שבת שלום

Sודית

New member
באה...את לא יכולה....

להוציא הודעה נפרדת...חדשה... ו...כּוּלה את רוצה לדעת איך טוסקה שתתה את מה ששתתה, אצל יהודית, ועם מי. אי לכך ובהתאם לזאת.... השתרשרה הודעתך ליתר ההודעות. כי....טוסקה זה לא נושא שיחה... טוסקה זו אגדה...טוסקה זו אחת שכל פעם הולכת ליהודית לאכול בלינצ´ס.... לא יודעת מה יש לה עם הבלינצ´ס של יהודית. סודית, בשישי הבא, אצל יהודית... מזמינה בלינצ´ס...אולי אבין את העניין.

טוסקה

New member
Sודית....אני על הרצפה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא מפסיקה לצחוק...חחחחחחחחחחחחחח

טוסקה...האם את צריכה עזרה

בשביל לקום???

טוסקה

New member
לא, תודה, אני חושבת שאשאר

על הריצפה...גם ורד הגליל כאן... אז נעשה שמח

טוסקה

New member
יש אצלי שטיח מקיר אל קיר

דווקא נורא כייף.... ורד... איפה היין?????? רק לא לעשות כתמים על השטיח בבקשה

בוני101

New member
סודית . עלה להן לראש ../images/Emo6.gif

היזהרי סודית בבחירת שותפות . ראי ,איך עלה להן היין לראש לפני שהגיע לשפתן . חחחחחחח הן כבר שיכורות . רואות כתמים שקופים . רואות מהירהורי ליבן . חחחחחח

סודית...אבל אני כן יכולה

ומכיון שטוסקה היא אגדה... היא במיוחד שווה הודעה חדשה... ותחשבי על זה... למרות שקבלת 10 נקודות ויש לך פור עלי

magy

New member
צריך להתלונן בהנהלה

על המגי הזותי שכל הזמן פותחת הודעות חדשות....... חוצפנית אחת.....ולאחרים לא מרשה....... למה למי היא חושבת את עצמה....? ושלא לדבר על העבודה של להכנס לאדמין הפורום כדי להעתיק את הלינקים להודעות שיש לשרשר אחרת...... ולפתוח שני חלונות.......ובגלל זה להפסיק שיחה עם אנשים באיסיקיו..... ואחר כך לבדוק אם הכל תקין בשרשור.... ולחזור לחלון הרגיל של הפורום...... צריך להגיש נגדה תלונה בחלונות הגבוהים......... זהו.....להתארגן.....כולם..........

Sודית

New member
תגידי, מגי....מה יש לך נגד מגי????

מגי זו אחת שמבינה הומור מהו... ומה´כפת לך מה היא פותחת ולמה??? ותגידי משו...החלונות הגבוהים.... זה אריק איינשטיין וההם???? אז מה לנו ולהם??? אני מעדיפה אייל גולן ושרית חדד... סודית בהומור....

ואם כבר חלונות הגבוהים...

אני מאד אוהבת את השירים שלהם... אולי מישהו יביא לפה איזה שיר שלהם?

Sודית

New member
רק תגידי איזה...אוריד ואשמע לבד../images/Emo6.gif

כי אי אפשר להעביר מתיקייה... כך למדתי בשיעורי אצל השייח.... אגב איפה השייח??? אהה הערפים לא כותבים בשבת....נזכרתי. סודית תחפש לך כל שיר....רק תגידי.

למעלה