שבת שלום

Angel972

New member
פשש ...

בסוף נוכל לקרוא לזה פורום רח' כסלו
אבל אין מצב ... אני לא מוותר על שאר החברה שלנו
אגב - אני גר בפרוייקט של פלסים, אבל אין לי כלב ... וגם לא חתול ... אפילו לא צב

Angel972

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

הוספתי אותו למסמך האקסל שלי אגיע אליו לפי הסדר ... אגב - שמעתי שבמעריב יש סודוקו עם אלכסון ... מה הרעיון

Angel972

New member
הצלחתי - אבל לא את הכל עדיין

לא בגלל שנתקעתי, אלא בגלל שלא היה לי מספיק זמן ולא, אני לא אקבל כאב ראש מלאמץ קצת את המוח

Angel972

New member
../images/Emo51.gif כבר מצאתי אותו ...

הבעיה היא שהם קצת ישנים שם ... אין תנועה.

seegall

New member
מלאכי המאותגר../images/Emo50.gif

אך במידה ולא תצליח לפתור, וכדי שלא יתקוף אותך כאב ראש, חלילה...מצאתי במיוחד בשבילך תוכנה לפתרון הסודוקו... רק תעשה את זה בסתר ואל תגלה ליואל שנעזרת בה...
אחרת מה יגידו על תושבי רח' כסלו...?

yoelth

New member
דליה יקירתי

אנשי רחוב כסלו - "המקצוענים" בסודוקו מכירים כבר את כל האפשרויות האלה. אבל אנחנו לא "מרמים את עצמנו" , אלא שוברים את הראש על אמת.... זה האתגר וזה הסיפוק.....

Angel972

New member
תודה דליה ../images/Emo13.gif

אבל באמת שהסודוקו שראיתי עד עכשיו היו פתירים לחלוטין. הכל עניין של זמן ...

yoelth

New member
סודוקו עם אלכסון

ANGEL לשאלתך בקשר לסודוקו עם אלכסון, אז זה מופיע דווקא בידיעות של אמצע השבוע (ולא במעריב). שני האלכסונים הארוכים המחברים את הפינות משמאל לימין ומימין לשמאל מסומנים בהדגשה בתבנית וכל מה שצריך לעשות זה שגם בהם (באלכסונים) יהיו הספרות מ1 עד 9. עד היום הם נתנו את זה רק עם סודוקו ברמה קלה כך שזה לא היווה בעיה. אני לא יודע מה היה קורה אם זה היה סודוקו קשה או קשה מאוד.ימים יגידו...

ורדה 1

New member
לדעתי זה יכול רק להקל נותן יותר אפשרות לשלילת מספרים כלשהם. אני חושבת שהעניין מקשה רק על מי שמחבר את הסודוקו...

ורדה 1

New member
ומה עושים אחרי שפותרים? מישהו יכול להגיד לי לאן לשלוח את הפתרונות ובמה אפשר לזכות? ואם בכלל אפשר לשלוח על דף אחר או שהם דורשים את הדף המקורי מהעיתון? ודרך אגב, מעריב היה הרבה יותר קשה מהידיעות.

Angel972

New member
ולמה לא שלחת לי את זה ממעריב ../images/Emo35.gif

עזבי אותך מפרסים ... אנחנו נכתיר אותך למלכת הסודוקו אם זה מה שאת רוצה

ורדה 1

New member
מה זאת אומרת לא שלחתי? יואל העלה אותו לכאן אתמול! או שהתכוונת שאשלח לך את הפתרון?../images/Emo3.gif

Angel972

New member
טוב, לא צריך לכעוס ...

לא שמתי לב שזה ממעריב מה שיואל העלה ... שכחתי ... אני מכתיר אותך למלכה, וכבר את רוצה לרדות בנו

ורדה 1

New member
זה תפקיד של מלכה, לא?../images/Emo8.gif בכיתה לא הצלחתי להיות מלכה, אז לפחות כאן... חוץ מזה, שלא כעסתי בכלל, אבל קשה להבין את זה רק מלקרוא. ואתה? פתרת את כולם?

Angel972

New member
תפקידה של מלכה

להיות יפה לחייך להנהן בראש כשהמלך אומר כל מיני דברים לספק את המלך והכי חשוב - להוות מודל ליצפאן

למעלה