שבת שלום לכם

Rוני

New member
שבת שלום, הילד חולה עם חום וכאבים

מחר אמור להתייצב בבסיס החדש. לי יש רק שאלה אחת: למה?!?!?!?!?!!? הוא לא רוצה לראות רופא, אבל אולי לא תהיה ברירה.

שויו

New member
אויש... ../images/Emo193.gif מקווה שהילד יתרצה להיבדק

הבסיס החדש בטוח יחכה לו עד שיבריא .. יתכן והמתח והלחץ של הזמן האחרון, החלישו אותו טיפונת ואז קפץ עליו איזה חיידק או וירוס... פינוק של בית עוד כמה ימים והוא יחזור לאיתנו.. שירגיש טוב

Rוני

New member
באמת חשבתי שהגוף מנקה את עצמו מכל המתחים

עכשיו. נראה מאוחר יותר. הולכת לעשות גוגל על שעות פתיחת ביקור רופא.

Rוני

New member
כן, והקטע הוא שמחר יש לי יום הולדת

כל השבוע החלטתי לקחת דברים איזי, לנוח, לעבוד בכיף, והיום לבלות עם המשפחה. אז אמא שלי עם מטפלת, וכל רגע אנחנו מתקשרים לשם. עד אתמול היא נפלה כל הזמן (משהו בתרופות שלה יצא מאיזון) הבן שלי עם חום אחייניתי מאושפזת כבר שבוע בהדסה עם דלקת ריאות כל כך חריפה שהביאו את כל הרופאים לראות את הצילומים ורק שלשום זיהו את החיידק הספיצפי. בקיצור. לא חשוב מה. אני רוצה שהיום בחצות הכל יתהפך ותתחיל שנה נפלאה לי ובזכות זה לכל היקרים לי. (כולל אתם
)

אוי, אוי, מזל-טוב ליומהולדת

מה נאמר לך רוני? הצרות באות בצרורות. אני רק מאחלת לך שבמטה קסם הכל יעלם מחר לקראת היום הגדול. מחזיקה לך אצבעות. ודווחי מה מתפתח.

אוי רוני באמת כל הצרות באו יחד ומחר יום הולדת

נקווה שעד מחר הדברים יראו יותר טוב ויום חדש יפציע החלמה לכולם.

היי רוני ראשית שירגיש טוב וקיבבל טיפול ושנית

אחרי שיחלים בהצלחה בתפקיד החדש.

Rוני

New member
תודה גלילאה. אם לא תחול החמרה הוא יורד מחר

לדרום. בינתיים הוא מסרב לראות רופא. לקח כדור והחום ירד קצת. נהיה במעקב.

אוףףף, אין לך רגע דל הא?

מה נותר לי? רק לאחל לך בריאות לכל הסובבים אותך ! והחבר'ה הצעירים מתאוששים מהר, אז ניראה לי שמחר יהיה באמת שחר של יום חדש, והתחלה חדשה של תפקיד חדש, אז הצלחה וסיפוק !

למעלה