שבת שלום לכולם

חד קרן1

New member
שבת שלום לכולם

אני רוצה לידע אותכם כי עשיתי את זה!!!! אתמול חזרתי מחו"ל,,,,, הייתי בהונגריה, ושוויץ. אני רוצה לשתף אותכם בדבר מרגש ביותר שקרה לי בהונגריה. הכרתי שם מישהי בת 29 בחורה מקסימה, עדינה, נבונה, שנונה, והכי חשוב חתיכה. היא גרושה + ילד בן 4. התאהבנו ממבט ראשון בפאב שישבתי כדי להעביר את הלילה הראשון. שבוע ימים בילינו יחד, עשינו חיים, קניתי לה מתנות, והגיע היום בו אני אמור לחזור ארצה, כל כך התרגשתי ונעצבתי לעזוב אותה. אמרתי לעצמי אני אשחק אותה ´גבר´ ,,,, הצעתי לה שאקנה לה כרטיס טיסה ארצה ,,,,,,, ראיתי על פניה כמה היא מעוניינת, אך הילד שלה ,, זו היתה הבעייה היחידה. ניפרדנו יפה, נשקתי לה, וחזרתי ארצה. עכשיו,,,, כשאני כאן איתכם, אני חושב עליה, חולם דמותה, מאד בא לי לחזור אליה. עוד לעדכן אותכם, כי האישה שאני חי איתה היום היא נחמדה, אוהבת, תומכת, אני מעריך אותה,,,, אבל הלב שלי שייך לה , לבחורה שהכרתי. מה דעתכם? חד כמו קרן

סנדי32

New member
שונאת גברים בוגדים

אבל אם שאלת אז ....... ללכת עם הלב אליה זה להרוס את מה שבנית פה ולהישאר פה זה להרוס את מה שרק התחיל שם אז שישאר לך חלום מתוק בלב ותישאר פה

חד קרן1

New member
סנדי מתוקה

כמה שאת צודקת...אין לי ספק,,,,,,, שאני שיכול להרוס את מה שבניתי כאן,,,, אבל הראש עובד 24 שעות ביממה, הלב רוצה אליה,,,, חד כמו קרן

חד קרן1

New member
סנדי לא הייתי מגדיר זאת בגידה../images/Emo7.gif

מצאתי את מה שאני באמת רוצה,אני חושב לעשות צעד נבון ולהתחיל לקום בבוקר עם חיוך על הפנים,תגידי לי את.מה כדי יותר? לקום בבוקר עצבני??? או עם חיוך ולהיות מאושר? או לחיות עם אישה שלא אוהבת סקס,לבשל במשך השבוע. כל מה שחשוב לה זה ניקיון וילדים,את הבעל היא לא רואה ממטר חד כמו קרן

jello

New member
חד יקר

אתה באמת חושב ששבוע אחד של שכרון חושים שווה ערך לשנים של זוגיות? אינני חושבת שאתה באמת מכיר את הבחורה ( שבוע?! ). ומה בעצם מנע ממנה לבוא איתך? לא הבנתי.

חד קרן1

New member
JELLO

האמת שבוע איתה היה ניראה לי כמו שנה, התאהבנו ממבט ראשון, ולי זה ניראה כמו חלום. מה שמנע ממנה לבוא איתי, זה הילד שלה, יש לו את המטפלת שלו, המסגרת שלו, ואבא שלו שמגיע פעם בשבוע לבקר אותו. חד כמו קרן

jello

New member
חד

זו באמת הרגשה מפחידה. פתאום באמצע החיים לחוש בהתרגשות שכזו. הרבה מוטל כאן על הכף. יש הרבה צדדים לסיפור: אשתך, ילדייך, משפחתך, וגם מהצד שכנגד: הבחורה, הילד שלה וגם משפחתה. לא הייתי רוצה לעמוד במקומך. האם ללכת אחרי הלב...או ההיגיון. ואני אומרת החיים קצרים מדי מכדי להגשים הכל.

גיוRא

New member
במבט ראשון?,,,אולי חשקנו.לא ייתכן

התאהבנו... ---------- וברצינות.. בלי שום קשר אליה ולכמה נפלא היה השבוע במחיצתה.. החשבון צריך לפתור את התרגיל..במבחן הנוכחי.. לא טוב..?..רוצה לעזוב..? תחשוב תחליט..קודם על זה.. אתה שם פגשת במקרה.. בוא נומר שלא פגשת.. מה אתה עושה?

