שבת שלום

מקסימה´לה לילה טוב לך יקירה

וגם אני אלך להתקלח להוריד את הויסקי ואת הרום.... גם ככה לא ייצא לי בלינצ´ס הלילה... רק ריר אני מקבלת מכם.... כל המקלדת רטובה...

maxima

New member
לפחות המקלדת טעמה משהו........

בלינצ´ס יהיה כשטוסקה תגלה את הסוד הצבאי שלה

Sודית

New member
דייי...ת´עייפתי....הולכת לנוח....

לפני השינה.... רוצה להודות לכם על הכייף, שהיה לי איתכם הערב.... אתם אחלה חברה....יישר כוח. אז נפגשים מחר אצלה יהודית או מה??? ואפ´חד לא יודע אופו זה... וטוסקה לא משחררת מידע...מה יהיה??? יאללה...סודית אומרת לילה טוב לכולם ותודה.

maxima

New member
כנראה שיהודית זה סוד צבאי......../images/Emo9.gif

וטוסקה לא יכולה לגלות

טוסקה

New member
לילה טוב, גם אני פורשת...

ומי שרוצה פרטים - שיפנה אלי במסר פרטי אשקול אם הוא/היא מתאימ/ה ורק אז אשחרר פרטים על יהודית. עד אז הנושא חסוי. לילה טוב - נעמתם לי מאוד

maxima

New member
לילה טוב.............לכולם...../images/Emo13.gif

היה לי ערב מהנה איתכם

וגם לי היה כייף אמיתי...תודה לכם

יקירי... באמת באמת כייף פה. אולי בגלל שאני באה לפעמים?!

magy

New member
הי איילה.........../images/Emo65.gif

אין לי מושג איפה כולם בשעה כזו.....בעצם, יש לי מושג..... שבת שלום לך......לדעתי, כדאי לך לקרוא את הודעת המנהל/ת כפתיח.....כדי להבין במה עוסק הפורום הנוכחי. ואז, נחכה שיצטרפו עוד אנשים כדי לתת לך את הפידבאק שאת מבקשת. בדרך כלל, הם מקדימים אותי לקבל את החדשים. אבל מסתבר שכולם עסוקים......די הגיוני....בשעה כזו, ביום כזה.... ורק אני פה........ יש לנו עוד איילה........"איילה היחידה".......זה כינוייה...... אז שלא יתבלבלו לנו........שני הכינויים........ אולי תספרי לנו קצת על עצמך.......בכללי, כהיזון ואיזון? ברוכה הבאה

אייילה

New member
תגובה לmagy

בוקר טוב מגי תודה על תגובתך וכן בהחלט על ההבהרב להודעת הנהלת הפורום, הכינוי שלי הוא א י י י ל ה בלבד ו- 3 י; נקווה שיהיה בסדר, ובנתיים חן חן לברכות.

Sודית

New member
שבת שלום ומבורך לאיילה ../images/Emo140.gif

תקשיבי משו... אם הייתי יודעת מה זה פידבק... נשבעת שהייתי משתדלת לעשות את זה. אז בינתיים היי ברוכה הבאה לאוהלנו. סודית בשבת שלום לכולם

magy

New member
אל תגידי.......

אני זוכרת שנתת לי עשרה ....פידבקים...... ואחר כך החזרתי לך.........שלושה..... ואחר כך חילקת לכולם........... את תעמידי פנים, יש שק עם פידבקים......... למה את שומרת אותו בפינה??? תביאי כמה........ככה לכבוד השבת........ אני אחזיר לך עם ריבית.......תני גם לאיילה........ שניים........ כמה נשארו לנו??????

tidhar

New member
../images/Emo12.gifסודיתי איזה או ואיזה הל ../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה בצל הרמונינו (להוציא את פירט ובוני
)

טוסקה

New member
שבת שלום איילה, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

רציתי לישון ולא הצלחתי, אז קפצתי לביקור קצר

magy

New member
ותגידו......אבל ברצינות

איך התפוז עובד אחללללללה בשבוע האחרון? כמו שד!!!!!!

למעלה