שבת שלום

באה אני על הרצפה........את מוזמנת

או לרצפה שלי או לשטיח של טוסקה................יש יין בשפע, ווסקי סגריות - והשאר ספרי שירה מחשב וחתולה. והמון המון המון עציצים ....... עליהם אסור להתגלגל............

Sודית

New member
אין בעיה....

יום שישי הבא.... זה יום של בלינצ´ס....כך שמעתי... מעניין איפה נמצאת היהודית הזאת??? את חושבת שטוסקה תגלה לנו??? אולי זו סתם אגדה בלינצ´יסית כזו??? סודית מתחילה לחשוד.

טוסקה

New member
ורד, בואי, בואי, מבטיחה שיהיה

גם טעים וגם נעים... ואחר כך ניסע כולנו אלייך
)))

אלוהים כמה צחקתי........כמה........

ומגי הלכה להתקלח לה פתאום..........מצאה לה זמן לעשות פגישה עם סבון - נוזלי.

Sודית

New member
עכשיו הרסת אותי ....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואללה אם הייתה פה איזה מצלמה ניסתרת, ישר היו שולחים אותי ל...אברבאנל.... איזו עצמאות....צוחקת לבד...לבד.... סודית קשורה לכיסא...שלא תיפול.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי...הבטן כבר כואבת.

ורד הגלילהההה....

תזהרי...זה מאד מאד מפתה... ויש לי תחושה שעוד ירצו להגיע... כמה ויסקי יש לך?...מספיק?... וסיגריות גם הולך... וספרי שירה... ןמחשב... רק עם חתולה אני לא כל כך מסתדרת... עם כלבים יותר... ועציץ אחד אקח לי לעצמי

תבואי באה - החתולה ידידותית - את

העציצים אני כל כך אוהבת שיהיה קשה לי להפרד מהם........אבל מבטיחה ייחורים כמה שתרצי. ווסקי עלי.

Sודית

New member
ורד מה זה "ייחורים" ????

ואני חשבתי שאני יודעת עברית... סודית. מי אמר שאינטרנט לא מלמד???

Sודית חובבת טבע......ייחורים הם

קטעים מגבעול של צמח שאפשר להשריש במים או ישירות באדמה תלוי בסוג הצמח וכו וכו´........

Sודית

New member
תודה ורד...ואני רצינית...

אף פעם לא שמעתי ת´מילה הזו. זה בגלל השם שלך, את מבינה ב"ייחורים"??? כאילו לפני שהפכת לורד...היית קודם "ייחורית"??? טוב שלא באת אלינו אז.... סודית...זה לא אני זה הרום.

טוסקה

New member
מחר כשאנשים יקראו את הפורום

הם יחשבו ש"התחרפנו"... מאוד יכול להיות שהם יצטרכו לגרד אותנו מהרצפה, או השטיח, הלומי יין, ויסקי, סיגריות, שירה וצחוק.... Sודית, תמשיכו לשתות רום.... זה עושה לנו טוב

maxima

New member
טוסקה אני כבר קראתי........../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ותגלגלתי מהכסא

למעלה