שבת שלום..

SupermanZW

Well-known member
סיפור אימה אמיתי מפקיסטאן

סיפור זה ממחיש שיש דברים הרבה יותר גרועים מרצח. אני מזהיר מראש: אם אתם בעלי לב חלש אל תקליקו על הלינק!

niva99

New member
../images/Emo12.gifמה קרה???

שילדיהן ילמדו עוד שפה. בלאו הכי עוד כמה שנים רוסית תהפך כאן לשפה שניה...

SupermanZW

Well-known member
אלה אימהות טיפשות

אם היה להן שכל הן היו מתעקשות לרשום את ילדיהן דווקא לגן כזה בו יוכלו ילדיהן ללמוד שפה נוספת, הרי ידוע שככל שצעירים יותר היכולת ללימוד שפות טובה יותר, כמו כן ילדים עד גיל 6 יכולים ללמוד אפילו עד 5 שפות במקביל. צר לי על הילדים של האימהות הטיפשות האלה אשר יהפכו להיות טפשים, בדלנים, בורים, ואולי אף גזענים (תלוי מה מלמדות אותם האימהות על הרוסים).

Ivan Ivanov

New member
ובמשפחה שלי בטוחים שאתיופים

לא שוטפים ידים אחרי שהם יוצאים מהשירותים. בן דוד שלי מסרב להוסיף ביצה לבורקס בטורקיה הקטנה בנתניה בגלל שבחור אתיופי מקלף את הקליפה ונוגע בביצה.

Ivan Ivanov

New member
מברה"מ.

ששם כמעט ולא היו פרצופים שחורים(למעט סטודנטים אפריקאים שהגיעו ללמוד בברית המועצות).

mrmistory

New member
דיברתי עם ערבי ברוסית, הוא מפה....

מאזור חדרה ולומד כבר 5 שנים בערך שם אוטוטו אבל כל שנה בא לחופשה לישראל. הוא אומר שבמוסקוה איפשהו לומד 4 פעמים רדפו אחריו מגולחי ראש עם ברזלים, שרשראות, הלות, מקלות ועוד... (40 איש בערך כל פעם) הם טוענים שאין מה לעשות לפרצופים שחורים בשטח הרוסיה. וכל סטודנט אפילו XAXOL והוא עם השחור , לא כדי לו להשאר.

Ivan Ivanov

New member
נראה ששיאן העולם ב100 מטר קטן עליו

אם הוא הצליח לברוח מ 40 רוסים זועמים עם ברזלים ושרשראות. תאמין פחות לסיפורים כאלה. אם המצב היה עד כדי כך גרוע הוא לא היה לומד שם כבר 5 שנים... אגב. כותבים XOXOL ולא XAXOL.

SupermanZW

Well-known member
../images/Emo35.gif

אם היית יודע את מידת החשיבות של לימוד שפות בגיל צעיר לצורך הגעה לרמה גבוהה בהן ואת היכולת הגבוהה בהרבה של ילדים לקלות שפות טוב יותר ככל שהם צעירים יותר (וגם מספר השפות שהם יכולים ללמוד בו זמנית הגבוה יותר ככל שהם צעירים יותר) היית מבין שהאימהות מאוד לא צודקות, מה גם שלמידת מספר שפות במקביל בגיל צעיר אינה פוגעת בלמידת השפה העיקרית אלא להיפך, הילד גם מפתח מיומנויות לשוניות באופן אינטואיטיבי אשר יגרמו לכך שכאשר בבית הספר ילמדו אותו אותן הוא כבר ידע אותן מקודם ויהיה לו הרבה יותר קל, גם בשפתו העיקרית וגם באחרות. חבל שאתה מאמץ דעות קדומות שלא תורמות לילדים דבר ואף מונעות מהם להתפתח יותר טוב, אני ממליץ לך לקרוא מחקרים על למידת שפות בקרב ילדים צעירים, אני מניח שאז תשנה את דעתך.

Ivan Ivanov

New member
מנסיון אישי .

כשילדים קטנים מדברים בבית בשפה אחת ובחוץ בשפה אחרת, לפעמים נוצר מצב מאוד מצער. וכדוגמא אפשר לתת את המשפט הבא: "רוסית שכח ועברית לא למד" נוצר מצב שילידים לא מצליחים ללמוד את רזי שפת אמם ולא את רזי בשפה החדשה. אני למשל הגעתי לארץ בגיל חמש, ועד גיל 01 ,בערך, היו לי בעיות גם בשפה העברית וגם בשפה הרוסית. אני מכיר לא מעט חברה שכתוצאה מהתרגיל הזה של למידת שתי שפות במקביל לא מסוגלים להתבטא באופן מדויק לא בעברית ולא ברוסית .

DeAth ScrEaM

New member
אבל

לא לא ככה אצל כולם. גמאני היגעתי לארץ בגיל חמש. בבית אמא החריכה אותי לדבר ברוסית, ובביצפר ובחוץ דיברתי עם כולם עיברית <למרות שכל החברים האחרים שלי גם הם היו עולים>. ועכשיו אני מדברת ומבינה מצויין גם רוסית וגם עיברית. ככה גם בן דוד שלי, חברה שלי ועוד אנשים שאני מכירה.

Drunk Bullet

New member
נצל"ש - פקע"ר זה בלאי

היום היינו במטווח לייזר בג'וליס, היה כייף אבל דיי קצר. הופתעתי לרעה מיכולת הפגיעה של החבר'ה, אפילו כאלה שהיו בפלחה"צ וסיימו את הקורס, בכלל לא הרשימו. בקיצור - מקבץ איפוס - 2.1 ס"מ ירי יום - 5/5 בפנים, באיזור החלק העליון של האף. ירי לילה - 5/5, בין השפה העליונה לאף. עשיתי תחרות עם הקצינה האהובה עלי
, ההיא מהאגף ממול, וניצחתי למרות שבירי בשכיבה, היא דחפה אותי עם הרגל
. טוב, התלהבתי מספיק, המטווח הבא יהיה בעוד שלושה חודשים, בערך, ולשם שינוי עם כדורים חיים.

למעלה