שבת שלום

שבת שלום

שבת מלאה באור ואהבה , שבת מלאה בבשורות טובות שבת למילוי המצברים שבנשמה לפני שהחורף משתלט עלינו שוב שבוע הבא והפעם לא התארגנתי לכבוד שבת המלכה כי ביליתי היום עם גסתי במיון והגעתי הביתה רק ב7 בערב איך אמרה גסתי אני יודעת איך הלכתי לישון לא יודעת איך אני קמה בבוקר הקושי היה לארגן מישהוא שיוציא את הקטנה מהגן ואני נסעתי איתה כי אחי עבד בצפון איזה קשה זה שיש משפחה קטנה , מזל שיש לאחי שכנים טובים שאחד מהם הסכים להוציא את הקטנה מהגן

מה קרה לגיסתך? רק בריאות לכם../images/Emo101.gif../images/Emo24.gif

אנחנו בילינו אתמול בארוחת בוקר בבית קפה ואז הלכנו לעשות קניות ובאנו באיחור להורים- מה שלא אוהבת, אבל זה דווקא הפעם הסתדר טוב לכולם, ובערב ראינו בדי וי די את הסרט "ג'ונו". עכשיו הבחור מכין לי ארוחת בוקר
ובצהריים נלך להורים שלו
יום שבת של חזרה לשגרה וזה כיף

בוקר טוב ושבת שלום

ההמוגלובין צנח, היא קבלה אתמול מנת דם אחת והיום עוד 2 זה קורה לה הרבה והם לא מוצאים את המקום במעי שממנו היא מדממת לפני 3 חודשים הגיעה לבית החולים עם אותו הסיפור , היא מטופלת בבית החולים כבר כמה שנים ככה אתמול אחי היה רחוק הנסיעה אז אני התלוויתי אליה , והוצאנו את הבת מבית הספר שתשמור על אחותה הקטנה הקטנה בת ה4 דברה איתי הבוקר אבוא לשמור עליה , אבל כולם בבית, מחר יהיה התור שלי

למעלה