פתיחה לגלית - בואו לעזור
שאלתי על גלית (גלפין) קודם כל שאלתי על המצב שלה עכשיו ויצא לי: קלף מוות (שמדבר על מזל עקרב ועל שינוי גדול) העבר שלה בבית הספר - קלף יום הדין 20 ההווה של בבית הספר - 4 גביעים. העתיד: אס מוטות. היות ולא הייתי בטוחה גלבי המשמעות הוצאתי קלף הבהרה ויצא: 10 גביעים. פיענוח: גלית את נמצאת בתקופה של שינויים ועליך לראותה ככזאת. כל שינוי שיבוא אליך מותאם לטובתך העליונה. רואים קודם כל שבהווה אין את שבעת רצון מהמצב. קלף 4 גביעים מראה איש יושב בחיבוק ידיים, שקוע בתוך עצמו, באי עשיה ואינו מבחין, או אינו רוצה להבחין כי גביע של רגש מוצע לו. נראה שאת שקועה בחששות ופחדים שלך מפני הפיטורין. בעבר - מאוד התלהבת מתפקידך ועבודתך וראית בהם ממש יעוד. כנראה יש לך רצון ללמד, ואולי אפילו לעזור לבני אדם. העתיד - אס מטות מראה על התחלה חדשה ומלהיבה. היותוחשבתי שאולי ההתחלה אינה קשורה לביתה ספר הנוכחי, למרות שבפריסה התכוונתי אליו, הוצאתי קלף להבהרה. 10 גביעיםהוא קלף נוח לפירוש כי הוא מאוד חיובי ונותן תחושה מאוד טובה. והוא מראה שאת לא רק נשארת בעבודה אלא גם מאוד מאוד מרוצה ומאושרת במקום, שמהווה לךכמו משפחה אחת גדולה. ועכשיו, משהו שקשור לחשיבה חיובית והשפעתה על החיים: מה שיור לך גלית את המציאות, הינה החשיבה, האמונה, הרגשות הנלווים. המצב האנרגטי בכללותו. חשיבה חיובית של אמונה,אופטימיות, החזיה חיובית - תגרום לכך שאת נשארת בעבודה ומרוצה, כאמור. ומה החסרון בחשיבה שלילית ובפחדים? גם כאן יש מחשבות ורגושת ואנרגיה וכבר נאמר לא אחת על ידי מי שמבין כי "דומה מושך דומה"...פחד עלול למגנט אליו את מה שאנו חוששים מפניו. אז מה שאני מציעה: במקום לדאוג, תתמלאי בבטחון ובאמונה שהכל קורה לטובתך העליונה. בכל מקרה יש לך עבודה טובה מאוד בעתיד. תראי עצמך נשארת במקום ונהנית. בהצלחה ובהנאה אילנה