ש שושה היפיופה New member 12/2/06 #45 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיאאאא תודההD: זה כזה מאדים *_*
ת תקלטו אני סשה New member 11/2/06 #41 זה לוח נכון../images/Emo35.gif אז אני פורשץ ממיס פורום. יש לי מלא רעיונות ציירתי קווי מתאר אפילומ אבל, אני לא מצליחה להצליל. שחכתי איך עושים דוליז בלאט. מה אני עושה פה
זה לוח נכון../images/Emo35.gif אז אני פורשץ ממיס פורום. יש לי מלא רעיונות ציירתי קווי מתאר אפילומ אבל, אני לא מצליחה להצליל. שחכתי איך עושים דוליז בלאט. מה אני עושה פה
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 11/2/06 #42 אממ../images/Emo96.gif קרה לי גם, גם אני לא עשיתי דוליז הרבה זמן:0. בכל מקרה תנסי לעשות את מה שאני עשיתי. תציירי את הדולי עם הבגדים על דף, ולפי איך שאת מצלילה בציור תצלילי בדולי.
אממ../images/Emo96.gif קרה לי גם, גם אני לא עשיתי דוליז הרבה זמן:0. בכל מקרה תנסי לעשות את מה שאני עשיתי. תציירי את הדולי עם הבגדים על דף, ולפי איך שאת מצלילה בציור תצלילי בדולי.
ת תקלטו אני סשה New member 11/2/06 #44 אבל זה כול-כך שונה כשאני מציירת בדף אני כמעט ולא עושה הצללות. ובדולי, זה פיקסל פיקסל ובצבעים שונים. זה גם מעייף.
אבל זה כול-כך שונה כשאני מציירת בדף אני כמעט ולא עושה הצללות. ובדולי, זה פיקסל פיקסל ובצבעים שונים. זה גם מעייף.
B BiDriL New member 12/2/06 #46 ../images/Emo210.gif../images/Emo143.gifפשוט נפלא, מחר אני באה לבצפר די ללמוד שעה ראשונה,שישית ושביעית. קס קה לה טעם?
../images/Emo210.gif../images/Emo143.gifפשוט נפלא, מחר אני באה לבצפר די ללמוד שעה ראשונה,שישית ושביעית. קס קה לה טעם?
B broken winges New member 15/2/06 #48 מעניין אם זה יקפוץ אממ רק רציתי להגיד שתצביעו פה ותשפיעו או משהו. אני לא אומרת להצביע לי(*אהמ**אהמ* חח סתם) אבל תצביעו למי שבא לכן ^^
מעניין אם זה יקפוץ אממ רק רציתי להגיד שתצביעו פה ותשפיעו או משהו. אני לא אומרת להצביע לי(*אהמ**אהמ* חח סתם) אבל תצביעו למי שבא לכן ^^