שבת שלום

שבת שלום

יודעת ששבת המלכה כבר מזמן כבר פה , השבת היא שבת מיוחדת הנקראת שבת הגדול קמתי מהמיטה קודחת , הדלקתי נרות וחזרתי למיטה ולצערי קודחת מחום מהבוקר , הצלחתי בבוקר לראות את הרופאה שלי קבלתי טיפול רפואי המתאים קמתי עכשיו לקחת תרופה וחוזרת למיטה ,לך כך רציתי לבלות את השבת הגדולה תרתי משמע אתמל לא כרוונתי את השעונים אז גם לא יודעת מה השעה ,אבל מניחה שכבר אחרי 12 בלילה חשבתי לחגוג את יום ההולדת שלי בצט , נראה לי שאני חוזרת למיטה כי לא מצליחה לשבת או לעמוד בגלל עוצמת מהכאבים בלי נדר מחר אשתדל להביא קצת חומר על השבת הגדולה

אוי נסיכה, צר לי שאת לא במיטבך.

מקווה שהבוקר את מרגישה טוב יותר

העירו אותי מוקדם בבוקר

להגיד לי מזל טוב ליום ההולדת והמשכתי לישון , לא הצלחתי לקום , כעת קמתי כי צתריכה לקחת אנטיביוטיקה זה התפתחך מיום רביעי החום עלה בציק טר ביום ששי הגעתי לרופאה ורק אז התחיל התהליך רפוי הערב צריכה לקום לסיים הכנות שלי לג הקרוב

תודה

הרגשתי טובעבדתי בבית בקצב, וזה תפס אותי בהפתעה לא ככה תכננתי את יום ההולדת שלי

רק בריאת!!!

תרגישי טוב...ושתמיד תמיד תהי חזקה ובריאה... החלמה מהירה...ממני שי

החלמה מהירה חמודה

היו לי תוכניות איך אני חוגגת את יום הולדתי השנה לצערי אף אחת מהם לא התגשמה יש שיפור התחושה והחום מעט ירד החג המתקרב רק מסבך את מצבי כי חלק משירותי הרפואה בקהילה , לא יעבדו בחול המועד ואצטרך להגיע למיון וזה אני לא מתה על זה וגם עדיין לא החלטתי איפה אלך בחג יש 3 אופציות שהן טובות באותה המידה

למעלה