שבת שלום..

iris 23

New member
כאחת שכבר שנתיים עובדת בגן ילדים..

אני באמת מבינה אותם...קצת קשה בהתחלה..אבל אחרי זה זה עובר..לאט לאט הילדים מתרגלים לזה...הילדים אוהבים כשהילד קצת שונה מהם..זה מכניס להם זקרנות..קרה לי קטע מצחיק..הילד שנתיים זה גיל ה''למה''..הילדים אוהבים לשאול..למה למה למה..וישבתי בכניסה אם אחת הילדות שהיתה בגן שנה שעברה[שאגב גדלה בהמון]וכשנכנס ילד אטיופי לגן היא שאלה אותי מזה??? חחחח אצלנו בגן יש המון ילדים שהם דוברי עיברית...ילדים שבאים מהבית שהם דוברי רוסית כמעט ולא יכולים להסתגל לילדים הישראלים כיוון שלא מדברים באותה השפה שהילדים דוברי הרוסית מדברים... כאשר יש מצב כזה שבאים ילדים רוסיים לגן,רואים ומחפשים את האחת\ד שמדבר רוסית..ולכן נצמדים אליו כל היום כיוון שהם רואים בו את הביטחון הקטן שלו... כך קרה גם לי...ילדה אחת שלא מבינה עיברית באה אליי לידיים כיוון שדיברתי אם אמא שלה ברוסית..הסברתי לה שאין מה לדאוג וילדתה בידיים טובות..האמא עזבה..הילדה ראתה שאני דוברת רוסית,ניגשה אליי..התיישבה על בירכיי ועד השעה 1[עד שלא עזבתי]היא לא ירדה ממני..היה קצת קשה אבל בסדר... בכל אופן...הילדה עכשיו התרגלה לסביבה...וכך הילדים הישראלים יכולים להתרגל לסביבת הרוסיים... איריס

Janem

New member
לא הבנתי... O____________ם

הן אמהות רוסיות שרוצות לעברת ת'ילדים שלהן או אמהות ישראליות? יש הבדל של שמיים וארץ...

Drunk Bullet

New member
לא ראית את קטע הוידאו?

אמהות ישראליות שרוצות להוציא את הילדים שלהן מהגן, כי יש הרבה ילדים רוסים, והילדים הישראלים לא מתחברים אליהם (בגלל השפה).

Janem

New member
האמת לא ראיתי :)

אבל עכשיו כשאתה אומר את זה, אז בכל זאת אני לא מבין על מה ההתקוממות. אני נזכר שהייתי בגן, ורוב המכות היו סביב הנושא הזה, אז הן עשו בשכל, למרות שזה מעשה גזעני.

למדנו על המקרה דומה מאיראן או

גם מפיקסטאן בסוציולוגיה בכיתה י"ב וגם ראינו סרט על האישה... על זה שבעלה קרת לה את כל הפרצוף כמעט
ואי זה היה מגעיל בעע

SupermanZW

Well-known member
כן

פקיסטאני האשים את אשתו שניהלה רומן עם גבר אחר, לאחר ששאל אותה על כך ואמרה שאין לה רומן הוא קשר אותה ברגליים ובידיים, תלה אותה הפוכה על וו שהיה מחובר לתקרה, חסם את פיה עם סרט דביק, הכה אותה עם מוט של גרזן עד זוב דם, כרת לה את האף והאזניים עם סכין קצבים והוציא לה את העיניים עם קיסמי מתכת, לאחר מכן החדיר את אצבעותיו למקום בו היו קודם העיניים והוציא את שרידיהן, לאחר מכן הוא חתך את החבל ונתן לה ליפול על הרצפה, רק אחרי מספר ימים נכנסו השכנים ומצאו אותה חיה במצבה ואז שלחו אותה לקבלת טיפול רפואי, הבעל נשפט ונשלח ל18 שנות מאסר וקנס של $17K, האישה עברה 5 שנים לאחר המקרה ניתוח לשחזור האף והאוזניים (חיבור פרוטזות) ושמו לה עיניים מזכוכית.

ניראה לי זה אותו סיפור שלמדנו בבית

הספר
או שזה סתם נורמה שם לעשות דברים כאלו=\

Janem

New member
אעעעע, זה רק אני או

שזו אחותו התאומה של מייקל ג'קסון? O________________o

GallaxY

New member
אני בעלת לב חלש

אבל הקלקתי על הלינק וראיתי משהו מפחיד אז סגרתי חחחחחחח בכל אופן נשמע גועל נפש של דבר

the freaky girl

New member
שבת שלום..../images/Emo13.gif

מה התוכניות שלכם לסופשבוע?
אני רציתי לנסוע לקורסיק לכינרת עם החבר [והלהקה] אבל אין מזומנים והכל בוטל מבחינתי..
עוד לילה ברחובות חדרה [טוב בעצם......|רעיון||מנורה| ] נ.ב מה אתם מקשיבים כרגע? אני מקשיבה לאליס קופר, כבר הסוף של פוייזן..

Janem

New member
שבת שלום...

התוכניות שלי לסופשבוע: לשבת רגל על רגל בבית... :)) הכי טוב. אני שומע עכשיו ישי לוי-רקדי, ונשפך מצחוק כל פעם... :p

FiShA

New member
שבת שלום וסופ''ש כיפי לכולכם!!!

ממממ עדיין לאדעת, כרגע אני נחה כי אני עייפה אחושרמוטה אבל בערב כנרא אצע לפגוש ת'חברים ביער פארק או ים.... חח עכשיו אני לא מקשיבה לשום דבר, רק צלילי מחבש ברקע..

אין תוכניות כרגיל...

אולי מחר אנסע לקריות לפגש עם ידידים ולן דניאל אדריאן ... ושומעת עכשיו את HIM - Rip out the wings of a butterfly

DeAth ScrEaM

New member
ברררר

זה כבר יום שישי שני ברצף שאני לא יוצאת. ומה אני עושה במקום? ישנה מ-3 בצהריים עד הבוקר של יום שבת. איזה יופי :| עכשיו אני שומעת HIM- Beautiful

למעלה