שבת שלום

שבת שלום ../images/Emo39.gif

זו השבת האחרונה השנה ואני רוצה לברך את כולנו שבאמת תכלה שנה וקללותיה שתגיע שנה מלאה בטוב,בשפע,באושר ובאהבה שנה בה יענו התפילות ויתגשמו המשאלות שנה בה כל דמעה תהא דמעה של שמחה והתרגשות מי יתן ובשנה הבאה נשמין רק מנחת ונראה את ילדינו בריאים ומאושרים ושליבנו יחסיר פעימה רק כאשר נשמע את הדופק של הפיצפון שגדל לנו בנחת בבטן שיכאב לנו בלחיים מרוב חיוכים ושנדע רק ברכה ובשורות טובות. אמן.

דורטש

New member
מהממת....../images/Emo140.gif

(נותרו עוד שלושה שבועות לשנת הכלה שלי) ואני אוסיף שנה של חוויות טובות בשורות טובות חוסן נפשי מתובל בהרבה אופטימיות מפגשים תכופים בפורום היריון ולידה שיחות חביבות על עגלות וקורס הכנה ללידה תלונות על מחסור בשינה זוגיות כייפית ומלאה בחוויות טובות ומחזקות חיבוקים ענקיים לכולכן
דורטש

just face it

New member
ואני רק מוסיפה משהו קטן...

שהתלונות על מחסור בשעות שינה יהיה בגלל תינוק מתוק ולא בגלל דיכאון עמוק

scalar

New member
../images/Emo6.gif

גם אני רוצה להחליף את הגורם לשקים השחורים מתחת לעיניים....

just face it

New member
../images/Emo13.gif ... מה יהיה איתנו הא?

טוב נו שנה חדשה בפתח.. אולי היא תהיה יותר יפה מהקודמת..

scalar

New member
צץ לי רעיון ../images/Emo3.gif

להכין שלט קטן עם המילים "סובלת מאי שפיות זמנית" אותו ניתן יהיה לשלוף בכל אותם הרגעים שאני "גולשת" למקומות אחרים.... האמת, שמי שמכיר אותי טוב, מזהה בקלות בעיני/דברי/תגובותי את הרגעים בהם אני כבר לא שומעת/מרוכזת וכד'. מקווה מאד שהשנה הבאה תביא עימה בשורות טובות (ואם לא מוגזם להוסיף ולבקש - בלבד!)

just face it

New member
הו זה טוב!!...

זה אפשרי רק בחיק המשפחה הגרעינית אז זה לא רלוונטי לחג אבל אשתמש בזה חחחחח

מקוםבלב

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifהיי יקירתי,

הקדמת אותי בברכות. בדיוק התכוונתי לפתוח שירשור ברכות ואיחולים במוצ"ש. מאחלת לך מכל הלב את מה שאיחלת לנו. הלוואי הלוואי שכל המשאלות תתגשמנה.

למעלה