שבת שלום לכם

פולי44

New member
שבת שלום לכם

אצלנו שקט ורגוע, החייל חזר מבילוי רק בשבע בבוקר (זה משגע אותי כל פעם מחדש, מה כבר יש לעשות עד שבע בבוקר?) ושוב ישן פה ילד שאינו שלי. אני מעבירה את השבת עם ספר, ואולי אקפוץ לבקר את הורי שתהיה שבת טובה

שבת שלום, גם אנחנו בשבת שקטה בבית

בעלי חזר הלילה, החייל לא יצא, כי נישפך בעשר בלילה קם בבוקר והתארגן לנסיעה עם שני חבר'ה לצפון, פתאום התאהב בטיולים, שיהנו, אני כרגע גמרתי לארוז את קופסאות העוגיות והקפאתי עד מחר בבוקר. עוד מעט אסיים את קיפול המדים וכו' ואתפנה למנוחה

מגלית

New member
שבת שלום

פולי המנהלת - נדמה לי שיש 2 שרשורים של שבת...
גם אצלנו שקט.... החייל שלי נשאר גם השבת... בשיחה עמו סיפר שטוב שאני לא רואה אותו - אחרי שבוע בשטח הצפוני, כולו חבול, פצוע, אדום, מלא תחבושות.... נראה לו שזו הסיבה שהשאירו אותם שבת. שיגיע כבר שישי הבא... יאללה, נוסעת לקנות אוכל לצהריים, אין לי כוח לבשל... המשך שבת נעימה

שויו

New member
../images/Emo66.gif שבת שלום .. מגליתה

נראה לי שלא סמכו עליכם שתטפלו בהם מספיק טוב אחר שבוע קרבי שכזה..
בטח בבסיס כבר דאגו להם ל: חיטוי הפצעים, אמבטיות שמנים להרגעת העור, מסג' מפנק לכל הגוף , רפלקסולוגיה , מנוחה טובה , ארוחה עשירה... מתארת לי אותם מסתובבים שם עם חלוקים לבנים של מלון ספא
העיקר שנשמע טוב... ואנו סופרות יחד : עכשיו כבר א' בבוקר ולא נשאר עוד הרבה עד סופ"ש הבא ..

מגלית

New member
שויו יקירה...ברור ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

בגלל זה הם לא רצו לבוא הביתה.... שכחת לכתוב שברקע מתנגנת מוסיקה שקטה... והם רכונים (עם החלוקים) ליד מפל המים הצחיחים עם כוס קאווה ביד
סופרת איתך.... ראשון כבר בפתח....

מצטרפת לסופרות

השוטר שלי לא התקשר. אמור להגיע רק עוד שבועיים. הבטיח להתקשר בנוהל שבת ולא שמעתי ממנו. הנייד לא זמין. דואגת.

המתגייסת הוא התחיל כבר בקורס מ"כים?

אל דאגה אני בטוחה שבער תשמעי ממנו. שהשבועיים יחלפו להם מהר מהר

פולי44

New member
מתגייסת, כנראה שהוא לא יכול לדבר

אל תדאגי, אני בטוחה שהכל בסדר. דווחי אם הוא מתקשר

משתפרת

New member
מתגייסת- no news = good news

אם חלילה יש בעיות שומעים על זה. ככל הנראה הבחור וחבריו עסוקים.

מתגייסת , אני מהמרת על כך שהסוללה שלו גמורה

או שהטלפון ניזוק... הוא בטוח פחות מוטרד ממך מהעובדה שלא התקיימה ביניכם שיחה. אולי אפילו שכח. מאמינה שהכל בסדר.

שכחתי את הימים של להיצמד לנייד

ובכל זאת, שבת יצאה ממזמן ואין קשר.... אני בטוחה שהכל בסדר, אבל צריכה איזה אות...

מה קורה מתגייסת יש חדש? אם לא שקטה נסי להשיג

דרך קצין העיר מספר הבסיס שלו, אל תהיי אכולת דאגה.

נראה לי מוגזם

אתעזר בסבלנות בעניין שלו.... בינתיים הייתי בהתקף לב מהשניים האחרים. הם הלכו להפגנה ואנחנו 5 דקות הליכה משם. המון אדם אדם נהרו לשם. נחילי המון מפחידים אותי. צילצלתי וביקשתי שיחזרו. הם היו קרובים לקידמת הבמה. עכשיו שמעתי ברדיו שמזהירים מעמידה על פיגומים, ועשרות אמבולנסים מסביב. פחדתי מפאניקה של המונים. התקשרתי שוב, והבת אומרת: "אמא אני נחנקת..." - כל כך נבהלתי. עבדה עלי. כבר הייתה למטה ליד הבית. כל כך כעסתי עליה, איך אפשר לעשות את זה??? הם לא ראו כלום בתוך העדר הגדול הזה. עכשיו הם בבית ואני נושמת לרווחה.

שויו

New member
מתגייסת, חשבתי עליכם ....

גם הבעל הלך להזדהות... אני סירבתי להצטרף (לא אוהבת המונים), הזדהתי מהבית... רצה לקחת את הזאטוט - הטלתי וטו.. סיפר שעוד בדרך לשם, בדרך השלום נהרו אלפים.. מאד מקווה שבאמת משהו יזוז כאן. לטובת ילדינו . מחכה איתך לצלצול של השוטר המ"כ לעתיד , תעדכני

צהריי שבת ../images/Emo9.gif

פולי פזומלדת שמח - איזה יופי נשארה שנה שתעבור בקלות ושעמום.. משתפרת גם לכם מגיעה פזמולדת שמחה והמשך שירות שיעבור מהר פיטנגו איזה יופי לחייל המצטיין ברכות וכבוד!! שויו מגלית שהספירה עד לשישי הבא תעבור מהר נו כבר תיכף ראשון.. רוזנת אחלה שבת אני עדיין לא הגעתי לעוגיות . לכל האמהות הנהדרות שתהייה שבת טובה וחיבוקים לכולם לא מתחילה עם שמות שלא אשכח ............אבל קוראת את כולכן! אצלנו יש את הכסוף בבית שהגיע חמשוש.. ויתרו להם על מבחן ויינגט בשישי מפאת עומס החום,אז הספקנו להיות הרבה ביחד, הכביסה כבר מקופלת, העוגיות מתוכננות לאחה"צ, נקנח בערב עם השלמת צ'קולוקים, כנראה שהכסף עומד להיות הרבה שבתות בבסיס לא ברור כרגע כמה ,היה איזה אקסידנט קטן עם קצת חששות ובסוף זה נגמר בריתוק ששבוע הבא נדע כמה.. אחלה שבת :))

למעלה