת על ידי מי שמבין כי "דומה מושך דומה"...פחד עלול למגנט אליו את מה שאנו חוששים מפניו. אז מה שאני מציעה: במקום לדאוג, תתמלאי בבטחון ובאמונה שהכל קורה לטובתך העליונה. בכל מקרה יש לך עבודה טובה מאוד בעתיד. תראי עצמך נשארת במקום ונהנית. בהצלחה ובהנאה אילנה

חחחחח... אני כבר באה לעזור....

אני רק מעלה את הפרוש לפריסה אחרת שעשיתי... אני מחכה לחוות דעתך...

גלפין

New member
תודה על העזרה../images/Emo24.gif

אכן, המקום בו אני עובדת הוא כמו משפחה חמה עבורי ואני מאוד רוצה להישאר בו! לגבי הזוגיות, תוכלי לפרט יותר? הייתי מעוניינת להימנע משגיאות שעשיתי בקשר האחרון (אני יודעת שעשיתי אך אולי לא מודעת לכולן) אני כ"F כמהה לקשר ולאהבה... (ת. לידה אם נחוץ - 27.7.72) הרבה תודה ולילה טוב

אז הנה אני כאן.....

התחושה שלי שבעבר הטלת ספק בקשר לכישוריך בתחום ההוראה, חלמת כל חייך להיות מורה ופחדת שאולי אינך מתאימה לכך. הקשיבי לעצמך ולא לסביבה שמנסה להפחיד אותך, כשבאמת תקשיבי לעצמך תוכלי למצוא את מקומך. לגבי העתיד - שוב, רק ההקשבה לעצמך תוכל לתת לך את הפיתרונות לגבי העתיד המקצועי שלך.... בהצלחה

גלפין

New member
תודה. כתבתי בהודעתי האחרונה לגבי

ענייני
. מהקשר האחרון ה
שלי ממש
. הצלחתי להתגבר על העניין אך בכל זאת איני מצליחה למצוא בן זוג אחר. למה?

למעלה