חד קרן צא מהחלום ../images/Emo91.gif

תראה קראתי את שורותיך בשקיקה . את הונגריה אני מכיר כמו את כף ידי ממסעותי העסקיים במדינה זאת בבודפשט בפרט . את בנות הונגריה היפיפיות , מדהימות , (אני ממש לא ציני) מכיר אני גם מכיר . דע לך מספר דברים ! את זוגתך אני לא מכיר אבל אתה מציין שהיא נחמדה , אוהבת . ראבק מה בן אדם צריך יותר מזה ? תגיד , זה לא מספיק ? ביננו שיחה בן גברים מה יתן לך להתאהב שוב בבחורה זרה ? אגב , שהייה של שבוע בגן העדן של בודפשט איננה תואמת חיים שמתחילים לבנות יחד כאן בארץ או שם בהונגריה . אגב , חשבת למשל איך זה לבנות חיים כאן בישראל בשבילה ? שפה זרה ,חברה זרה , בעיות בטחון קשות . ועוד כהנה וכהנה בעיות שלא קשה להעלותן כאן ? אני אציע לך הצעה . חשוב עליה , פנטז עליה , חשוב על התקופה היפה שבילית שם . חזור למציאות שלך , חזור לבת זוגתך , צא איתה לחופשה כאן בארץ תפרגן לה , היא תרגיש טוב ואתה אולי תכפר על הטעות שעשית שם . אני כותב לך מכל הלב כאחד שחווה שטויות בחיו . תצליח בכל אשר תפנה , יהונתן 38 .

ד ו ר י ן

New member
בתור הונגריה ...

יודעת בדיוק על מה אתה מדבר נכון, הן יפות מהממות ואפילו יותר אבל ... יופי חיצוני טוב בדיוק לכמה פגישות ראשונות אי אפשר להכיר בחורה לעומק בשבוע ימים. כשזה בילוי ואינך נמצא במקומך הטבעי אז הכל טוב ויפה כשזה לא חוקי וקשר אסור זה עוד יותר מושך. הרשה לי להזכירך - כשהמאהבת הופכת להיות חוקית היא מפסיקה להיות מאהבת. הייתי מייעצת לך להשאיר את זה בתור משהו שהיה ונגמר - חוויה. אך לך להרוס את מה שיש לך כאן בגלל בילוי של שבוע.

jello

New member
דורין יקרה

להיות מאהבת אי אפשר לזייף. או שאת כן או שאת לא. אם את כן אז תמיד תהיי. אי אפשר לחדול פתאום. אני חושבת שלא קראת את דבריו של חד במלואם. לפי דעתי יש כאן בעייה עמוקה יותר. אבל אולי רק אני רואה את זה?

דניתי39

New member
Jello....את... צודקת

הבעיה אכן עמוקה יותר . כמו שנאמר :::: דברים שרואים משם ===הכוונה לחד קרן לא רואים מכאן=====אנשים שאין מבינים לאיזה מצב הגיע חד קרן .. וכעת מסבירה יותר . חד קרן ..חש שחיו אינם כאתמול שלשלום . רעיתו עסוקה עם הילדים והנקיון . והיכן הוא בתמונה למעשה חיי הזוגיות שלו נשחקו .. ולכן חד רואה דברים משם שאין איש מבין אותו מכאן יום טוב לכם

מו שיקו

New member
לכן....

הכי טוב בשבילו לשמור את זה כמו עכשיו שיהיה לו בארץ את מה שהקים ומידי פעם לטוס לחלומות בבודפשט ומי שתהיה יותר מידי עם הילדים והנקיון ופחות עם חד קרן(כל הכבוד על הניק) אז היא כבר תרגיש את זה זה לא בריא לזוגיות להיות כל הזמן כל הזמן דבוקים אחד לתחת של השני צריך להתגעגע גם. (אני חולה על הניק הזה-חד קרן)

דורין את הונגריה?

יופי אני לא צריך לקנות כרטיס טיסה תתכונני אני בא אלייך לשבוע רק השאלה היא....האם אצלי זה יהיה חד קרן... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ד ו ר י ן

New member
פטישוןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo140.gif

כבר חשבתי שאותי תפתיע ואליי ליותר משבוע תגיע מזמינה אותך בכיף אצלי להתארח ואל תשכח להביא לי איזה
אגב, אישתך המקסימה תגיע גם ? כי אם לא - אבוי לך בנאדם... לפני ששולחת לך כרטיסי טיסה רק שתדע -בלי אישתך והילדים אין כניסה

אני רק מחכה

לעוד עשר שנים כשיהיו לו עוד שני ילדים מההונגריה כשלא יוריד ת´זבל בבוקר כשיצטרך לשלם שוב משכנתא ההונגריה, היא תראה אותו אז ממטר? מחריבה בוקר טוב מותק

נשית~37

New member
היא תראה אותו

רק ממטר
ואז הוא ישמור את ההונגריה בבית ויסע למסע עסקים נוסף ויחזור ל"חבר´ה" לספר להם על הריגוש שעבר בשבוע אחד.... יש דברים שלא כדאי לשנות את הפורמט שלהם

מו שיקו

New member
חלמתי...

שתשלחי לי מסר ותבקשי שארשום לך איזה שיר...... חחחחחחחחח אני מת על הניק הזה חד קרן

למעלה