שבת שלום

ורדה 1

New member
השלישי סרוק קטן מאוד וכשאני מדפיסה קשה להבחין בין 5 ו-6. מהראשונים פתרתי בינתיים את הקל והבינוני - כרגע אני בקשה.

BenjiMan

New member
ורדה 1 ...../images/Emo3.gif

לא למצוא סיבה לזה שאת לא מצליחה לפתור...תעזרי ב ANGEL ...
ב.

ורדה 1

New member
פתרתי את כל ה-5 שכאן נשאר לי זה שיואל העלה. דרך אגב, רק לי נדמה שה"קשה מאוד" היה יותר קל מה"קשה"?

Angel972

New member
כבר כמעט פתרתי את כולם ...

הבעיה העיקרית שלי היא - זמן
המשפחה דורשת - ובצדק
- יחס. אז ... אני עושה את זה בין לבין ... אני לא מדפיס את הסודוקו, אני מכניס אותו לתוך אקסל, ואז אני פותר הרבה יותר קל לעבוד במחשב מאשר על נייר ... אם תצטרכי עזרה - בכיף

yoelth

New member
ניסיון להציל את המוח

זו לא הסטריה ולא התמכרות. מדובר בניסיון למנוע את התייבשות תאי המוח שלנו. יש כאלה שעושים זאת באמצעות שחמט או ברידג' וכו'. לסודוקו יש יתרון בכך שלא תלויים בפרטנרים שמעשנים לך בפרצוף או שופכים עליך את הקפה שלהם. זה אתה נטו עם עצמך ועם היכולות שלך.......

seegall

New member
נו...?

נו...אני מתה מסקרנות... הצלחת לפתור ? או הצלחת לקבל כאב ראש ? (בשני המקרים תצא מורווח אז זה ממש לא משנה בעצם
)

yoelth

New member
אתגר נוסף ל- ANGEL

מצ"ב הסודוקו המוגדר "קשה מאוד" של מעריב מיום שישי. "הקשה" כבר מולא ולא היה לי כח לשחזר. היתר לא מהווים אתגר לתושבי רח' כסלו.....

seegall

New member
Angel972 - אם תצטרך עזרה...

...ותושבי רח' כסלו לא יספקו אותך - אתה מוזמן לפנות לתושבי הנחלים...אצלם בטוח תמצא את התשובה

yoelth

New member
בלבלונת - אני גר בפרוייקט של

חיים זקן בסוף הרחוב...לא ראיתי אותך מטיילת עם הכלב שבתמונה.אני מסתובב עם הבוקסרית שתמונתה מצ"ב... מועמדת למלכת היופי של מודיעין...

בלבלונת

New member
ולי יש את המלך ../images/Emo9.gif

החתיך שלי הסיכויים לראות אותי מטיילת עם החתיך קלושים כי זה התפקיד של הבעל
אבל יש עוד מצב שניפגש

למעלה