שבת שלום לכולם

מותק

בדרך הביתה תעבור ותקנה איזה קילו בוטנים אז בטוח נוכל לקרא את השיר שלך.

חלמתי...

חלומות זה דבר חיובי... אגב מושיקו..... כבר לקחת ואבן הבוקר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מו שיקו

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הכדור ויאגרה הזה???????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אקח כמה לפני שאני נוסע להונגריה

ואבן....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כדור לעצ´בנים..... ושמעתי שהוא נורא מרדים......אז..ליסוע עד הונגריה.....בשביל לישון??????????????????????????????. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח <יו....בא לי על גולש>

jello

New member
ואני אומרת

בגלל נשים שחושבות כמוכן הם נוסעים ומחפשים מלכתחילה...... מי שיש לו משהו טוב בבית לא יחפש בחוץ. כנראה שיש איזה חסך בחום ואהבה שגווע עם השנים. וחבל. לצערי זו בעייה מוכרת וכואבת אצל זוגות רבים. אבל אי אפשר להתעלם מן העובדה שיש גם כאלה שאכן מוצאים את האושר והנחלה דווקא בפעם השנייה. חתונה זה לכל החיים? לפעמים פרק ב´ הוא מוצלח יותר. למרות הכאב שבפרידה מאם ילדייך. כל החיכוכים בין האב והאם פוגעים גם בילדים. הקטנים האלה רואים ושומעים הכל. ומפנימים. טוב נו, ....

ג´ילו....

כמה שנים את בדרך כלל לובשת את אותו ג´ינס? כמה שנים את נשארת עם אותו ספר ? כמה שנים את נשארת עם אותה תספורת ? כמה חברות יש לך ששנות החברות בינכן עולה על 10 ?... טוב הוא מושג יחסי , אנשים משתנים , רצונות , תשוקות , אהבות , והשחיקה ...<סאממממה :)> לפעמים תופסת מקום ראשון ... אז אל תתחילי עם המשפט : "בגלל נשים שחושבות כמוכן הם נוסעים ומחפשים מלכתחילה...... " אם הוא היה משקיע חצי ממה שהוא משקיע בחוץ בבית , תאמיני לי שהוא לא היה במצב הזה היום , ובנינו , גם ההונגריה הזאת תמאס עליו . מתי?...לויודעת אולי עוד חודש , אולי עוד שנתיים ...

jello

New member
פשוט אישה

ואיפה נעלם חד קרן כדי חהסביר קצת את המצב? אולי הוא משקיע ואולי לא. לפעמים קשה לתת ולתת ולא לקבל. ואם היא תימאס עליו , אפילו בעוד שעה, הוא לא יפסיק לחפש את האושר. אני מקווה... ובקשר לשאלותייך... ג´ינס ותספורת אינם שווי ערך בעיניי לאהבת גבר לאישה. בעיניי זה לא משהו שמתבלה או יוצא מן האופנה. אני לא חושבת שהוא עשה זאת משעמום או משיגרה שוחקת. פשוט לפעמים פתאום מבינים שאפשר גם אחרת. אפשר יותר טוב. מגיע לנו טוב יותר.

ג´ילו ....

לא קראתי מילה אחת של אהבה מחד-קרן לאישתו , היא נחמדה , הוא מעריך אותה , לא קראתי משפט בו הוא אמור "אני אוהב אותה , אבל ..".. "אהבתי אותה ו...." בקשר למגיע לו יותר , אם מגיע לך אז תקח , ואם לקחת , תקח בדרך שלא פוגעת בצד השני שנמצא איתך במערכת , או שתקח כשאתה לבד , כך לא תצטרך אחר כך להתפתל בתוכך. לכן אין קשר למשפט שאז כתבת , כי את לא יודעת אם האישה משקיעה, מפרגנת , אוהבת , ואצלו פשוט השחיקה תפסה מקום גדול מדי , או שפשוט מה שיש לו במכנסיים בער ...

jello

New member
אישה אישה

את מה שכתבתי זו לא אני. הוא כתב בעצמו בתשובתו לסנדי. אינני מכירה את כל הסיפור אך לפי מה שסיפר כך שיערתי. ( כמובן שאיננו יכולים לדעת האם כך הדבר ) רק מתייחסת לדבריו. בקשר לשאר... מסכימה איתך. אבל מה זה אם מגיע לך אז תקח. ממי לקחת? לקחת בכוח? אהבה וחום אי אפשר לקחת. אפשר רק לקבל. או לא.

לקחת....

בחוץ , כי זה מה שקרה אצלו , לאחר שבוע הוא מאוהב , לאחר שבוע התמוטט בתוכו כל מה שחשב לנכון, והוא באותו שבוע "גנב" רגעי קסם , אם הוא היה בטוח ברגשותיו להונגריה , הוא לא היה מגיע לכאן ומתפאר במה שהיה , הוא פשוט היה מפרק ת´חבילה הראשונה , וטס אליה בכדי לאהוב באמת , בשביל להרגיש את מה שהוא ואת גם חושבים שמגיע לו.

jello

New member
רק אני חושבת

שמגיע לכל אדם להיות נאהב ומוערך? להרגיש כך בכל יום? זה ייתכן זה אפשרי........

פסססט ג´ילו

תשמעי שניה.... (לא מבינה את ההגנה המרחבית הזו שאת פורשת מעליו....אבל לא כל דבר אני אמורה להבין...) סיבותיו, כפי שהן נראות מכאן....לילה בעיר זרה לבד, כן, זאת שאיתו נשארה לשמור על הילדים, קורה.... לקח אותה, קנה לה מתנות, הוציא עליה מלא כסף....זאת אהבה? וואלה? פשששש המושגים שלנו באמת שונים.

jello

New member
ברדקיסטית

אולי כי גם אני הייתי שם. במקום ההוא ללא אהבה. אני בחרתי לקום וללכת. לא אחרי הלב אלא בגללו. אני חושבת שמגיע לי יותר ולא מוכנה להתפשר על פחות. עכשיו קצת יותר מובן?

את מדברת על

שני דברים שונים בתכלית.... הוא סתם סטוציונר....(ממה שקראתי, לא מידע אישי) מחר יסע להולנד..יתאהב בהולנדית מחרתיים יסע לצרפת....יתאהב בפריזאית משגעת... בעוד חודש יטוס לנפאל..... וכך הלאה.

למעלה