שבת שלום

AngeIDust

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif

אני מקווה שיש לכם תוכניות לסופשבוע כי אני אהיה (עדיין) קבורה בספריה מתחת לערימות סיכומים על
ו-
ואיך הם מתרבים (בחיי אני לומדת על מדוזות ואיך להבדיל בין נחשים) אז מה התוכניות שלכם לסופשבוע?

eynav16

New member
כלום כרגיל..

רק שמשבוע הבא החיים שלי משתנים לגמרה... ואני מקווה שגם לטובה ולא רק לרע...

eynav16

New member
בגלל

שהייתה לי שיחה דיי רצינית עם היועצת של הבי"ס וחברה שהיא ביקשה שתבוא איתי אליה... ואני צריכה ללכת לבי"ס עכשיו כל יום, כל יום...ואם אני ימשיך לבוא רק בשישי ושני השנה הזאת לא תחשב לי וכאילו התעודה שהייתי בבי"ס עד השנה האחרונה(י"ב כאילו)...משהו כמו תעודת 12 שנות לימוד... והיא אמרה שאני צריכה להתחיל לדבר(כאילו שאני לא יודעת את זה)...ובלה בלה....בקיצור הם משתנים כי אני הולכת כמעט לא להיות בבית ולאו דווקא זה רע אבל עדיין עד עכשיו הייתי דיי חופשיה למה שבא לי רוב הזמן ועשיתי מה שבא לי... ואני מקווה שכל זה בכלל יהיה טוב...ז"א שאני יתחיל כבר לדבר...ואז הכל באמת ישתנה ולטובה... סתם..

הכל לטובה.

אני חושבת שזה טוב שתתחילי ללכת עכשיו כל יום לבית הספר,זה גם יעזור לך מבחינת תעסוקה,גם מבחינה חברתית,וגם מהבחינה של לקבל 12 שנות לימוד שזה הכי חשוב. אני מקווה שתקחי את עצמך ברצינות,לא תתעצלי,ותעשי מה שהיועצת אמרה,תתחילי לדבר קצת עם החברות מהכיתה,אפילו אם יהיו שגיאות,אז מה,לומדים מטעויות. בהצלחה. ותעדכני.

eynav16

New member
זה לא עניין של תעסוקה...

כי אני מסתכלת על הקירות... אבל יהיה טוב

kit k@t

New member
ISRAEL

the flight sucked, but at least i made it... :) anyone wants me to say hi to tel aviv for them? kat

אני אראה אותה בקיץ, אין צורך... ../images/Emo6.gif

נו, איך היה להריח את ישראל אחרי שלוש וחצי שנים? ולראות את השדה החדש+כל הכבישים החדשים מסביב?

די נו ../images/Emo7.gif

שבוע שעבר היה לי ג'וק של שנות החמישים (עדיין מופיע מידיי פעם תלוי מה בא לי) ואני לובשת שמלות צמודות שעושות גוף גיטרה (סטייל מרילין מונרו וכו') וכרגע זה שנות ה70.... שמלות וינטאג' ובגדים מוזרים מתקבלים אצלי בברכה
אני אוהף את הסטייל שלי

למעלה