את מדהימה, וגם השמלה שלך מאיפה את?
T the mush New member 14/5/06 #14 ../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif../images/Emo99.gif את מדהימה, וגם השמלה שלך מאיפה את?
T the mush New member 16/5/06 #33 ../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif../images/Emo2.gif fucking god איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךך אני מכירה 2 סקוטים, והם הדבר הכי סקסי שיש בעולם הזה בואי נתחלף?
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif../images/Emo2.gif fucking god איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךך אני מכירה 2 סקוטים, והם הדבר הכי סקסי שיש בעולם הזה בואי נתחלף?
ש שירנושקה New member 15/5/06 #30 אכן. מדוע האייקון הזה? אני מוכרת לך? גם את חושבת שאני דומה לקארין מ'לגעת באושר' או איזו ג'ינג'ית מוזרה מסדרה אמריקאית?
אכן. מדוע האייקון הזה? אני מוכרת לך? גם את חושבת שאני דומה לקארין מ'לגעת באושר' או איזו ג'ינג'ית מוזרה מסדרה אמריקאית?
C Crazy Dipsi New member 13/5/06 #8 שלי../images/Emo13.gif היום מסיבה מחר למידה. (הו,זה אפילו מתחרז.)
א ארטיק מסטיק שוקולד ב New member 14/5/06 #16 אמממ כבר ניגמר סוף השבוע... אכלתי הרבה מחר מתכונת באנגלית נקווה שיהיה טוב..
ב בובה מתוקה 15 New member 14/5/06 #19 בהצלחה. אגב,את צריכה ללמוד לשרשר,ז"א להגיד,לא להודעה האחרונה,אלא להודעה הראשונה בשרשור. כי זה יוצא כאילו את מגיבה לאנשים.
בהצלחה. אגב,את צריכה ללמוד לשרשר,ז"א להגיד,לא להודעה האחרונה,אלא להודעה הראשונה בשרשור. כי זה יוצא כאילו את מגיבה לאנשים.
T the mush New member 14/5/06 #25 ../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifכבר לקראת הסוף.. אבל בכל זאת- לחרוש מת' ומסיבההה