שבת שלום

RORGAD

New member
ברוכה הבאה איילה, חמים ונעים כאן

שבי עמנו, יש כאן בדיחות, שירים וסיפורים.

אני ME

New member
איילה, פידבק למה את רוצה?

לשבת שלום? אז ככה: בהחלט ברכה יפה שבת שלום שבת מנוחה עם שבת המלכה זו הייתה הכוונה?

magy

New member
נו, כולם פידבקו......

למה היא לא באה לאסוף את הפידבקים???????. סתם פידבקנו.........

חחחחח - מגי שבת שלום......ואיפה

נעלמו החיילים/ות ?????? תסבירי..שטקס הדלקת נרות תם, ארוחת ערב חגיגית הסתיימה..... ו.....אין סרט יפה היום.......

magy

New member
בטח עושים דברים יותר מעניינים

ממה שאנחנו עושים כרגע...............

טוסק´לה...אתמול ...כך נדמה לי

כתבת באחד ההודעות כאן שאת היום אצל יהודית... אז ...ספרי... היה מעניין? היה אקשן? מה זה שומרת לעצמך את החוויות ולא מספר לנו כלום.

Sודית

New member
איזה יופי שהגעת.....

בדיוק רציתי להוציא הודעה בלשון הבאה.... אייה באה לפעמים... נראתה לאחרונה בכיכר רבין... ולא מספרים.... והנה הגעת אלינו. למה את חייבת לדעת מה ועם מי טוסקה שותה וכאלה??? למה שלא תשאלי, למשל, עלי??? אני לא מעניינת אותך??? למה מה עשיתי??? סודית מאחלת לך ביאה נעימה

טוסקה

New member
אז ככה

הייתי אצל יהודית אכלתי אומלט עם פטריות ובצל (לפני זה פיתו אותי לקנות שרשרת לצוואר עגילים טבעת...) החברות שהייתי אתן היו המממממממ די בסדר (סתאאאאאאאאאאם), היו נהדרות.... וחזרתי הביתה עייפה אך מרוצה... אלא מה - גברים לא היו
אז בלי גברים - זה בכל זאת נקרא אקשן?????

טוסק´לה...כתבתי לך הודעה לפני כמה

דקות... ויכול להיות שמגי מחקה אותה????? לא ברור לי מדוע ההודעה נמחקה!!! שאלתי אותך טוסקה לגבי הפגישה שלך אצל יהודית...ששמעתי שהיית אמורה להיות שם.... אז שוב... איך היה? היה מעניין? היה אקשן??? ספרי משהו.

באה - ראיתי את הודעתך......../images/Emo66.gif

היא בהמשך השרשורים.................ככה שאני מניחה שמגי לא מחקה אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל למה צגי הייתה צריכה לשרשר את

ההודעה שלי לשירשור אחר? קודם כל פתחתי לראשונה בפורום זה הודעה!!!!!! שנית.... ראיתי שמגי פותחת הרבה הודעות אחת אחרי השניה... אז מדוע לנו אסור? מה עוד שזו רק הודעה אחת... וראשונה...כפי שציינתי!!!!!!!!!!!

טוסקה...עכשיו ראיתי את הודעתך ואת

הודעתה של סודית.... ככה...אוכלת לבד ולא מכבדת??? עשית לי תיאבון עם האומלט
טוסקה...לגבי האקשן בלי גברים... היום אסור לשאול שאלות כאלה
סודית... מה את עשית היום? ומה את עושה כעת? ומה תעשי מחר? לשפוך הכל....

magy

New member
מגי מודיעה כשהיא מוחקת הודעות

והיא לא מוחקת סתם......... הנה הודעתך...... לא רציתי עוד כותרת......אין לנו מספיק........

ראשית כאשר את מעבירה תודיעי

שנית...כבר היו דברים מעולם...בעבר כאשר העברת הודעתה של סודית... וזה התקבל פה רע מאד גם על ידי סודית... וכפי שכתבתי קודם... את חייבת להיות הדוגמה הראשונה לגבי פתיחת הודעות חדשות... אבל את מעבירה מסר סותר... כל יום את פותחת מספר הודעות אחת אחרי השניה... מה עושה אותך למועדפת???

למעלה