שבת שלום לכולם

ההונגריות האלה וההונגרים חבל"ז

אני נשואה להונגרי ששבה את לבי כבר מהדקה הראשונה יכולה להבין אותך חד קרן זו אהבה חלוםםםםםםםםם אבל יש פה בעיה קשה אתה נשויי נכון אז למה אתה חושב הרבה כמו שאישה רשמה לך אתה מכבד אותה את אישתך מעריך אותה אבל אהבה אין אז תתגרש ותעבור אליה לשם אם היא לא רוצה להגיע לגור איתך פה אני בעד ללכת אחרי האהבה, למרות שלא אהבתי בסיפורך את קטע הבגידה באישה שלך כאן. אחחחחחחחחחחחחח הונגריה הונגריה עוד חודשים אני שם גם בביקור משפחתי איזה מקום זה באמת חבל על הזמן.

הרגשתי מההתחלה

שהיה חסר משהו בשרשור הזה. עכשיו הפזל מושלם.

ואני הייתי שואלת אותו

איך היית מרגיש..לו אשתך היתה נוסעת לעסקים בהונגריה.....ופוגשת גבר זר בפאב בהונגריה..מכייפת שבוע...מבלה..מפנקת ומפונקת על ידיו מקבלת מתנות ממנו...וחוזרת אלייך........ ובאותו הזמן אתה בבית מתמרן בין עבודה-ילדים-נקיונות-קניות.... והיא חוזרת קורנת מאושר..עם סוד... ופתאום אולי היתה אומרת לך..."נמאס לי...אני רוצה חיים אחרים..." תעמיד

לא סיימתי

תעמיד את עצמך במקומה....... איך ההרגשה? גם אני הייתי בהונגריה-בבודפשט..אין אין על העיר הזו... יש שם נשים מדהימות..וגברים מכל העולם...{שהתחילו איתי על ימין ושמאל} מסעדות מדהימות...שווקים נפלאים מחירים מצחיקים..קזינו...מרחצאות...סוף הדרך למקום בילוי אז נוסעים מבלים..וחוזרים הביתה בזחילה..ותגיד תודה שאשתך פה איתך...מחזיקה לך את הבית-משפחה ילדים.....

חד קרן1

New member
צהריים טובים לכולם

הודעתי על החלטה סופית, אני נשאר אם אישתי, ואני רואה כי השרשור שלי מממשיך וממשיך,,,, חבר´ה תרגעו מה קרה? כולה הכרתי בחורה חתיכה וליבי נקרע לגזרים ממנה, כשאני חושב במבט לאחור, אני רואה קדימה.... חחחחחחח חד כמו קרן

אתה צודק!!!!!!!!!!

כשבאמצע החיים חווים דבר כזה..זה באמת קורע!!! אנחנו בני אדם..יש לנו רגשות..אנחנו רוצים להיות מאושרים...חיי הנשואין שוחקים..אין כיף הכל שגרה..בודאי ובודאי עברת טלטלה עזה בליבך פנימה... אבל אתם הגברים..הרי חזקים לא? אתה יודע מה זה עושה לנו הנשים כשזה קורה לנו?וצריך לשמור על מסגרת הנשואין? צריך להסתכל על המכלול כולו!!!

חד קרן

קראתי ברגע זה את כל השרשור, שמחה כי הגעת למסקנה כי אתה נשאר עם האישה, זה המעשה הכי נבון מצידך. איילת

מו שיקו

New member
חד קרן

כל הכבוד בחרת את הדבר הנכון אגב,אם זה מה שהונגריה עשתה לך אז מה היה קורה אם היית מגיע למזרח הרחוק? Y Y Y יאללה , תביא את הטלפון של ההונגריה......

מו

מקסימום היה מקבל מסאז´ ב - 6 ידיים בוא נראה....לפי חישוב פשוט 6 ידיים זה 3 מזרחיות.... אתה חושב שהיה יכול להביא את שלושתן לארץ? יש עכשיו חיסכון בייבוא עובדים זרים... אופסססססססססססס התכוונתי.........אהבות זרות...

מו שיקו

New member
שמעי

נדלקתי עאל ההונגריה הזאת מקווה שהוא יגיד לי גם איזה צעצועים הילד שלה אוהב שנפנק אותו גם

חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איש טוב מו וואלה מפרגנת לך את ההונגריה.....עכשיו צריך שגם חד חדון יפרגן ואתה מסודר

מו שיקו

New member
ואני מקווה גם

שהוא לא לימד אותה עברית בזמן שהם היו ביחד שאוכל לקלל אותה חופשי אם תעצבן אותי

תמיד

תוכל להגיד לה.... איגן מיגן.... (או בשפה שלי......ענני נמו....) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה