Hendrix - Hear My Train A Comin' הוא גאון
T Tulipss New member 11/9/05 #57 היה גם מסטול כנראה ש , you can't always get what you want ... -- בכל מקרה .. scuse(excuse) me, while i kiss the Sky' -- ישנן שמועות או משהו בסגנון שהוא היה אnurר להצטרף לELP ואז היה HELP זה יכל היה להיות מעניין...
היה גם מסטול כנראה ש , you can't always get what you want ... -- בכל מקרה .. scuse(excuse) me, while i kiss the Sky' -- ישנן שמועות או משהו בסגנון שהוא היה אnurר להצטרף לELP ואז היה HELP זה יכל היה להיות מעניין...
D Drunk Bullet New member 11/9/05 #54 קצת באיחור בשישי עשיתי קאמבק בעבודה, הרבה Cranberries וחומר מאוחר של Paradise Lost. עכשיו שומע - Moonspell -An Erotic Alchemy
קצת באיחור בשישי עשיתי קאמבק בעבודה, הרבה Cranberries וחומר מאוחר של Paradise Lost. עכשיו שומע - Moonspell -An Erotic Alchemy
B bariska New member 11/9/05 #55 אגב, מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד תמילים לשיר pain of salvation-undertow ?
E E K O New member 12/9/05 #74 העובדה שאנשים מדרג אנושי נמוך גם יכולים להתגייס עונה לך על השאלה? תבליג ואם כבר אי אפשר, תדווח =] לא שאני יודע הרבה על המצב שלך.... או על הצבא....
העובדה שאנשים מדרג אנושי נמוך גם יכולים להתגייס עונה לך על השאלה? תבליג ואם כבר אי אפשר, תדווח =] לא שאני יודע הרבה על המצב שלך.... או על הצבא....
B beatman Member 12/9/05 #75 אני מדבר על מצב כללי בצבא פשוט לא נחמד להיות שם. יבוטל חוק גיוס חובה לאלתר