שבת שלום
L LILIN1 New member 5/9/08 #2 שבת שלום לכולם../images/Emo20.gif מורידה פרקים של cartoon KAT-TUN הדבר החידי שמעלה את מצב הרוח! אפילו יותר מהכדורים הכחוליםXDD שתיהיה לכם אחלה שבת שבעולם! אוהבת המון המון המון- פוצ'. נ.ב מי שקורא לי לין-מת!
שבת שלום לכולם../images/Emo20.gif מורידה פרקים של cartoon KAT-TUN הדבר החידי שמעלה את מצב הרוח! אפילו יותר מהכדורים הכחוליםXDD שתיהיה לכם אחלה שבת שבעולם! אוהבת המון המון המון- פוצ'. נ.ב מי שקורא לי לין-מת!
A asia84 New member 5/9/08 #4 ../images/Emo13.gifפוצי' קטנה שליי היי שהיה לך שבת שלום תנוחי המון אל תחשבי על המבחן היה בסדר תאמיני לי ותורדי את הדרמה מקווה שתעשה לך מצב רוח טובבב אז יאללה שהיה לך שבת שלום אוהבת מאוד .
../images/Emo13.gifפוצי' קטנה שליי היי שהיה לך שבת שלום תנוחי המון אל תחשבי על המבחן היה בסדר תאמיני לי ותורדי את הדרמה מקווה שתעשה לך מצב רוח טובבב אז יאללה שהיה לך שבת שלום אוהבת מאוד .
A asia84 New member 5/9/08 #3 ../images/Emo24.gifשבת שלום לכולםםם סוףף סוףף שבת שלום ואפשר לנוח אחרי שעבר אלי יום מעייף נוראה מלאה ניקיוניות וקניות ביקיצור ובישולים ועכשיו אפשר סוףף סוףף ולנוח ולנשום לרווח אז כולם שבת שלום ומבורךך
../images/Emo24.gifשבת שלום לכולםםם סוףף סוףף שבת שלום ואפשר לנוח אחרי שעבר אלי יום מעייף נוראה מלאה ניקיוניות וקניות ביקיצור ובישולים ועכשיו אפשר סוףף סוףף ולנוח ולנשום לרווח אז כולם שבת שלום ומבורךך
D Don Nirtin New member 6/9/08 #5 שבת שלום../images/Emo39.gif../images/Emo87.gif../images/Emo48.gif טקסט חסרמשמעות